Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 e bjk maçlarının %90ını izlemezsen hatırlamazsın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 çoğunu 90 dakka izledim, maratonda da 1 tane bile kaçırmadım. başkaları hakkında bilmeden yorum yapma[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ozaman sus diyenin kırmızı görmesi, arkadan yaka paca cekilenin adamı ittirmesiyle kırmızı görmesi(cekenin kendini yere atması 2. sarı görmemesi) , 3 metre ofsaytın verilmemesi, bir maçta 2 penaltının verilmemesi vs vs büyük hata değil di mi? büyük hata nasıl oluyor merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ya onu bunu bilmiyorumda zago geçen sene 20 tane lig maçını oynamış olması bile şüphe uyandırıyor her 2 maçta bitane kırmızılık pozisyonu var adamın nerdeyse[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 şüphe falan deil bariz edit var :) pis herifler ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kaptan bülent e bayağı benziyor değilmi?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 keşke benzese...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 lige bi tane çirkef yeter 2. sine gerek yok yoksa beşiktaşın maçlarıda artık sulukulespor maçlarına döner.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 dikkat et bülent'in şuana kadar vukuatı yok luciano'nun elle topu kestiği pozisyonda hakeme itirazı haricinde ama zago bacak kırmaya devam ediyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 meph yapma yaaa bülentinde zagodan kalır yanı yok. Ama şuda var Bülentte zago tipinde bir futbolcu ikiside gerçekten profosyonel çünkü biri roma yıllarca oynamış brezilya milli takımının defansında yer almış diğeride 100. avrupa maçına 400. lig maçına çıkıyor. ilginç? böyle futbolcu olunması gerek sanırım.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 zago italyada böyle diildi benim bildiğim kadarıyla. türkiyeye gelince 3 büyüklerin kayrıldığını görünce böle oldu sanırım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bi ara italya liginden maç izle. Gerçekten burdakinden çok farklı oynanıyor. İnanılmaz sert oynanıyor. Ronaldo bu yüzden interden gitmek istedi. İtalya da oynamak zor iş herhalde. Ben bazı maçlarda burda kırmızı kartlık pozisyonlara devam verdiğini gördüm ve abartmıyorum :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 zago'nun yaptığı sertlik mi? afedersin. zago'nun yaptığı şeylere sertlik diyorsan bi daha senle tartışmayacam bile de, onun için soruyorum. italyada sert oynanıyormuş zaten. yahu zago sert oynamıyor ki, zago sakatlamaya oynuyor. fark bu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar