Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivrisinek üzerine..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

hatta şimdi arastırdım anofeller sadece sıtma degil Fil hastalığı, sarı humma, Nil humması, Beyin iltihabı gibi hastalıkların yayılmasında da önemli rol oynarlarmış.

sanırım cok buyuk oldukları icin ısıramadan oldurebiliyoruz o yuzden bişi olmadı :P

bide bişey merak ettim bu hayvanların yararı varmıki?yoksa direk kurbagalara yemekmi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi portatif sineklikler var.yani portatif derken camın cercevesine yapıskanından yapistiriyosun böle cırt cırtlı gibi bişey pencereyi accagın zaman sineklik tülü yapıstırıyosun kapatcagin zaman tülü cikariyosun. yapıstırdıgın şey orda kalıyo zaten.pazarlarda fln satılıyo yada migrosda flnda bulabilirsin.

ben onlardan kullanıyom gayetde guzel valla.gecen sene 6.katta oturmama ragmen camdan 2 tane parmagım kadar hamam bocegi girdi sona bundan buldum yapıstırdım cerceveye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sivrisinek neyse de bizim kampüs iğrenç su sinekleriyle dolu bi' de bunların büyük baş kurbanlık kıvamına gelmiş versiyonları var ki pek fena. Yurtlarda sinekliksiz durmak pek zor. Komplike öldürme teknikleri geliştiriyosunuz sonra. Fotoğraf;
[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Nerdeee o eski sivriler. Eskiden havada zeplin gibi yavaşçana, düz istikamette uçarlardı. Çeşitli öldürme şekillerini uygulayabilirdiniz. İki el ile alkışlama vasıtası ile öldürme, şöyle kafasına elle bir çakıp birde yerin çakmasıyla sersemletip öldürme, standart raid ile sıvı hale gelene kadar üstüne ilacı püskürtmek gibi yöntemlerle kolaycana kurtulabilyordunuz.

Ama Sivrisinek Headquarters'da çalışmalar yıllarca sürdü tabi. Yeni taktikler geliştirildi, özel sivrisinek science labs'te geliştirilen mutasyon ilaçları ile daha güçlü bir halk oldular. Artık taktiksel savaşıyorlar.

Daha hızlılar, daha çevikler, bir dalan hemen piste geri dönüyor ve o inişe geçerken diğeri kalkıp size saldırıyor. Birini vuruyorsunuz takım arkadaşları intikam saldırısına geçiyor. Raid sıkıyorsunuz banyo yapmışçasına eğlenip gidiyorlar. Odadaki en kuytu köşelere base kurup boyuna barracks'tan boyuna eleman çıkartıyorlar.

Kısaca ölmüyor şerefsizler. Bizde geride kalmamalıyız, yeni taktikler, yeni silahlar bulmalıyız. Paticik folks hunt for the deadly mosquitos hareketini başlatalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...