Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 NCIS, Digiturk'te daha önceden yayınlanmıştı sanırım, şimdi eski bölümlerini tekrardan yayınlamaya başladılar yanılmıyorsam (2. sezona geldi) Ancak tüm bölümleri izleyemedim. Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Genelde komedi aksiyon karışımı bir dizi bu. Fakat bugün izlediğim (haftaiçindekilerin tekrarı) NCIS bölümü benim çok hoşuma gitti. Şimdiye kadar gördüğüm bölümlerden farklı. Daha çok romantik bir havası var. http://www.imdb.com/title/tt0657985/ http://www.tv.com/ncis/call-of-silence/episode/378512/summary.html Özellikle bu sene, Digiturk yüzünden polisiye dizi manyağı oldum. Bu bölümün ise anlatımını çok beğendim. İzlemeyen varsa tavsiye ederim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 abby nin hastasiyim soyle bir kiz arkadas verse bana ne olurdu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 4üncü sezonda bırakır gibi oldum bıktım biraz ama tonynin abbynin falan hastasıyım :D biara ailemizden bi parça gibi olmuştu arkadaşla konuşurken toni falan anlatıoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo] [/spo] bunu da dün yakaladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bu amerikalılar nekadar cok seviyor bu polisiye dizileri yaw dizimax ve cnbc e deki dizilerin yarısı polisiye dizisi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 NCIS Harika bir dizi herkese tavsiye ediyorum burdan. özellikle 1ve2. sezonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 NCIS inanılmaz iyi bir dizi , bir tek o bölüm değil bütün bölümleri harika . 4. sezon biraz daha büyük olaylara girmeye falan başladılar çok daha iyi oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 niye kimse resimdeki arkada duran ekranı okumuyo :=) tamam ncis güzel ama niye türkiyeden haberler var orda ona işaret etmekti amacım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 niye olmasın yahu. heh. türkiye ayrı bir dünya'da felan mı yaşıyor? e oraya random haberler koyuyorlardır, bazen ispanyolca çıkıyordur, bazen türkçe. şahsen diziyi izlediğim için böyle absürt ayrıntılara kafayı takmıyorum. hani bunu da çok kasarak bulmuşsundur eminim. kırk yılda bir türkçe yazı koymuşlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 niye bi tek sen mi izleyebiliosun diziyi bone ? 5inci sezona geçtim ben de. gözüme çarpan ilk türkçe yazı değil hem bilmeyip hem atlamak niye ki.hasta mıyım ben oturup dizileri kurcalıcam bakın ne buldum lan diye ? bak bakalım ikimizin açtığı topiklere kimden beklenir bu davranış daha çok =) edik : konu daha çok naval criminal investigation service in neden türkiyeyle alakalı haberleri bakıyo olmasıydı hem merak ettim hem de absurd geldi oraya random haber koymasalarmış ayrıntılara dikkat edip.bi bölümde de hesapta karadenizli bi kaptanı sorguya çekiyolardı hatta zivaya orospi demişti ama adam yarı arapça konuşuyodu haliyle bu tip şeler dikkatimi çekiyo göz ucuyla izlemiyorsam diziyi [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 02:40 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar