Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sevgili arkadaşlar, Gazeteleri okudukça bu yalakalığı bizimde ödüllendirmemiz lazım dedim ve yarışmayı düzenlemek üzere harekete geçtim. Bu nedenle yılın yalak gazetesi ve gazetecisi için adaylarınızı bekliyorum. Adaylarınızı belirtirken aşağıdaki gibi yazınız lütfen; 1-GAZETE İSMİ; Dilerseniz açıklama yapabilirsiniz. 2-YAZAR İSMİ; Dilerseniz açıklama yapabilirsiniz. 2-YAZAR İSMİ; Yalaklanılan kişi yada kurumu açıklamak mecburi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 1-AKŞAM GAZETESİ Nedene gerek yok gazete başlığı yada mali lıcak yeter. 2-ENGİN ARDIÇ Muhteşem köşe yalakası 3-AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ergün Babahan'la Mehmet Barlas kapışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hmm ok tamam by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mehmet Barlas mı :s Ergun Babahan olabilir kesinliklede mehmet barlas haketmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 1-Doğan Medyası 2-Hasan Cemal 3-Akepe ve ab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Yapma hocam.. Mehmat Barlas iktidara göre yazan bir adam.. Üstelik usta yalaka :) Üstü kapalı yalıyor yani dikkat etmen lazım yalakalığını anlayabilmen için.. Mesela Ergun Babahanlar Emre Aközler falan direkt yalaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mehmat Barlas zibidisi bikaç ay önce tayyeep'in yanağını okşayan değil mi?o da yazarkasalardandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sabah mehmet barlas dönem iktidarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 1- RADİKAL bu gazete, Yeni Şafak, Vakit gibi gazetelerden çok daha AKP'ci kesildi başımıza. 2- MEHMET BARLAS Devletin yanında, halkın karşısında bir adam. Hep AKP'nin dediklerini olumlu gösteriyor. 3- AKP Herkes AKP'ye yalakalanıyor. O yüzden 3. maddede onu yazmam pek de şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kayıtlara geçelim bu anketi mass mail ile yollarız herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 madem listelerini yaptınız, bunların peşine de birer ogün samast takabilirseniz, şahane olur. berenin rengini de fosforlu yeşil yaparsanız, günlük meseleleri görmekte zorlandığınız gibi, adamınınızın işi bitirip bitirmediğini takip etmekte zorlanmamış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bone'un (kıbrıs'ta bile olsa) siyaset okuduğunu düşündükçe, ülkenin geleceği üzerine karamsarlığa kapılıyorum. devletin alt kademelerine talip olma şansı verecek bir diplomaya sahip olma ihtimali var ne de olsa. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 17:33 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 slat: hocam mı? sakın sen de fethullahçı olmayasın?? bu başlığa yazı yazan ermeniler var. bu iç mihraklar, bölünmez bütünlüğümüze karşı oyunlar oynuyorlar. bunları afişe edeceğiz. (haha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Gel beni afise et o zaman,yeter be su ermeni kelimesini kotu birsey veya kisilik tasvir edeceginiz zaman kullanmayi kesin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kürtler var bir de, ama aslında yoklar. dağ türkleri onlar. dağda yürüdükleri zaman, kart kurt ses çıkıyor. oradan kürt deniliyor kendilerine. (dalga geçtiğimi anlamanız dileğiyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 merak etme dalga gectigini biliyorum benim lafim sadece sana degil herkese tum topluma,bir halkin ismini orospu cocugu yerine kullanmaktan vazgecilmesini istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Silencer önce derin bi nefes al, sakin ol.. Birden seri mesajlarla ayar vermeye girişmişsin ne bu hırs? Güzel güzel yaz da anlayalım derdini.. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 18:07 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: bone'un (kıbrıs'ta bile olsa) siyaset okuduğunu düşündükçe, ülkenin geleceği üzerine karamsarlığa kapılıyorum. devletin alt kademelerine talip olma şansı verecek bir diplomaya sahip olma ihtimali var ne de olsa. hehehe ne alaka be lol. bizim diplomalar international, yani mezun olduktan sonra yabancı ülkelere gidip çalışabiliyorum. yani hiç de öyle düşündüğün gibi devletin alt kademeleriyle sınırlı kalacak diploma vermiyorlar. normal birisi nasıl çalışıyorsa biz de öyle çalışıyoruz. hoş ben zaten devlette çalışmayı düşünmüyorum, o da ayrı mesele. acaba düşünüyorum da, bir ara sana laf mı söyledim de içinde kaldı, o yüzden mi böyle ayar vermeye çalışıyorsun... edit: ha bu arada dikkatimi çekti, siyaset okumuyorum ben, information technology diye geçiyor bizim bilgisayar bölümü... [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 18:50 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bi de yapıştırmıyor musun karşıt görüşünüze tayyipçi,bilmem neci diye,ince ayardan kutuplaşma yapmıyor musunuz,bitiyorum ona ben. mehmet barlas'a kadar zibillen kötü yazar vardır bu ülkede,artık ne derece rahatsız olduysanız.. spor bölümü olarak berbat bir ülkemiz var mesela,örnek vermek gerekirse kötü yazarlara kazım kanat. herif sinirleniyor eline geldiğince saçmalıyor,eleştiri,ayar,düşünce falan fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Adam korkmuş yapacaklarından e haklı bende korkuyorum.Sırf fikrini değiştirip devlette yükselmeye çalıştığında önünü kesebileyim diye ganomu 4e çıkarıp çift anadal vs yapmaya çalışıyorum ki senin üstün olayım devlette:) Sen geçersen devlete kadrodan şeriatçı ayıklayayım derken kimse kalmiycakta:P *Hafiften dokundurma* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 valla bana bile laf ediyorsanız, dua edin de başınıza viktor gelmesin. ben azından ayıklarım. viktor darbe yapıp herkesi idam ettirir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Arkadaşlar, bu bir ankettir, herkesin burada söz söylemeye hakkı var, ancak anket kuralları çerçevesinde ve lütfen terbiyenizi takınınız. Tabiki tayyip yanlısı olabilirsiniz. hatta ayarına girmiş dümen suyunda birlikte bile yol alabilirsiniz, ancak size cevabım burda bu ankete saygı göstermeniz. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 19:03 tarihinde, Trevize tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ne anketi be lol =) kime terbiyemizi indirgeyecez,bi de kime sataşmışız. bi de nerde terbiyemizi indirgeyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: Malik demişki; ne anketi be lol =) kime terbiyemizi indirgeyecez,bi de kime sataşmışız. bi de nerde terbiyemizi indirgeyecez. noldu malik kardeş gücünemi gitti, terbiye takınınız demiştim. indirgeme felan demişsin de, pardon anlaşılan ne yazacağını şaşırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar