EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 serverda buldum birazdan kurucamda once bi nedir ne diildir ogreneyim dedim, googledanda bisi bulamiyorum olayi ne bu black edition in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Vista gorunumlu, icinde bazi hazir kurulmus program ve driverlar gelen, serial/aktivasyon istemeyen, unattended kurulumlu bi Windows XP release. Google'da bulamaman da ilginc, ben en basitinden "windows xp black edition" diye arattim daha ilk sayfada soyle bisey buldum: http://www.forumex.net/windows/97800-windows-xp-black-edition-2007-a.html Entegre edilmiş programlar: [spo]Office 2007 Enterprise Acrobat 8.0 Photoshop CS2 Diskeeper 2007 OO Defrag 8.5.178 WindowBlind 5.04 Enhanced plus many new themes Open Office 2.10 TuneUp Utilities 2007 English Norton partition Magic 8.05 Registry Mechanic 6.2 ISscript 10 Microsoft Java VM Build 3809 Sun Java 2 Version5.0.6 W/SP2 Azureus 2.5.00 IE 7 Final Activated Firefox 2.01 THunderbird 1.5.0.9 Opera 9.02 WsFTP Pro BS Player Pro 2.12.942 Klite Codec Pack 2.80 Shockwave/Flashplayers Win DVD 8 Platinum WM Player 11 Nod32 2.57 ZoneAlarm 6.5.737.2006 Pro ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0.279 Beta (ROCKS!!) Blindwrite 6.0.1.19 By eXperience Nero 7.590A Premium Full Nero 7.59 Lite Poweriso 3.5 UltrIso 8.6.0.1936 DivX Create Bundle 6.4 Fraunhofer IIs MP3 Codec Quicktime Alternative Adaware SE Pro Acrobat Reader DVD DEcryptor DVD2One FlashFXP GetRight Magic Isomaker PeerGuardian 2 VmWare 5.53 WinRAR Winzip 10 Install Notes Entegre edilmiş Driverlar Calypso CatalystVS Celestial ChaNinjaStyle_RC5 ChaNinjaStyle_RC5_Bonus Classic CoolXP4 corona Crystal dlb 2 Crystal dlb BE CrystalAero cxpae DarkLibar DarkWall Descent Diamond DragonStyle Element ElementA Energy Blue eXistenZ Fiesta first Forever Blue G2 GoldCoast Gray GreyOb InsetRed InspiratSE InspiratSECompakt Jade Style Kimbra LE5 LiQuidskY Longhorn Aero Luna (Longhorn Revolution) Luna Lite Luna Royale LunarBlue Mac OS X Midnight MidniteXP MindWood Misfit mrs mix blue MRSSILVER msn MtlBlade MX5 Natural NewXP NightElf NightMove Octalized Office 2007 OpusOS OSXP OSXP1 Palladium Patriotic PHENOM Pipeline Platinum Platinum Mist Remix Plex Style Plex Style (Media Center Edition) plexiglas v2 Pristine Q RedDragon Redvista_?? Reflections RhodiumX Royal Full Start Menu Royal_Five_Color_Mod Royale Royale06 Royale Glass Royale Noir RoyalFour RoyalInsLong RoyalInsMac RoyalMod Sentinel_A Sentinel_B Shine Signs Simplex3 Simplex6 Slate Athens Slate PDC Slate Refresh Slate XP Soft Silver Static View SunSetBall TallyHawk The Blue ThinVista Trekgrey Trippin true Vertigo Vista VistaCG VistaPerfection VistaXP VS7 War3ORC WatercolorLite Windows MAX V4 Windows Xp Style Wood WinVista Wood Xanadu XoddX XPAmp[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ee süpermiş ben de istiyorum bundan. nerden bulabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Trilyon tane program var ya,XP gelemez boyle seyler ki zaten.Olmicak isler yapan bi isletim sistemi bu Xp baslarda ii gidio , sonra DVD okurken bile kitleyebilio makineyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 aynı işi gören bir sürü program var. kendiniz bu programlardan istediklerinizi kurup partitionu yedekleseniz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Hepsini kurmak zorunda degilsiniz zaten, Windows'u kurduktan sonra hangi programlari kurmasini istiyosunuz soruyo size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ben teker teker kurmuşum gibi olmuyor dime? yani seçiyorsun bi bakmışsın kurulmuş falan gibi mi? 100 program için teker teker ben ayar yapmayayım da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Kuruyo hepsini kendi :) Cok sahane bisey degil yani ben kullanmiyorum, var bi kenarda duruyo ama, denemistim de bi kere. Cok kotu de degil ama, update falan da var icinde en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 said: rar şifresını ısteyen arkadaslar bana pm ile ulassın Ahahahah adam rar şifresini pmle veriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Kurulum aşamasında seçim ekranı çıkıyor ve istediklerinizi seçiyorsunuz. DVD versyonunu şiddetle (nasıl bir şiddet bilmiyorum) aramaktayım. Varsa adresi olan özelden atsın ltfn. edit: cd versyonunu kurdum ve kullanıyorum. daha doğrusu evdekiler kullanıyor. gayet sorunsuz çalışmakta. güzel yanı ise format atıp cd'yi takıyorsunuz ve ne cdkey ne bişey sormuyor size kendisi yüklüyor. sadece seçenekleri size sorup ne seçeceğinize karar vermenizi istiyor. windows kurulduktan sonra da kocaman bir program listesi sunuyor (tabi dvd versyonda daha da kocaman) ordan istediklerinizi işaretliyorsunuz, sonra tekrar kendi haline bırakıyorsunuz. arka arkaya tüm işaretlediğiniz programları yüklüyor. en son bilgisayarı açtığında programlar yüklenmiş, kullanıma hazır halde size bırakıyor. ayrıca ayar yapmanıza gerek kalmıyor her program için. hatırladığım kadarıyla ben sadece bölge ayarlarını değiştirmiştim denetim masasından kurulum bittikten sonra. onun dışında her şeyi kendisi halletmişti. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 02:30 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 warez degil mi bu? illegal = forumda yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar