Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000 ork

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilmem ben sonrasını okumadım hiç.

bu arada bunları cizen arkadaş kimdi ünlü biriydi neyse, yine sacmalamış =)

orklar tek bi tane adam öldürememiş olmalarına rağmen silahları default kanlı kanlı, taze birini adam saklamşlar onu öldürüp geliyolar drizztin üstüne
Mesaj tarihi:
arkadaşım abarttılar artık ya yuh 1000 ork ne be 1 değil 2 değil 1000 lan. kitabı da tahmin edebiliyorum drizzt bi zıplıcak 10 sayfa sonra düşcek, arada zaten palalar dans etcek. kitabı d&r'da gördüm arkasını okudum konu da bulamamış artık, amacı belli olmayan 1000 tane orc drizzte saldırıyo gibi bişeydi lol
Mesaj tarihi:
bu seri çok güzeldir orjinalde tee 2 sene önce okumuştum. hele dwarf seviyorsanız 3 kitabın yarısı falan dwarf konuşmaları actionları vb çok iyidir. tr de ne kadar ii çevirirler bilmem ama. (ye call yerself a warrior eh? tadında).

ayrıca drizzt 1000 adet orcla savaşmıyor :) genelde savaşın arkaplanında takılıyor. ana savaşların hiçbirinde aktif savaşmıor gibi bişi. frost giantlardan felan kaçıyor. düşman hattının arkasında veya scout tadında diyelim.
Mesaj tarihi:
1000 taneyi tek başına kesiyo diye gaza gelmiştim ben de=)
(beklerim kendisinden:P)

Efendim bunlar bindirilmiş kıtadır. Toplamışlar 30-40 kişiyi 1000 diye yutturmaya çalışıyolar, ama yemezler :P
Mesaj tarihi:
[spo]kitabı okumayanlar "abicim drizzt yine dövecek anasını belleyecek oratlığın" diyoda benim hatırladığım kadarıyla (kiabı çıktığı sene yani 2-3 yıl önce okumuştum) Drizzt gayet te panikliyodu etrafını orclar sarınca [/spo]
Mesaj tarihi:
Trilogy nin en iyi 2 sahnesi

[spo] bruenor un 500 kişilik birliğini sıradan bi scout team sanıp saldıran ve neye uğradığını şaşıran orc birliği [/spo]

ve [spo] dagnabbit di sanırım general dagnanın oğlu olan . (bruenor un yanındaki onun güvenliğinden sorumlu genç dwarf işte) onun büyücünün kulesindeki olayı.[/spo]

dir. bence.

dediğim gibi seri dwarflarla ilgili :p orjinalini alın okuyun :)
Mesaj tarihi:
Açıkçası Wulfgar'a biraz daha yaklaşılması ve de bildiğimiz klasik Drizzt günlükleri dışında sıradan bir frp kitabı olarak gördüm. Ama alınıp okunmalı, hele bu bayık yaz günlerinde insana coşku felan filan verebilir. =)
Mesaj tarihi:
ya ben adını görünce baya tırsmıştım ilk, iice abarttı salva diye. ama kitap o kadar da saçma değil, ha ewet drizzt paso dans ettirio palalarını ahenkle falan alıyo herkesi de, saçma değil yani en basitinden bir elminster değil yine de drizzt : )
  • Yeni Oluştur...