ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Oyunun hikayesi konuları sistemi nedir arkadaşlar nasıl başlanır silkroad'a.. Ben wow oynuyodum sıkıldım başka mmorpg arıyorum şimdi tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 grind , grind , grind , gri... WoW'dan sıkıldıysan tamamen farklı birşey denemeni öneririm. Eve Online oyna. Tamamen farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Tamam o zaman.. Bir de oraya bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Wowdan sıkılmışsan hiç bulaşma 10 dk bile tatmin etmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 boo sen de gel shadowbane'e. mmo genel forumunda görürsün muhabbetleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar