Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc -1 [for me]

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Hemen Topiğe bakıpta konuyu kilitlemeyiniz lütfen

Ömer abi daoc almış gittik kurduk herşey oki
Karakteri deneme olarak warr açtık ama açmaz olaydık(us/kay)
server bomboş belkide saat farkından dolayı ama bu kadar kütük bu kadar odunumsu olduğunu anlayamamışım hayret ettim gerçekten bu oyuna süper diyipte eq ya berbat diyenlerin aklına şaşarım! (hangi cılgın bana zencir vuracakmıs şaşarım hesabı :D)
Valla iyiki daoc almamışım iyiki EverQuest almışım everquestin daoc a gore - lerinden daha cok + ları var ne diyim sevmedim ama bu sizinde sevmiyeceğiniz anlama gelmiyor tabikide her insan aynı değildir ama ben böyle bir sonuca vardım ve ömer abinin konuşmalarındanda pek sevmediğini anladım (ve icq da dedi pek sevmedim!) ehe yani oyunun Grafiklerine Görsel efeklerine lafım yok ama oynanış ve Moblar vs vs ile kurduğun ilişki cok kötü yani nasıl eq ya berbat diyorlar anlamıyorum bu oyunu oynayıp? ama dedim illa benim sevdiğimi sevip benim sevmediğimi sevmeyen değilsiniz bazılarınız katılır bazılarınız ters tepki verir
Yorumlarınız Yazarsanız Sevinirim Very Much[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 1 ken ve oyun hakkinda hicbi$i bilmezken boyle konu$man gayet normal. :) ne zaman nerde neler yapabilicegini bilirsen emin ol hic sıkmıyo tam tersine cok eglendiriyo. ayricada ortada bi eq,daoc rekabetimi war? neden kar$ila$tiriyosun ki? eq begenen onu oynar, daoc begenen onu oynar.. oyun hakkinda hicbi$i bilmeyen biri eq'e girse eminim senin daoc hakkinda du$unduklerini du$uncektir.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

Daoc lvl 50 ye yonelik bir oyundur.... lvl 50 ye kadar bariz eziyet cekersin ama exp kasarken yaptigin arkadasliklar ileride sana cok yardim eder...... seni gulduren cildirtan bir suru olay olacaktir...
mesela ben oyuna logoldugum anda 10 kisiden msg aliyorum raid varmi. hadi raid yapalim. hadi bir yere gidelim. sunu yapalim. bunu edelim.......
ve olsek bile insallah harbiden bu raid icin cok tesekkurler acciap zevk aldik falan diye msg atiyorlar.....
daoc u lvl 1 iken solo oynamanin zevk verecegini sanmiyorum....[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)

Excuse Me lvl30 Savage (FotM)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır anlamadınız yani oyunu eq la kıyaslamıyorum Eq da Saat kaç olursa olsun Tıklım tıklım Highlander warr açtık kimse gelmedi önümüze ve doğal olarak baydı hem bazı yönleri hiç estetik değil warr açtık dedim hep aynı vuruyor gına getiriyor buda ve oyun hakkında newbie ce bilgim var onceden italy serverında oynadım ve orda 1 Quest Yaptım :) Highlanderın yukarsında dwarfların yaşadığı yerde Wolf quest i var yaptım bence bendeki bilgi tam newbie lik ama işte oyun baydı dedim...
dedim mage ac daha kolaydiye dahada zor :) 1 lvl bile alamadık eheh yanı ilk mmorpg olucaksa bence daoc olmasın cok zor yönlendirmesiylede herşeyiyle Classlar cok pro ve orjinal ondan biraz olsun sıkıntı cekiyoruz...[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

ba$landiginda sıkılmadan orenebilmek icin hazirlanmi$ bisuru guide vs. war. bunlara bi goz atsan hem oyun hakkinda bilgin olur hemde napman napmaman gerektigini bilirsiniz. ama emin ol lvl 20'yi gectikten sonra cok eglenmeye ba$licaksin. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 29 September 2003 20:38 tarihinde demiş ki:
Eq da Saat kaç olursa olsun Tıklım tıklım Highlander warr açtık kimse gelmedi önümüze ve doğal olarak baydı

EQ dedigin sey Avrupa serveri degil mi? Kay'da oynayinca saat farki giriyor isin icine dogal olarak.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Valla bence adam arıyorsan bizim saatlere uygun ilk yanlışın US serverında karakter açman arada seninde bildiğin gibi büyük bir uçurum var(Us serverlarına laf atmak değil amacım direk lafı oraya çevirmeyelim).Bunun yanında lvl 1 karakterin var ne tarz vurmasını bekliyorsunki deneyimsizin tekisin bicagi oylesine salliyorsun lvl atladikca oyunun nasil zevkli olduğunu anlarsın.En azındna lvl 11e 14e kadar oyna battlegrounda git oraya nekadar az kişi gitsede oldukça eylencelidir.ozelliklen stealtersan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Daoc bir dostluk/grup oyunudur level 50ye gelene kadar "offff" dediğin anlar olabilir heleki solo olarak exp almaya çalışıyorsan, ancak bu iş lvl 50 olduktan sonra değişiyor hatta 45+ dan sonra değişmeye başlıyor sürekli raidler , rvr fln sana gün geçtikte öyle zevk vermeye başlıyorki hadi raid olsada arkadaşlarla toplanıp eğlensek diyorsun.
Kay US serverı olduğu için gece 12den sonra ciddi derecede kalabalıklaşıyor ve bu gece oynamayı sevenler için ideal.
Zaten Kay serverı kalabalık bakımından normal serverlar arasında kalabalık bir US serverı istiyorum dersen Merlinde oynayabilirsin sürekli 800+ olarak görüyorum.
Daocla EQi karşılaştırmak zaten tamamen gereksiz.Senin EQden bıkıpta Daoc a geleceğim dediğin zamanları hatırlıyorum, işte her oyunda bir alışma süresi var.
Ayrıca bu threadi açmanın nedeni nedir acaba?[hline]no woman no cry
| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu 1 saat kurup oynamaya çalışıp demediğini bırakmamışsın. Diyecek birşey yok. Önyargı ötesisisin maşallah. 1 ay kadar uğraşıp lvl 50 olmayı dene birde o zaman konuşalım istersen..[hline]Sungur - Scout of Hun
http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=344529
Necrocks - Necromancer of Hun
http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=369297
Sosyal ağlarda paylaş

kay serverı az oyunculu bir server
vede girdiğiniz saat (tahminim öğlen 2-akşam 10 arası)
adamlarda gündüz vakti o yüzden serverda 200-400 kişi oluyor
albionda ise 60-90 kişi e buda az tabe birde ulunduğun mekan kuş uçmaz kervan geçmez bir yer oda var[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

lvl 1 karar vermek için aşırı erken bir lvl...
bazen seyrek nüfusun avantajı oluyor: alıyorum lvl 49 botumu, dartmoora gidiyorum. bütün namedler spawn olmuş, haritada rota belirliyorum, koca bir daire çizip başladığım noktaya geliyorum. sonuç tonlarca drop ve glowie item :) çünkü dartmoorda taş çatlasın 1-2 kişi oluyor ben hariç. kalabalık olsa named falan bırakmaz millet. gerçi aynı esnada avalon city de 30-40 kişi olabiliyor.[hline]Qal 50 Armsman 7L5
Qalice 42 IceWiz 1L4
Margot 48 Theurg 3L7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...