nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 o konuda haklisin, iste butun bunlara son verecek 3 fidan vardi.. Sam, pippin ve frodo bu 3 fidani oldurmeye calismadilar mi? Bu cocuklar sadece ulkelerinin ve yasadiklari Dunya'nin gelecegini dusunuyordu, kuresel isinamin tam kaynagini kurutmaya gidiyordu. Neler demedik ki, peslerine orclar mi takmadik.. Ondan adam olmayiz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 asiler ölmez galaksi bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 politically correct olmak adına orc demeyin lütfen onların da canı var.. uruk hai, ya da native mordorian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 haklisin bir esseklik ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 önemli değil, ben sadece uyarayım dedim sonra bir uruk hai gelirse tadsızlık yaşanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Yok zaten biz orclar,urukhailerle,ruhnlarla,trolllerle ne bıleyım dıger azınlıklarla senelerce kardesı yasamısız..ama noolmus bunlar sauronun(bılın bakalım kim:D)sozunden cıkmıslar..orcluga lölö yapmıslar...halada yapıyor bu uruklar...sauronumuz ters donuyodur mount doomunda baskentte...ah ah sauron gelsende kurtarsan su ulkeyı gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bu sey daha hizli gitmezmi ? Annenin boktan turtalarini özleyeceğim Michael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yalnız imam osurursa cemaat zıçar derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 mordor'da ne imamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Manwe'nin selamı var dom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ve aleyküm selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: mordor'dan alıp shire'a verdim ben, kafamda. tartışın. lol dom çok feci bitirmiş başlığı. açın europa universalis 3 oynayın, takmayın kafayı bunlara.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 EU3'ün yüklenmesi çok uzun sürüyo Sam, kanser ediyo adamı. Böyle daha bi güzel, daha bi iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 olmaz dota oynayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gezerim ben tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 en iyi orc ölü orctur. orgrimmar diye bir yer yoktur, olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 israil e az vermişler olmamı$ orc elf kardeştir ayrım yapan kalleştir ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 geyik de bir yere kadar. bokunu çıkarmamak lazım. siz o boku da orta dünya'da ararsınız şimdi. güncelleme: konulardan çok kişileri garbage'a atmak gerek. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:42 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 tbr ederim topiğimi garbagelık etmişsiniz helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kader utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 vay gerizekalılılar halen daha türkiyeden toprak alabileceklerini sanıorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Aldılar bile........ Topraklarımız yabancılara parsel parsel satılıyor.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 o değilde pek kral geyik döndürmüşler taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 linkler gurbaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar