Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Sezondaki Olası Kadrolar

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

transfer dedikodularına bakarak içlerineden bir kaçını ciddiye alırsak ki boş ciddiyet değil tabi yeni sezon olası fb kadrosu şöyle olabilir:

Rüştü

Önder Edu Can Roberto Carlos

Aurelio Appiah(Deniz)

Mehmet Topuz Alex Baptista

Kezman

Lugano ile Deividi göndercekler gibi bir duyum almıştım yönetim tarafından bir aralar
Tuncay gider avrupaya Tümer askere
Appiah muamma ama kalır gibi geliyor bana

artık başka kim gelir ne olur bilemem şimdilik böyle gibi

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 16:46 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi tamam özürde cıvımaktan değiil bu yani asdfsad yazmasaydım cıvımış olm,icaktım nedense.bilmediğin bişey hakkında tahmin işte neyse ney.gattusoda gelebilir =) hatta juninho cimboma gidip baptisto etimesgut şekerede gidebilir neyse.konu adı olası kadrolar ama nedense hep fenerle ilgili yapılmış yorum öbürlerinde yokmu bişey? =)

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 16:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Rüştü

Önder Edu Can Roberto Carlos

Aurelio Appiah(Deniz)

Mehmet Topuz Alex Ali Bilgin Baptista

Kezman

bu kadro 40 puan anca toplar, avrupada her maç en az 2-3 yer eğer maçlar 12şerden oynanırsa.

ama bütün maçları hükmen kaybeder futbol 11 kişi oynandığı için.

6 forvet yazdın bari 11 kişilik kur:d
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün Olympiakos başkanı açıklama yapmıştı Rivaldo gidiyor ama merak etmeyin Tuncay gelecek diye, ya da öyle okudum bir sitede bilemiyorum ne kadar doğrudur. Zaten adamın sözleşme bitiyor, her an aklını çelebilirler. Gitmesi ayıp olmaz da, eğer böyle beleşe bonservissiz giderse FB yönetimi çok büyük hata yapmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bakıyorsanız emre okan bonservissiz gitti diye hain oldu... o zaman aklınız nerdeydi

bjkliysen alınma

öyle bakılmaz bu işe sonuçta bu takımlar nasıl kalkınıyor gençlerbirliği nasıl zengin durumda bu sayede lafım yok tuncay hakkını fazlasıyla ödedi ama bedava gitmez bence
Sosyal ağlarda paylaş

Tuncay giderse bedavaya gidecek. Sonuçta bedavaya gitmek hakkı. Eğer Yönetim geçen sezonun başında adamı masaya oturtup anlaşma imzalamadıysa bu bizim yönetimin suçu.

Ayrıca Tuncay Fenerbahçe'ye ilk transfer olduğunda "Fenerbahçe son durağım olmayacak ne olursa olsun avrupaya gideceğim" demişti.

Bunların dışında Alex giderse bu yönetimin allah cezasını versin derim. Adam gelmiş geçmiş en iyi istatistiklere sahip, sırf gollerde GFB tribününe değilde karşıya koştuğu için ve Nauma, Tuncay vb. birkaç futbolcu gibi tribüne oynamadığı için yeterli sevgiyi alamıyor stada giden taraftarlardan. Ayrıca en büyük korkum Alex'in sezon sonunda Beşiktaşa gidecek olmasıdır. Sonuçta Nobre'ye milyon dolarlar ödeyen demirören Alex için ultra uçuk bir meblağ ödeyebilir.

En son olarak gelecek sene kadrosu

Rüştü (yedek olarak Serdar)
Önder Lugano Edu Ümit
Yozgatlı Aurelio Deniz Uğur B
Kezman Semih

olsa bile şampiyonuz şimdiden söyleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Fenerliler gerçekten inanıyor musunuz avrupada o kadar isim yapmış, yaşlı da olmayan, istediği kulübe gidebilecek olan Deco Baptista gibi oyuncuların Türkiye'ye geleceğine?

Türkiye yabancılariçin son durak ya da yeni başlangıç kapısıdır. Ki bu futbolcular ne son duraklık yaşa geldiler ne de yeni başlangıç yapmalarınagerek kalacak kadar düştüler. Komik ya, inanıyorsanız cidden komik yani..
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de Anelka, Kezman ve Ortega zaten bitmişti, Alex zaten kimdi ki? Adını duyan zor vardı.

Fenerbahçe Juninho'yu alır mesela ama Baptista akıllı ise gelmez. Bu para meselesi değil o yaşta, kalitede ve ünde bir oyuncu, bonservisi Madridde ama Arsenal'de kirada oynarken, 3 büyük ligde istediği hemen hemen her takımda oynayabilecekken neden gelip bu kadar kalitesiz bir ligde forma giysin ki? Kendini bitirir yani, isterse 30 gol atsın "yiyosa gel ingiltere'de at Türkiye'de futbol mu var?" derler. O açıdan bence gayet zor.

Kezman zaten hiç o kadar isim yapmamıştı, Ortega hem yaşlıydı hem de Avrupa'da o kadar bomba bir adam değildi, Anelka kısa süre ünlü oldu o da Baptista kadar değil ve sonra söndü. O yüzden bu transferler yapılabildi, herşey parayla değil yani.

Ha gelse Türkiye için de iyi olur reklam olur, Avrupa'da belki bi işe yarar ama adamın çok salak olması ya da hedefi olmaması lazım gelmesi için. Bence gayet komik bir haber.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...