sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dünyayı yersiniz falan demiş miyim ben? ne alaka ahah :D ama oyuna yeni başlayıp power level yaptırmak. yani wow'un geri kalan dünyasını hiç görmeden, ilk raid'lerden biri olan onyyxia'yı görmek falan bana mantıklı gelmiyor. becerebilmek açısından değil, bana hiç birşey ifade etmez yani ashenvale ormanını görmemişsem, barren'dan yürüyerek geçmemişsem düşük level'ken felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Oralardan da 70 olunca geçersin bişi olmaz onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @Kumadam : Sen de haklısın ne diyim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 www.ige.com En saglam site bence budur. Bi ara onsiparis diye bi kampanya vardı , 3k goldu 48$ 'a almıstım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 60 - 70 arası ortalama 100 dolara gördüm, doğrumudur ? Önerirmisiniz 60 - 70 olayını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 60-70 arasi çok kolay aslinda. kendin oynaman daha iyi. tanimadigin adamlara accountunu emanet etmeye degmez bence. ama hiç zamanin yoksa yaptirilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 60-70 arasını, sınıfınıza hakimiyet açısından kendiniz oynayın, zaten büyük ihtimalle azaltılacak toplam gereken xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Az para değil, eğer o accountda tek karakteriniz ise, gidin başkasından alın acc. Daha ucuza gelyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 60 70 arasını 100 dolara kasarım. Hem Türkiye'de hem güvenilir. Ne kadar zaman veriyorlarsa 3 gün ekle ve bana başvur. Hallederiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Arayan Varsa PW ci kasarım günde 2 lvl atlarım 60-70 arası atlamadan uyursam şerefsizim hele one hundred yazısını görim.. yanlız senin için bakarım yeşil yeşil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sıfır yetmiş kaça kasarsınız peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 175 doarını alırım evimde klimalı ortamda kasarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 vay be. acc suspend etmeden denk gelseymişim kastırtırdım vallahi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ozii_x said: 175 doarını alırım evimde klimalı ortamda kasarım :D yazdım bir kenera cidden bizde sık sık birileri level kastırır türkiyeden biri olması hele bot kullanmayacağını bildiğimiz biri olması çiçek gibi olur. Malum hepimiz olduk 30, çocuk falan derken anca akşamları oynuyoruz. Bu tarz olaylar için herzaman lazım oluyor birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ciddiyim kasarım hatta kasıcağım insanları evime cagırıyorum gelip gorsunler yerimi yurdumu güven maximum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 powerlevel yaptırıyorlar, sonra instance da insanları canlarından bezdiriyorlar. shackle ne diye soran priest mi istersin, yaa bu elemanlar banish yapılıyor muydu diyen lock mu istersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bir tek shaman oynamadım geri bütün classları sıfırdan kasıp end game yaptım :D oyunda 3 seneden fazla tecrübe :D kasması en salak paladin geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ozii_x said: ciddiyim kasarım hatta kasıcağım insanları evime cagırıyorum gelip gorsunler yerimi yurdumu güven maximum yeminle bunu yazıcaktım gider görürüm kastırıcagım kişinin evini die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 boşuna demiyorlar: "it takes an army to kill a paladin, it takes an army of paladins to kill something" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dworgian said: ozii_x said: ciddiyim kasarım hatta kasıcağım insanları evime cagırıyorum gelip gorsunler yerimi yurdumu güven maximum yeminle bunu yazıcaktım gider görürüm kastırıcagım kişinin evini die :D gel kardeşim sinerji yaparız.. çay 1 ytl cola 1.5 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ya yazdım kasarım diye hemen arkamdan ozi fırlamışsın yapma kardeşim bunu ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kardeşim serbest piyasa :D ekmek parası.. :D kalite güven hepsi bizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 eh o zaman ud rogue 29-60 arası olcak pw kaca olur kac gun surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 botla mı ozi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Greeny said: botla mı ozi :D yok convers ile töbe töbe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar