Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Inspect baslarda 30-40 yard biseydi zaten, bi ara indirdiler 10'a, millet begenmedi heralde gene 30 olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Tabi ya, uçup giden adama bile atabiliodun uçmadan önce hayır açılınca kalıodu. Bi ara zevkimdi benim inspect yapıp okumak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 o değilde AHye gem tabı konması güzel oldu sırf bu patchi bekliyodum gem almak için, öbür türlü ölümden beter eziyet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 demin baktım patch daha aktif değil...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Haftaya kaldı patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Sonunda kurtulduk 5mb lık SS lerden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 patch'in bu hafta gelmeyecegi belliydi, "wow-final.mpq" indirdigi zaman patch i yapiyor downloader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 saat 21.00 serverlar offline oluyor hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hehe bizde indi ox yaptık oh kapanıosa ı yırtmısız =) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:05 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bir de bazı ırklarda cloak sorunu var grafik olarak pelerinin içine giriyor silah onu da düzeltmediler 2 senedir. zaten düzeltmezler de herhalde bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 wow-partial-1.MPQ bu indi bende şu ana kadar. 360.592 kb final falan yok görünürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bende charge sorununu çözmelerini bekliyorum çözdük falen deniliyodu ama yine arasıra oluyo warrior arkadaşlar bilir bi charge çekiyosun adamın 5 yard arkasına dolaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Evet özellikle slow yemişsek öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Benim en cok ilgilendigim seyler improved sap'in default olmasi ve raid moblarinin arkalarina cleave atamamasi. Karazhan ve civari droplarin bufflanmasi da olduka hos, heroiclerdeki bazi droplar bile Karazhan'dan iyi veya kafa kafayaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 warlock hayatının nerfini yedimi şimdi bunla? charge da sorun 5 yard arkaya dolanma değilde düz duvarı bile çıkıyon chargela.wsg de mezarın altından üstüne charge attığımı biliyom ben onu düzeltsinler xD [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 11:06 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Partial-2 de geldi, gelir artik bu carsamba insallah. US'e geldi mi var mi bilen? Gelmemis yanlis anlamadiysam sitesinden, haftaya da kalabilir yani gene :( [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 17:57 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bu hafta gelecek sanirim. diger buyuk patchlerde oldugu gibi 4-5 mb lik final bundan sonrasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 evet part2 tamam benim de. gelsin artık gelecekse ya. sc2 diye tutustu ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yrn geliyor patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar