_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Arkadaşlar Cdrom sürücüm ne yapsam açılmıyor düğmeye basıyorum olmuyor,sağ tıklayıp çıkart diyorum bilgisayarımdan gene olmuyor,yükle diyor sonra çıkart diyorum tepki vermiyor ne yapabilirim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 eline topluiğne gibi bişe al.. sonra cdroom un üstünde ufak bi delik var oraya sok. hafifçe zorlayarak ittir, açılır o zaman. sonra da restart at, atmassan kendine gelmiyo genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Açılmadı bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Kanırtarak aç gitsin, sok araya bi yemek bıçağı kastır TRAKKK diye atar sonra düzelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 düzgün sokamıyosundur o zaman, aşşağı doğru falan sokma iğneyi. düz bi şekilde sok, farkedersin zaten iğnenin zorlandığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 evet iğneyi soktuğun zaman sert bişeye değmesi lazm boşluğa gider gibi olursa tekrar uğraş o sert yere geldiği zamanda ittir iice o zamn düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Eger icinde CD falan kaldiysa sacmalamistir.Restart et baslangicta siyah ekran varken daha windowsa girmeden acma tusuna basarsan acilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Koca çatalı sokmaya çalıştım olmadı zaten pek bi boşluk yok restart atıp bastım gene olmadı hadi beyler bir zahmet farz edin içeride yaralı var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yahu dikiş iğnesi diyoruz sen çatal diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 eger sen dugmeye basınca, açmaya calısıpta acılmıyorsa şunu yap: makinanin tam üstüne orta şiddetle elinle vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 seninki ii yine açılmıyormuş benim 5yıllık cd rom kapanmıyordu ya kapatıyorum sonra kendi açılıyor kapatıyorum pc yi kapatıyorum sonra windows kapanırken geri açılıyordu sanırım açıkken kapalı sanıyordu ya da bunalmış dışarda hava alcak aklınca neyse 3 4 gün sonra sıkıldı da kapandı ama şimdi de ubuntu ve diğer linux cd lerini okumuyor :S ne iş anlayamadım ama windows cd si ile format atabiliyorum orcinal ubuntu var onla attırmıyor hatalı cd diyor 20tane ubuntu var 20sine de hatalı dedi 3kere pardus denedim farklı cd ile hatalı dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Akşam akşam çatalı okuyunca gülümseme sardı yüzümü alacağınız olsun. :D Bildik elle çekme yöntemi işe yarar, kesin çözümdür ama plastik dişlilerin kaymasına veya kırılmasına sebep olabilir dikkatli ol derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Acilista CDROMun isigi yaniyor mu bu arada? Isigi yanmiyorsa bosuna ugrasma gitmistir CDROMun.Motoru da bozulmus olabilir o yuzden disari cikmiyodur ya da icindeki encoder devresi yanmistir.Soyle yap kasayi ac CDROMu kasadan cikar once.Daha sonra sadece power kablosunu tak ve tornavidayla falan zorla acilmasi icin.CDROM bosta olacagi icin daha rahat calisirsin.Bu son sececek gerci baska secenegin de pek kalmamis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar