Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hatta şimdi arastırdım anofeller sadece sıtma degil Fil hastalığı, sarı humma, Nil humması, Beyin iltihabı gibi hastalıkların yayılmasında da önemli rol oynarlarmış. sanırım cok buyuk oldukları icin ısıramadan oldurebiliyoruz o yuzden bişi olmadı :P bide bişey merak ettim bu hayvanların yararı varmıki?yoksa direk kurbagalara yemekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kesinlikle yararı yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bu canlılara en iyi çözüm sineklik yaptırmak biraz parana kıyıp bence pencereye en azından bir sineklik falan yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oturduğum ev kiralık, nabiyim giderken götüreyim mi sinekliği :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 abi portatif sineklikler var.yani portatif derken camın cercevesine yapıskanından yapistiriyosun böle cırt cırtlı gibi bişey pencereyi accagın zaman sineklik tülü yapıstırıyosun kapatcagin zaman tülü cikariyosun. yapıstırdıgın şey orda kalıyo zaten.pazarlarda fln satılıyo yada migrosda flnda bulabilirsin. ben onlardan kullanıyom gayetde guzel valla.gecen sene 6.katta oturmama ragmen camdan 2 tane parmagım kadar hamam bocegi girdi sona bundan buldum yapıstırdım cerceveye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 1 gr zenginleştirilmiş uranyumu saksının dibine ek, saksıyı odanın güneş gören bi köşesine koy. sinek minek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Valla sivrisinek neyse de bizim kampüs iğrenç su sinekleriyle dolu bi' de bunların büyük baş kurbanlık kıvamına gelmiş versiyonları var ki pek fena. Yurtlarda sinekliksiz durmak pek zor. Komplike öldürme teknikleri geliştiriyosunuz sonra. Fotoğraf; [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oha hayvana bak :D takdir ettim valla kendilerini :D ahah o bide soksaydı sizi of of dusenemiyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 başparmak kadar güzelmiş :P soktumu ağlatır o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Neyse ki sokma kabiliyetleri yok, bi nevi sadece iğrençlik yaratmak amaçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 onlar erkek sinek. dişiler ısıranlar. büyük olanlar ısırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Zaten sivri değil bunlar su sineği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bahsettiğim hayvanat ebatlarda olan sivrisineği buydu ancak sivrisinek değilmiş meğersem, her ne haltsa hakkaten çok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Eskiden hatırlıyorum Sivrisinekler Tavana konardı hep sıkardın tavana öldürürdün hepsini artık mutasyona ugraşmıslar hep masa,sehba altlarina saklanıyor şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bi tane daha çıktı yazı yazarken, neyse öldürmek için bişeyler almaya gittim yanık kokusu geldi bu sivrisinekler( su sinekleri) ışığa duyarlı sanırım 300 watt lık ampülün içine daldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 sesi beni sinir edıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 o değil kakalak denen hayvan ölmeli. tüm hepsi ölmeli. yaşayan bir örneği kalmamalı. dünya yok olsa bile ölmeli! uçan şerefsizleri, vuzzzaaaaaa diye pencereden girip çutaa diye dolaba konmuyorlar mı? konuyorlar. işte bu yüzden ölmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hamamböceğinden nefret ediyorum o kadar iğrenç ki öldüremiyorum bile :D valla beni de hiç sivrisinek sokmaz. çok az sokarlar arada ehaeuh. ama bi kere gözkapağımı sokmuştu bulursam öldürücem şerefsizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Nerdeee o eski sivriler. Eskiden havada zeplin gibi yavaşçana, düz istikamette uçarlardı. Çeşitli öldürme şekillerini uygulayabilirdiniz. İki el ile alkışlama vasıtası ile öldürme, şöyle kafasına elle bir çakıp birde yerin çakmasıyla sersemletip öldürme, standart raid ile sıvı hale gelene kadar üstüne ilacı püskürtmek gibi yöntemlerle kolaycana kurtulabilyordunuz. Ama Sivrisinek Headquarters'da çalışmalar yıllarca sürdü tabi. Yeni taktikler geliştirildi, özel sivrisinek science labs'te geliştirilen mutasyon ilaçları ile daha güçlü bir halk oldular. Artık taktiksel savaşıyorlar. Daha hızlılar, daha çevikler, bir dalan hemen piste geri dönüyor ve o inişe geçerken diğeri kalkıp size saldırıyor. Birini vuruyorsunuz takım arkadaşları intikam saldırısına geçiyor. Raid sıkıyorsunuz banyo yapmışçasına eğlenip gidiyorlar. Odadaki en kuytu köşelere base kurup boyuna barracks'tan boyuna eleman çıkartıyorlar. Kısaca ölmüyor şerefsizler. Bizde geride kalmamalıyız, yeni taktikler, yeni silahlar bulmalıyız. Paticik folks hunt for the deadly mosquitos hareketini başlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar