kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Eğer bir gün ATM makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye zorlanırsanız, PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi). Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor) Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye bildirelim. msn forward, doğru mu bu ? bilginiz var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kingpin safsin, hem konustuk biz bunu. bi dusun bakalim neden olmaz boyle bisey sonra 5 sayfa rapor yazip yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=181140 doğru deil 2007 model fw mail efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bu devirde haberler haber değil traş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 şükrücüm, "Gerekmemesi dileğiyle verilen bir bilgi" diye açılan bir başlığı zaten aramaya inanarak bulmam imkansız değil mi ? ayrıca düşünemiyorum evet ( yok uçtu beynim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 o değilde bir keresinde kartımı yutan bankamatiğin kart yuvasına yumruk atmıştım,içeri göçmüştü. Korkup kaçmıştım,kamera falan varmıdır içeride :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 BTM dede şifreyi 3le bölüp 7le çarparak girince eve hatun yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: şükrücüm, "Gerekmemesi dileğiyle verilen bir bilgi" diye açılan bir başlığı zaten aramaya inanarak bulmam imkansız değil mi ? ayrıca düşünemiyorum evet ( yok uçtu beynim) tartışmada buda geçmişti , sanki soyulurken "abi 2 dakka dur bi aramaya inanıp geleyim" diyemeyeceğimize göre başlığın arandı mı bulunacak bir formatta olmasına gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Öbür başlıkta biri şifresi 5555 mi demişti ? benimki de 2222 hadi tersten yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 2222 yazdım hissetin mi ? ^+^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aket hemen muhalefet :p [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 00:50 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 o zaman polis geliyor bekle orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: aket hemen muhalefet :p öbür konuyu açan benim, haliyle başlık benim eserim izin ver laf ettirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yok böle bişey, hurafe. direk ATM'lere software yazıyorum, ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 farkettim de bir başlık için kırmayalım birbirimizi sadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ATM şifrenizi kartınızla beraber bana verin! ben korurum çaldırmam.. o değil de şu şifreyi "tersten girince" geyiği ile internette ATM yazınca çıkan "öyle böyle" siteler arasında metaforlar kuruverdim.. sonra çok ayıpçı geldi bıraktım.. siz de yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Kanalı hatırlamıyorum ama geçen hafta ana haber kuşağında bile çıktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 flash tv dir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 evet kekliklere bir yenisi katıldı 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar