Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 selam, passiflora adlı ilaç hakkında neler biliyorsunuz? kullanan var mı? bir de reçeteli mi veriliyor bu ilaç? ek$i den okudum da adam gibi anlatan olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yani ilaç bile sayılmaz, uykun gelmiyosa uyutuyo fln yarım şişe dikip, üstüne 6 bira içmiştim fln aptalken bişi olmamıştı.. reçete durumunu bilmiorum reçetesizdi en son [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:41 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bitkiden yapılan birşey, ilaç bile denmez. Rahatlatır , stresi biraz azaltır ( bende azaltıyordu), ağır anti depresan kullanmaktansa bunu kullanmak cok daha iyi bence. Tabi onların verdiği gereksiz mutluğun 10 da 1 i kadar anca etki ediyor ama en azından bırakma veya yan etkı gıbı seylerı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 evet, bitkisel bir ilaç passiflora bitkisinden yapılıyor =) hiç bir yan etkisi de yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 çiçeğin adı passion flower mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 en sonki bunalım dönemimde bana zerre faydası dokunmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Öyle bunalıma falan iyi gelecek kadar ağır bir ilaç değil zaten . Böyle sinirli ya da huzursuzken iç 2-3 kaşık rahatlarsın . Ya durup dururken iç lıkır lıkır çiçeğe dönüşüyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 faydası dokunmamıştı derken, uyutmamıştı bile demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ne amaçla kullanıcaksın? Uyku ağırlıklı ise cirkulin diye hap var o da bitkiseldir, ilaç deildir. Kediotundan yapılır, uyku düzensizliğinde kullandım ikisini de cirkulin daha çok işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yan etkisi olmayan ilaç yoktur ? ilaç ise tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Uyumayı kolaylaştırıyor diye biliyorum.Ama tabi banamısın demeyen bünyeler de mevcutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bitkisel hafif bişey, iç gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bugün aldım ve kullandım(ihtiyaç), yan etkisinin olmadğı yazıyor kokusu acayip biraya benziyo tadı kötü değil gevşetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bende almıstm bi kere paso gülüodum bana kısıolar ben gülüorm.. bayaa bi gevsiosun kafandan gidio düsünceler güsel oluo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 KAFA YAPIY[i]ORMUŞ !!()y[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya bana hiç bişiy olmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sen Chemical sın o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 eğer gerçekten uyku probleminiz varsa passiflora hiç bi işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kafamı yapıomş...SALDIRR :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yukarıda biri antidepresanlar gibi gereksiz mutluluk vermiyor demişte arkadaşlar şunu anlayın artık anti depresanlar insanı bağımlı ya da süper mutlu yapmıyor... sizi mutsuz halinizden normale çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Evet bitkisel bir ilaç passiflora, reçetesiz satılabiliyor. Etkisinin rahatlatmaktan öteye geçeceğini sanmıyorum ki sanırsam içinde bir miktarda alkol var (çoğu ilaçta çözücü olarak kullanılır, çözülmeyen maddeler için). Yani yok kıkır kıkır güldüm havalara uçtum tarzı söylemler ilacın placebo etkisinden başka birşey değil. Ayrıca yeni bi trend mi bu bitkisel diye bi ilacın zararsız olduğunu düşünmek? TV de hergün bangır bangır bağırıyolar yok bu zayıflatan ilacımız tamamen bitkisel bu yüzden kesinlikle hiçbir zararı yok falan fulun, iyice cılkı çıktı bu bitkisel ilaç konusunun. Her ilaç aslında zehirdir, hastaya verilen dozda bu zehirin zarar yarar dengesine göre ayarlanmasına dayanır. Bir ilacın yararı size sağladığı zarardan fazlaysa gözünüzü kırpmadan kullanın / yok bitkiselmiş, sentezmiş diye düşünmeden. / ancak zarar tarafı daha ağır basıyorsa o ilacı kullanmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bitkisel ilaçların yanetki garantisi yoktur. Örneğin Tebokan isimli bitkisel ilaç uzun süre kullanımda karaciğeri tahrip etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar