Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Yeni patchimiz hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 belliydi zati [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:09 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 accımı tekrar açtırayım önce patchleri çekeyim dedim ömrüm çürüdü daha 2.0.1 bitmeden 300 mb daha patch halime acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Sen misin WOWu bırakan, müstehak sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 kotanmıvarderdinvar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 OOO mali bey :D nerelerdesın sen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben bıraktım oyunu oynamıyorum. oynayanlara takılıyom öle sadece =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 2.1.0 patch (eu-en): http://www.obscurus-guild.net/forum/downloads.php?do=file&id=29&act=down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 malibu hocam gel ben actirdim tekrar acc yi bu arada BL de oynayan hala varmi NE Priester var guild ariyorum server degisimide yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bl hala turk cenneti ama kacmak lazm en kısa zamanda ben jaedenar a geccem 10 gun içinde transfer kapalı su an gel senide bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 olorin kim var hocam oralarda tekliflere acigim su an ortam varsa gelirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 patch indi de yuklenmiyor su anda farklı bir formatta, herelde yuklenmesi gerektigi zaman yukler oyun kendi di mi tekrar indirmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Patch gunu herkes bi anda indirmesin diye onceden indiriyo background downloader, gerektigi zaman kurar oyun merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 arkadaşlar bu inen patchin 1. ayağı kaç parça olacağı belli değil BC nin ilk patchide böyleydi hatırlarsanız onun için çıkan diğer parçaları bekliyeceksiniz yani patchin bir bölümü bu indirdiğimiz saklayın silmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 evet bu 1. parcaymıs. baya kapsamlı bir patch olacak, cok fazla bug var umarım hepsi duzeltilmiştir. aklıma gelen en uyuzlarından biri moba uzaktan spell ile saldırdıgımızda yanımıza gelmeden vurabilmesi, yanına gittiğimizde uzak oldugumuz için vuramamamız. sonra kesince de uzak oldugumuz için lootlayamamamız. hele bi de quest item varsa cesette iyice sıcıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Sirf bende var saniyodum o :p Relog olmadan da gecmiyo, kil bisey hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Grafik sorunu olan var mı oyunda? Mesela ben blood elf karakterimle bir sandalyeye oturduğumda üstüste geliyor sandalyeyle char. içiçe geçiyor. bunlar da patchle düzelir mi acaba? yoksa bende mi bi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bu kadar büyük patchin bana tek anlamı var o da yarının hatta perşembenin latency ve server problemleri yüzünden zehir olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 SKANDAL [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 10:59 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 o grafik sorunu bendede var. Ama görmezden gelmeye alış düzelmez, aylardır druid cat oturma sorunu var mesela, range bugı var mesela müdahale etmeyi bile düşünmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Alchemy'nin icine edip bi de mastery respec vermemeleri de tuz biber tabi. Gozumu karartip birakip yeniden alasim geldi Alchemy'i ama yeni flasklarin 4'unu buldum bile, ugrasamam bi daha o dertle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 patch notes ne zaman sunulacak acaba? bi de patch in geçerli olacagı gün belli mi ki abso persembe gunu rezil olacak demişsin ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 %80 yarındır ama haftayada olabilir gibi acaip geniş bi sallama yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Patch notes sunulali 1.5 ay falan oldu sanirim; http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/testrealm.html Genelde Cuma US serverlarina geliyo, takip eden Carsamba da EU serverlarina, ama US'de durum nedir bilmiyorum. Background downloader muhabbetleri basladigina gore en gec haftaya gelir ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Screenshots captured using the Print Screen key are now saved in JPG format. Inspect distance has been increased to 30 yards (from 10 yards). sonunda ba, sonunda yaptılar yanı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar