Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Başlık için daha iyi bir şey düşünedim kusura bakmayın sdaf Şimdilik şöyle bir sorunum var,bilgisayarda her türlü oyunu kasa kasa bile oynasam şu kasadan ses gelmiyor ama Ultima Online'i her açtığımda kasadan sanki fan bir taraflara çarpıyormuş gibi "tık,tık,tık" gibisinden bir ses geliyor.Oyunu alta aldığımda bu ses geçiyor. Başka hiçbir oyun veya programda yapmıyor bu. Kafama takıldı,sinir olmaya başladım.Nasıl düzeltebilirim bunu. Ayrıca daha önce de yapmıyordu bunu.Dün yeniden kurdum UO'yu arkadaşlar rica etti diye ilk defa bu sorunla karşılaştım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ben de dün bi Vista kurdum, benzer sorun bende de oldu. Sanki kasa gücü kapıyomuş gibi bi ses geliyodu. Bugdan geçilmeyip, performans da aşırı kötü olunca sildim XP kurdum şimdi hiçbi ses yok.
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 abicim o hdd den geliyor. simdi sen şey disk birleştirme yapıosun sonra cillop gibi ne ses kalıyor ne bişi.
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ay sorun wow oynarken oluyor bende. hatta neredeyse fan durucak gibi oluyor bir yanda da ses geliyor. wow u kapadığımda ses gidiyor. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 23:53 tarihinde, Matis tarafından güncellenmiştir ]
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 disk birleştirme şu 3 gün süren şey mi.. allah kolaylık versin.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 disk birleştirme için şu programı öneririm: http://www.oo-software.com/en/ ms nin dandik disk defrag ından çok daha hızlı,hdd in boyutuna göre farklı disk birleştirme seçenekleri mevcut şukela bişey.
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Darksoul benim bilgisayar kültürüm pek olmadığı için, raca etsem aşağıdaki programlardan hangisi disk birleştirmesi yapıyor. Teşekkürler. http://www.oo-software.com/home/en/download/ O&O DiskRecovery V4 olabilir mi?
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 O&O Defrag V8.6 Professional Edition
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Windows'un disk birleştiricisinden 4 kez yaptım ama ses geçmedi,şu programı deneyeyim
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kasadan ses diyince bende UOdaki bank'ı açınca çıkan ses efektini istiyorsun sandım :)
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aynen bende o sesı arıyosun falan sandım
Öne çıkan mesajlar