BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 http://www.edatajob.com böyle bir site var ve sadece firmalar için form doldurarak günde $200+ para kazanabileceğimizi söylüyor $47'a ömür boyu üyelik veriyormuş, emin olamadım ne kadar güvenilir.eğer daha önce bu tarz şeyler yapmış olan varsa siteyi verirseniz iyi olur, teşekkürler. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 22:31 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Araştırmak lazım ama gümler gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 gercekten can sıkmaya basladı bu topicler evet gunde 24 saat bos durmadan form doldurursak muhtemelen o parayı kazanmamızı saglarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 niye bu aralar bi para heveslisi oldunuz siz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Para kolay kazanılmıyor. 200$ az bir mebla da değil. 10 yaşında ki çocuk gibi davranmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 feleğin çemberinden geçti ya abim sosyal mesajlar vermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: niye bu aralar bi para heveslisi oldunuz siz :=) heves :P ayrıca konuyu saptırmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 site tasarimi her seyi belli ediyor. amerikan tarzi pazarlama. kimse 47$ sign up parasi alip sana bir ayda 30.000 USD vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kes lan da ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bağlaç olmayan ki ayrı yazılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: bLackcha0s üye § 15 Mayıs 2007, Salı - 23:06 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- feleğin çemberinden geçti ya abim sosyal mesajlar vermeye başladı. Mavi üye § 15 Mayıs 2007, Salı - 23:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kes lan. *system error* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yalan bunlar tek gerçek google adsense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Adsense'den ayda ortalama 100ytl'lik bir gelirim var otobüs sigara paramı çıkarıyor, tek bir siteden öyle kendi kendine :D çok rahatım gerek yok bunlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 pff adsense ten para gelmesi icin hit alan site gerekio dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yoo, başvuruyorsun, google sana para veriyor. miktarı da sen seçiyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Cok renkli bir topicimiz olmus. Yarıldım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Hit alan site gerekiyor da sitenin de reklamları önemli. Şimdi normal bir forum açarsan pek bir işe yaramıyor, çünkü neye hitap ettiği belli değilsitenin. Ama mesela hostbul.net gibi birşey daha küçüğünü bile yapsan günde 1000 hiti olsa tahminimce ayda 100$ getirirsin. Çünkü hosting reklamları en çok verilen reklamlar ;) Tabi bunun yanında ingilizce bir site açarsan 2-3 kat daha fazla para alırsın türkçe reklamlarad pek iş yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: yoo, başvuruyorsun, google sana para veriyor. miktarı da sen seçiyorsun lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bugün bir ara aklıma geldide bu site dedim kendime kendime "lan bu adam bu kadar para kazansa neden millete yaymaya kassın?" konuyu kapanmıştır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yok artık :P Bence inanma. Edit: ha evet ben de bu aralar internetten para kazanma olaylarına başlamıştım... Sonra bıraktım. Saçma çünkü, günde 30 siteyle uğraşıp ayda ancak 5-10 dolar kazanıyorsun. Değmez. Adbuxtan yeterince referral yaparsan güzel de, eh. Bu tarz sitelerin reklamını yapmayalım artık. Ben yaptım, ama pişmanım... [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:48 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Kes lan :D Öğlen öğlen güldürdünüz beni helal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ben denicem bunu valla..güzele benziyo..en kötü 47 dolarımız çöpe gider ama denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bence denemeye değmez. Günde öle 5 - 10 form doldurarak 200$ kazanabileceğinizi sanıyosanız bence yanılıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sevgili paticik yetkilileri, elin gavuru sadece form doldurmaya 200$ veriyormuş.. STOP biz bi sürü mesaj yazıyoruz STOP siz bize 5kuruş vermediniz STOP paramızı istiyoruz STOP Be clever! STOP imza: sinirli hayalci patiler dairesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar