BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 sakat ya torpil işleri falan girmiş bile olabilir araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ellere saglık güzel calışma ama bir önerim olucak (ki bunu arkadaşlarımda cok yaşıyor kısa film denemelerinde ) olabildigince amerikan azından kacının..türk argosuda iyidir ,gemide yada barda filmlerindeki türk argosu hiçte kötü gelmiyordu kulaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Valla bugun gordum bu topigi ehe cok gecmis.. Filmi indiriyorum.. Ama daha afişten eksi girdin benim için.. Sloganin bana direk daha onceden bir filme slogan olmus " her yetenek lütuf değildir" lafini çağriştirdi.. Sanki kolpa gibi :D Ama tabi emege saygi sonsuz, indirip izleyelim, oylama halen suruyor mu ? Bilgilendirirsen mesaj bilenem atarim.. Avea hattimdan dabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Oylama sürmüyor, 34 finalistten 4. olduk yarışmada. Bu arada ilk konudaki link yerine şu linki önerimim (Quicktime) http://www.sndka.com/erhan/thephotographer.mov/ (Save target as ile kaydedin - 100 MB - 480p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iğrenç espirim bi an çok iğren gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 önceden görseydim keşke.. yollardım sms. neyse. tebrikler.. 4.lükte fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Vimeo'ya 720p versiyonunu upload ettim: http://www.vimeo.com/1163491 (topic'i pis up'larim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Çekimler amatör kısa filmlere göre iyi. Ama senaryo falan çok başarısızdı... Bi de çocuk duvara sırtı yaslıyken nası ağzından çıkan kan duvara doğru gidiyo anlamadım ben. Sizin mahallede yer çekimi kuzeyden mi etki ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 orada yerde yatıyoki kan duvara akmıyo, o kısmı yanlış anlamışsın galiba çekimler çok güzel, ancak dublaj başarısız bence. özellikle biyerde ağız/ses senkronize değildi böyle eski türk filmi izliyorum sandım. onun harici konuşmalardaki vurgular güzel değildi bence. senaryo, benim arkadaşlarla yazdığım senaryodan daha iyi olmuş o konuda yorum yapasım gelmedi oyüzden kötü diye :D bide sondaki boğuşma sahnesi falan başarısız, eleman hiç çırpınmıyo, bide normal bi insan boğazına yapıştığı gibi duvara yapıştırır, slow motion mu orası yoksa bilerek mi öyle yavaş hareket ediyo bilmiyorum ama katili boğazından tuttuktan 10 saniye sonra duvara yapıştırabiliyo adam garibime gitti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 güzel abi. 3 günde çekilmiş bi film, hatta görüntü kalitesi, işik falan, yakın zamana kadar çekilmiş olan pek çok türk filminden daha iyi. (hit olan filmler değil, böyle turkmax'ta yayinlanan güya profosyonel ekip çalişmasi olan uzun metrajlılardan filan) ışık var sende valla.. şöyle güzel bi senaryoyu,profosyonel oyuncularla "thriller, crime" temalı bi film çek. baya başarılı olur bence. ben gidip izlerim şahsen 1 bilet cepte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Elestirilerin hepsi dogru. O son sahne zaten rezil oldu. Ama nedenini yazmistim onceki sayfalarda sanirim. Dublaj yapmadik filmde, ses senkronizasyonu bozulmus sanirim convertion'da. Isigi olabildigince iyi yapmaya calistik ama son karsilasma sahnesinde sictik yani. Cunku son sahne oyle olmayacakti, boyle olmak zorunda kaldi falan filan. Konu zaten kliseninde klisesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi de fotoğrafçı falan denince... www.kkymn.com kadir köymen in çektiği cıdık diye bi kısa film var... onu izleyin bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 O baya iyi bir kisa film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar