hitler- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bu spor ile ilgilenen arkadaşlar var mı ? Ben profosyonel lisanslı sporcuyum , başka arkadaşlar varsa tanışabiliriz.. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 "ne bu?" desem çok acaip olur mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aha petanque oynayan adam var oley=) ben yılın uzun bir kısmında Türkiye de bulunamıyor olsam da bu geçici bir durum okul sebebiyle. ama nasıl top getirtebilirim öğrenmek istiyorum yardım edin noolur çok seviyorum ben petanque oynamayı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hmm, gördüm birkaç kez, bowling gibin birşey böyle. güzel bir spora benziyor, ama ilgilenmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 E bu şey di mi, millet topları en uzağa fırlatmaya çalışıyor (başka bir özelliği varsa bilmiyorum, hiç ilgimi çekmedi), petanque diyince aklıma geldi. Eğer oyun düşündüğüm oyunsa Türkiye'de bir çok yabancının oynadığını söyleyebilirim size (bir programda izlemiştim). Ama oynayan Türk pek yok sanırım, en azından ben oynayan hiç bir Türk tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hmm tatil oyunudur. paso tatilde tam da yayılmışken güneşin altına, animatörler gelip "bocccceeee oynamak ister misiniz?" derler. "hayır" dersiniz kibarca, ancak animatör kızımız ısrar eder "hadi ama" der tüm şirinliği ile "siz de katılın, bakın çok eğlenceli" ister istemez kalkarsınız. afedersiniz 'topları' elinize alıp atarsınız kumun üzerine. ayaklarınıza yapışan kuma mı üzülesiniz, gaza gelip bilmediğiniz oyunu oynadığınıza mı, yoksa rezilliğinize mi bilemezsiniz. peki, elinizde bocce topu yerine bir arbalet olsa. animatörleri head shot ile indirseniz. onlar sizin tatilinizi bölmese, siz de bilmediğiniz oyunları oynamak durumunda kalmasanız. hayatınızın akışını değiştirecek gerçek çözümler dasaaa'da dasaaa; anı yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abi bocce topunu alıp o animator kızın kafasına atsana, arbaletle ne kasıyorsun. Hem bilmediğin silah şeytan doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 arbalet değil de, top ile animatörler arasında bowling topu ile labut ilişkisini kurmak da başarıya giden yolda bir adımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Animatörlerden nefret ediyorum. Hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Federasyonun ve Gençlik Spor'un il temsilciliğine başvurdum. Oynayan arkadaşlar varsa irtibata geçelim derim hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar