dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 anneler gunu kutlu olsun ^^ sabah uyandim anacigimi aradim kutladim. onca reklama ragmen unutabilenler olduysa bu dopiki gorup hatırlar belkim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben de senin... [spo]anneler gününü kutlarım ^^[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eheh süper misilleme :D o deilde ben annemin anneler gününü cumartesi günü kutladım. bi yerden duydum bu gün die rezil oldum yaw asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben hediye almadım. hain evlat =o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben de alamadim =(. cok pis hainiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 allah razı olsun dory, şu anda okudum topici aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 allah belanızı şeyinizden versin anneler gününde hediye alınmaz mı anam benim gidim öpym :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bende alamıyom da webcam de annecim cok güzel olmussun dedim hem anneler günü hem dogum günü hediyesi yerine geçti ehu 1 er hafta ara ile de.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hiiiiiiiii UNUTTUUUMMM!!! gidip cicek falan mi yolsam bi yerlerden :/ vüüüü [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 15:47 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hediye alın,hayvanlıgın luzumu yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 anneelr günü kutlu olsun herkesin geliyom yarın annecim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 geldi annem, kutlarken sey dedim: Annea, ehmm biraz gec olucek ama Anneler günün kutlu ossun *$ap $up viyuuv* Bugün bütün annelerin günü, fekat sen bitanesin! o yüzden pek önemsememis olabilirim. yuttu mu .. bilmiyoruz. Birazdan benzin istasyonuna gidip cicek falan alicam :P Hos gerci, özel gün falan dinlemeden, icimden her geldigi an gidip hediyeler alan bir insanim, o yüzden pek bi önem isgal etmiyo hediye olayi. Bu arada dory, ajkuuj ananin......... anneler gününü de kutluyorum. asdf [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 16:48 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 anneler bi tanedir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ben de hediye almayanlardanım :) Varlığım yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Hepimiz Anneyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 telefon açıp kutladım ben de,kargo biraz pahalı öğrenciyiz anne falan diye kıvırttım. kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bende hediye aldım pek bi sevindirik oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 "kargoyu almak için yorulma anacım. sen gelince veririm hediyeni" diye kıvırdık bi şekil de, yarın bavullarla kapıda belirirse sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 öküzüm hediye almadım. gittim mitinge katıldım bi de. hainim hain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 lan ben unuttum bile annem hatırlattı olum bugün diince ben daldım direk bu gün o gün mü diye :( hain ötesiyim lan. ağlıycam bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ne hediyesi yaw örenciyiz burda açlıktan nefesimiz kokuyo :D sabah aradım kutladım geçen sene çiçek göndertmiştim ama bu sene param yoktu gönderemedim :( çok sevindi kadıncağız yaa o pek hatırlamaz da böle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 zuhua hain main demisler de en hain senmissin senmissin bea...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 annelerımızın dogum gunu kutlu olsun ayrıca 12 mayıs annemın dogum gunuydu onuda kutlayım buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 oha unuttum dündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 tüh bende unuttum yaw,ama eve şu an 620 km uzakta öğrenciyim,bügün arayıp kutliyim bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar