Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NCIS - Call of Silence bölümü

Bone

Öne çıkan mesajlar

NCIS, Digiturk'te daha önceden yayınlanmıştı sanırım, şimdi eski bölümlerini tekrardan yayınlamaya başladılar yanılmıyorsam (2. sezona geldi)
Ancak tüm bölümleri izleyemedim. Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.

Genelde komedi aksiyon karışımı bir dizi bu.
Fakat bugün izlediğim (haftaiçindekilerin tekrarı) NCIS bölümü benim çok hoşuma gitti.
Şimdiye kadar gördüğüm bölümlerden farklı. Daha çok romantik bir havası var.

http://www.imdb.com/title/tt0657985/
http://www.tv.com/ncis/call-of-silence/episode/378512/summary.html

Özellikle bu sene, Digiturk yüzünden polisiye dizi manyağı oldum.
Bu bölümün ise anlatımını çok beğendim.
İzlemeyen varsa tavsiye ederim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
niye olmasın yahu.
heh.
türkiye ayrı bir dünya'da felan mı yaşıyor?

e oraya random haberler koyuyorlardır, bazen ispanyolca çıkıyordur, bazen türkçe.

şahsen diziyi izlediğim için böyle absürt ayrıntılara kafayı takmıyorum.
hani bunu da çok kasarak bulmuşsundur eminim. kırk yılda bir türkçe yazı koymuşlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

niye bi tek sen mi izleyebiliosun diziyi bone ? 5inci sezona geçtim ben de. gözüme çarpan ilk türkçe yazı değil hem bilmeyip hem atlamak niye ki.hasta mıyım ben oturup dizileri kurcalıcam bakın ne buldum lan diye ? bak bakalım ikimizin açtığı topiklere kimden beklenir bu davranış daha çok =)

edik : konu daha çok naval criminal investigation service in neden türkiyeyle alakalı haberleri bakıyo olmasıydı hem merak ettim hem de absurd geldi oraya random haber koymasalarmış ayrıntılara dikkat edip.bi bölümde de hesapta karadenizli bi kaptanı sorguya çekiyolardı hatta zivaya orospi demişti ama adam yarı arapça konuşuyodu haliyle bu tip şeler dikkatimi çekiyo göz ucuyla izlemiyorsam diziyi

[ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 02:40 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...