ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Eurovisionu kazanan Sirbistan sarkisi calinti cikti, http://www.youtube.com/watch?v=mn0WAvFh9GQ dinleyin hakkaten cok benziyor A striking similarity exists between "Molitva" sang by Marija Serifovic in Eurovision 2007 and an albanian song "Ndarja" performed by Soni Malaj in Top Fest 3 in 2006, Albania. It is obvious, they tried to hide their tracks, but there is no doubt Serbia's song is nothing more than a recompilation of an existing song, tunes that we're already familiar with. Please note this is note a hate driven campaign. We simply could not overlook the fact that this song is too close in tunes to an existing song. It would be stupid to copy 100% of a song of course, but its clever if you rebrush an already successful song (holding on to the main tunes that make the song stand out), which is exactly what might have happened here. It is in the interest of all to be investigated by professionals who know what to look for. Let them decide! Note: Topfest 3 started 12th December 2005 and finals held on 16th April 2006, Tirana, suggesting that Soni's song was composed before 12th December 2005. First performance took place December 2005 or January 2006 in the festival's preliminary contest which determines who goes to the finals. There were 162 singers in total. Soni won "Best Song" award in the finals, enough to draw attention of opportunist composers who look around for local music with hit tunes, to use for their next hit song. You get the idea don't you! [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 üzülerek söylüyorum alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bu arada Sirp sarkici Turk kokenliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 benziyor azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 videoyu izleyemiyorum da hadi diyelim caldilar, calmisken düzgün birsey calsalarmis bari. berbat ötesiydi cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 alakası yok bence de, gerçi çalıntı olsa üzülmezdim de :D hakederek kazanan bi şarkı değildi bence, direkt politik oylar vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Benim uzuldugum nokta, kadinin lezbiyen olup da cirkin olmasiydi. pr0nlar yalanmis, hayallerim yikildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 o tiple lezbiyen olur ancak penth, erkeklerden umidi kesmiştir günahını yemeyelim :) edit: günahını yemeyelim ne demek ya ? almayalım olacak, lol. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:59 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 lezbiyen dediğin o rusya'yı temsil edenler gibi olur efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yeter be :P siz erkekler ve su lezbiyen & biseksüel fanteziniz. Bunlar yüzünden ortalik ''biseksüelim ehiiii karsinda öpüjürüm'' diyen cakma tiplerle doldu, bak valla. evet sirf erkekler hoslaniyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 E bunda bize koyan bi durum yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 pyro katılıyorummm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bakalim ilk sizin kiziniz da lezbiyen olsa bole konusurmuydunuz utanmiyormusunuz vs diyecek :) ben abso yu bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 youtube de yapılan yoruma bak altıma sçtım ahaha "If all serb women look like this ugly ape than no wonder Serbs are all homos." [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:01 tarihinde, MadOrca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bence pek benzemiyo ama bu sırbistanın şarkıyı ben daha önce duymuştum ya daha önce çalındı etti mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 alman we avusturyalıların kızları cakmaysa erkeklerin biseksüel kız sewmesindeki sucu ne ki. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 vanille nedir biseuxuel misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 olm ben bunu ilk gördüğümde adam sandım meğersem karıymış tipe bak harry potterın karı versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yok artık kadınmıymış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gecin bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hiro nakamura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ee biz 3. mü olduk o zaman? Tebrik ediyorum Kenan Bey'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 O insanı gördüğüm ilk 3 saniyede kadın olduğu kanısına vardım. Sonra ki 10-15 saniye boyunca fikrim değişti; kesinlikle erkek olduğunu düşünüyordum ve koltuğa yayılmıştım. Son 5 saniyede tekrar kadın olduğunu gördüm. Ve başka ülkelerin şarkıcılarına bakınca erkek olması gereken kadınlar, kadın olması gereken erkekler. Neleroluyorlan. Birde Finlandiya'nın oyları alınırken spikerin arkasında ki kalabalık neydi öyle yahu. Taksim meydanı kadar yeri doldurmuş millet. Bu ne eurovision sevgisi böyle başka eğlenceleri yok herhalde. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:54 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Iskandinavlar Eurovision manyagi. Isvec'te kimin Eurovision'a gidecegi ayni eurovision gibi bi yarismayla belirleniyo mesela, 9 milyonluk isvecte 2.5 milyon kisi oy kullanmisti, sadece kimin gidecegini secmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hoppa bidakka sonuç itibariyle o garip şey kadın mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar