Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rafael Nadal

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

said:
Ne nadal ne federer agassi'nin tırnağı, boris beckerin burun kılları kadar olamaz.

Ama Nadal-Federer çekişmesi sayesinde erkek tenisi kaybettiği popüleritesini birazcık da olsa geri kazandı.
Katılmıyorum ben bu görüşe. Federer rekordan rekora koşuyor ve oynadığı oyunu gerçekten izlemesi çok zevkli. Zar zor yetiştiği toplara bile o kadar güzel çizgiye paralel vuruyor ki o topun tam çizginin üzerine düştüğü anda nasıl yaptığını anlamak daha da güçleşiyor :)

Ayrıca Federer ezer Nadal'ı, ki ezdi de ^^

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 11:40 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
federer ownz.
adam kırılmadık rekor bırakmadı, her istatistikte en tepede onun ismi var. sadece toprak kortta nadal ondan ustun. onun dısında rakibi yok.

o kada ustun bir tenis zekası var ki bazı attıgı toplarda gercekten kimsenin aklına gelmeyecek, gelse de yapamayacak vurusları beceriyo.

nadal ın en sevdigim yani saglak olmasına ragmen sol eli ile oynaması. tenisini sol eli ile gelistirmiş, mecbur kaldıgı zaman raketi sag eline gecirip vurabiliyo, öyle deli bi özelliği var. bir de simetri hastalıgı var kendisinde. iki farklı şişe vardır su içmesi için, birinden bi yudum aldıktan sonra gider digerinden de bi yudum alır seviyelerini eşitlemeye calısır. caprisinin pacalarını hep aynı seviyede tutar, eli durmadan caprisindedir zaten. coraplar da aynı sekilde.

uzun lafın kısası federer bugune kadar gelmiş geçmiş en iyi tenisçidir. şu an için konusuyoruz tabi. en az 5 sene daha 1. sırada goturme olasılıgı yuksek oldugu için onun gibi birinin gelmesi cok zor. o yüzden iyi izleyin bu adamı özleriz sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...