Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trial Acc. ile 150 milyon isk yapmak

Nwalka

Öne çıkan mesajlar

gayet mumkun ama ilk 4 ay falan cok zor. Once Caldari BS train edip, ratting yapacak seviyeye gelmen lazim, sonra da iyi bir 0.0 corp'a girip takilman lazim. Boylece oyun ici isk karsiliginda acctu acik tutman mumkun, ama nereden baksan 4-5 ay surer.

edit: haaa trial acct... valla oyuna ilk basta zaten bi 20$ vermek zorundasin, sonra yapabilirsin bu dedigini.

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:21 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
3 gün önce tekrar bir trial acc. alıp (2. alışım) bunu denemeye çalıştım.
1. gün 1m dan fazla isk yapmayı başardım bi kaç saat içinde ancak ilerledikçe görev yapmak zorlaştı ve görevleri yapamaz hale geldim haliyle maden kazıp para kazanmayı denedim ancak bu yönteminde fazla para kazandırmadığını gördüm.
7x24 saat oynamaya hazırım ancak bu kadar parayı hangi yöntemle kazanacağımı bulamadım henüz.
Eve ile ilgili tüm forumlarda para kazanmanın tek yolu salvage olduğu görünüyor ancak salvage yeteneğine kavuşmak için 14 gün yetmiyor :/
Takılıp kalmış durumdayım T_T
Sosyal ağlarda paylaş

Caldari Fighter karakterle pirateları temizleme görevlerinin birinde takıldım lvl 1 görevlerden. Düşman gemiler çok güçlü 2 vuruşta kalkanım patlıyor :/
Kullandığım gemi kestrel şuan için, caldari frigate lvl 4 ü train ediyorum.
Birde markette cruiser diye arattığımda tek karşıma çıkan train kitapları oldu, caldari cruiser gemilerini nerden bulurum acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazıkki eve oynayan bir tanıdığım yok. :/
Eve deki ticaret olayınıda henüz çözebilmiş değilim.
Bir region içindeki eşyaların alış satış fiyatlarına baktım ancak pek kar getiren eşyalar bulamadım.
Regionlar arası fiyatlara bakmanın bir kısa yolu varda ben mi bilmiyorum acaba yoksa dolaşıp fiyatları bir kenara not mu almak lazım :/
Sosyal ağlarda paylaş

EVE de ticaret yine karlı yollardan biri ama yeni baslayan birinin para kazanması cok zor degil ticaretle çünkü sadece sermaye degil cok fazla skill de gerekiyo iyi miktarda kazanmak için, fighter la baslarda daha hızlı kazanır diye düşünüyorum

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 15:53 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://eve-central.com/home/ dan istedigin region daki fiyatlara bakabilirsin ama dediğim gibi piyasada geçinebilmen için cok skill lazım, birde bu liste sürekli güncel değil onu unutma, sadece fikir almak için kullan

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 16:08 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah salvager kullanmak için mechanic 3 ,survey 3 ,electronic 1 ve salvaging 1 lazım nasıl 14 gün yetmiyor ?1 günlük iş,zor kısım salvage yapacak npc wreck bulmak onuda missionlardan beltlerden halledeceksin

''Eve ile ilgili tüm forumlarda para kazanmanın tek yolu salvage olduğu görünüyor ancak salvage yeteneğine kavuşmak için 14 gün yetmiyor ''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...