Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

new mage power O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fire spell abanmış olabilir üstündeki sette
fire frost veya shadow dmg up yüksek fakat diğer değerleri düşük olan itemler var
oyle şeyler toplamış olabilir
Mesaj tarihi:
adam lvl 70 ve max 8.4k gordumb en klipte.
Şimdi tbc yi pek bilmiyorumda,
horten - bi ark bu forumda -
onun tier 1 dengi eşyalarıyla ben 60 ken,
Ap+trinket
6k gordugumu hatırlıyorum. 8k ne ya? 5 dakikada bir 8k dmg oda resistlenmezse ve critlerse.
Çok az bence yau tbc ye gore. Geçen bir arkla konuştum, warrior adam 18k canı varmış ki daha karazhan yapıo adamlar.
En sağlam crit bu kadar ittirmeyle 8k ise vay magelerin haline =).
Mesaj tarihi:
Bazı sınıfların yaptıkları göz ardı edilmez ise bu adamın verdiği dmg birşey değil + bu sadece dmg testi pvp değil.Clearcast yakalayıp atıyor aka imba atıyor :pArcane fire olduğunu, gearının tamamiyle stamina özürlü sadece +dmg ve ortalama cric ustune kuruldugunu farz edersek blablabla.

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:15 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Tabi ya hatta patch 2.0 geldi ben bayrakla koşuoken instant kill yiyodum fireballla.
geçen 4k fire blasttan bahsediodu birisi mesela :P
ezik dmg bunnar ezik
Bizim server forumlarında konusuolardı pve dısındakı en buyuk crıtınız dıe
Foster's vardı mage bitane onun screenshotunu bulursam koyayım 30k mıydı neydı tam hatırlamıorum =).
- tabi consumable var -
Mesaj tarihi:
@Suark

Konuşmandan bir warrior olduğunu anlamak hiçte zor değil :P
Ben videoya hitaben ezik dedim çünkü tbc öncesi warrior'um ile yediğim dmg ile +10lvl/+gear 8k+ çok değil (Kıyas olarak tabi)

Birde arcane/fire mage'in arena dışında yalan olduğuda unutulmaması gereken bir gerçektir.(Warrior vs Mage olayını es geçiyorum direk)
Mesaj tarihi:
pvp ne ya sevimsiz baştan sona, gircen instance'a 10 milyon hp'lik kötü canavarın kafasını gözünü kırcan, 40 kişi çığırcak ventrillo dan obareeey diye. forza pve
Mesaj tarihi:

ya oyle buyuk dmglar ya private server da olur ya da curator, scryer olarak sochetar keserken felan olur (%400 fazla dmg mi ne aliyordu q itemi ile). 30k 25k critler felan olamaz yani.

bu da benim en buyuk crit:
[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:
Aslında heroic mechanardaki bossdada efsane dmglar çıkıyor şanslıysanız %500 dmg ile bişiler yapabilirsiniz :P
Max 1700 sw:p tick gördüm fazla şanslı değildim ondandır ;p
Mesaj tarihi:
2.boss Vael bilmemne yi diosun sanırım, bomba debuffını alınca enterasan damagelar verilebiliyor. Hunterımla yarı epictim ozamanlar (tey tey), kendisine 4k aimed shot atmıştım. Milyonlarca patchten sonra tabi, hatta ozamanlar AQ 40 fln açıktı birçok guild C'Thun fln kesmişti.
Mesaj tarihi:
Vaelden sonraki boss neyse bloodlord mu oyle bişi idi onu kesip 3 dragona giderkenki yoldaki addlerde acaip DMGlar vuruyor millet. Ben helaer olduğumdan hayatımda değişen bişi olmuyordu :)

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:55 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...