bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Surrogate partnerlar kendilerini fahişeden şöyle ayırıyorlar.. "Fahişe, müşterisine en kısa sürede en fazla hazzı vermeye çalışır cinsel organ odaklıdır.Surrogate partner ise müşterisinin gerektiği kadar süre içersinde maksimum performansa ulaşmasını performansını arttırmasını sağlar mutlaka cinsel organlara odaklanması gerekmez." ABD nin bazı eyaletlerinde İsrail de Avusturalya gibi ülkelerde yasal olarak yapılıyor ve Seks terapisi ekiplerinde görev alıyor Surrogate partnerlar.IPSA adında bir kuruluşları var. Ülkemizde olsa direk suistimal.Acaba ordada yapıyorlarmıdır ? Ben günde 3-5 sefer giderim performansım düştü doktoor yardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ee dünyanın en eski mesleği zaten bu yeni gelmedi bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yani gösterip vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hayır ilişkiye giriyor ya girmez mi girmeden nasıl performans artsın ? anca mastürbasyon performansı artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bence buraya çift olarak gidiyorsundur ordaki terapistlerde senin sevgilinle/eşinle arandaki cinsel hayatına burnunu sokuyordur d: okudum biraz değilmiş sanırım d: [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:52 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ardeth yoktur abi öle bişi ya :S Türkiyede olsa kan çıkar (şahsen ben çıkarırım :) Aslında öle bi yere gitmiceme göre kan çıkmaz ama oldu da gittim çıkar kan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sen gidersin koşa koşa da kız arkadaşının gitmesini ister misin? (rhetoric soru) o zaman giderim deme... iyi geceler (abznlık & seviye bir yere kadar) [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:59 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya zaten kız arkadaşın / erkek arkadaşın varsa eminim ordaki terapistler kız arkadaşının ya da erkek arkadaşının sana dokunacağı kadar içten ve hissiyatlı dokunamaz o yüzden gitmeye gerek yok d: tabi ilişkiye bakar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Olsun sakat yine :) Tecrübeye dayalı performans yükseltme sistemi en iyisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ssk servis parasını ödüyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Seks terapistligi Avrupa'da ve Amerika'da baya yaygin da ciftler beraber geliyorlar yani, veya en azindan terapist olaya dahil olmuyor :) Burda Isvec'te benim gibi exchange bi arkadasimin Isvecli kiz arkadasi vardi, annesi seks terapistiydi, yemekte pozisyon falan tartisiyolardi anne kiz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 @Penthesilea Ahahahahaha koptum ROFL =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 blackchaos lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Surrogate kulağa daha hoş geliyor, fahişe itici gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 performans arttırıcı fahişe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Length: Classes are 60-70 hours of class time, plus significant personal sharing, reading, writing, and studying required. Applicants may apply for either the 12-week training or the 11-day intensive training. Cost: $1,500.00 Locations: Classes are usually held in Southern California. IPSA will consider conducting trainings in other locations by special arrangement -- when a sufficient number of appropriate applicants from another geographic area are accepted into the training program. fiyat sağlammış =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Surrogate kelimesi genelde kiralik anneler icin kullaniliyor. Yani bir cift herhangi bir sebeple (genelde saglik sorunlari sebebiyle) kendi cocuklarini dogurmasi icin bir kadin kiraliyorlar. Ya dollenmis yumurta surrogate annenin rahmine yerlestiriliyor veya bazen kendi yumurtasi kullaniliyor eger evli kadin herhangi bir sebepten dolayi uretemiyorsa saglikli bir tane. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 13:07 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 surrogate yerinde anlamında değil mi yerine geçen sayılan falan ? surrogate mother işte onlarda bunlar partner :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 @scorch Ee performans bu, sıkıyorsa verme parayı fasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar