Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikoloji öğretmenimizin(!) bir sorusu... ?

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar derste oturup konuşuyorudk herzamanki gibi...

Hoca dediki Varlıklar canlı ve cansız olarak iki gruba ayrılır bunların şemasını çizdi Varlıklar altına iki adet ok altına canlı cansız işte...

Dediki bunlar bir noktada tekrar birleşir...düşündüm düşündüm bulamadım hani fazlada anlaşılacak bir soru değil ama

bulanlara 2 yazılıyada 100 veriyor..

ilk yazılım 34

hani bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

canlıların öldükten sonra cansız olması.hadi git 100 leri al dua et bana =P aklıma bu geldi doğru olmaya bilirde baktım mantıklıda =P

aynı anda yazıyomuşuzda neyse hadi ruh ikizimi buldum asdfsad

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 18:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Biyerden sonra ikisi de çöp oluyo ve çürüyüp toprağa karışıyor.
Ama saçmalamış hocan. Çünkü ölünce sen(bedenin yani) de cansız oluyorsun,can öteki tarafa gitmiş oluyor. Yani birleşme falan olduğu yok
Beden ile cansızların birleştiği doğrudur

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 19:00 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Canlılar da sonuçta cansız maddelerden oluşur.
canlı varlıkların ne kadarının cansız maddelerden oluştuğunu anlamak için ölmüş bir canlıya bakmak yeterlidir. ölmüş bir varlıkta gördüğümüz her şey canlı varlığın cansız kalıntılarıdır.
ölüm tabiki canlı ile cansız varlıkların birleşmesi olarak görülebilir ama doğrusu canlı varlık cansız varlıktan hiç ayrılmamış hatta ondan oluşmuştur.
Hiç ayrılamıyan bir şeyin birleşmesi de mümkün değildir.
derdim ben hocanın görüşünü de benimsemediğimden hoca gıcıksa sıfır alır otururdum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...