Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

new mage power O_o

Exceed

Öne çıkan mesajlar

adam lvl 70 ve max 8.4k gordumb en klipte.
Şimdi tbc yi pek bilmiyorumda,
horten - bi ark bu forumda -
onun tier 1 dengi eşyalarıyla ben 60 ken,
Ap+trinket
6k gordugumu hatırlıyorum. 8k ne ya? 5 dakikada bir 8k dmg oda resistlenmezse ve critlerse.
Çok az bence yau tbc ye gore. Geçen bir arkla konuştum, warrior adam 18k canı varmış ki daha karazhan yapıo adamlar.
En sağlam crit bu kadar ittirmeyle 8k ise vay magelerin haline =).
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı sınıfların yaptıkları göz ardı edilmez ise bu adamın verdiği dmg birşey değil + bu sadece dmg testi pvp değil.Clearcast yakalayıp atıyor aka imba atıyor :pArcane fire olduğunu, gearının tamamiyle stamina özürlü sadece +dmg ve ortalama cric ustune kuruldugunu farz edersek blablabla.

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:15 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ya hatta patch 2.0 geldi ben bayrakla koşuoken instant kill yiyodum fireballla.
geçen 4k fire blasttan bahsediodu birisi mesela :P
ezik dmg bunnar ezik
Bizim server forumlarında konusuolardı pve dısındakı en buyuk crıtınız dıe
Foster's vardı mage bitane onun screenshotunu bulursam koyayım 30k mıydı neydı tam hatırlamıorum =).
- tabi consumable var -
Sosyal ağlarda paylaş

@Suark

Konuşmandan bir warrior olduğunu anlamak hiçte zor değil :P
Ben videoya hitaben ezik dedim çünkü tbc öncesi warrior'um ile yediğim dmg ile +10lvl/+gear 8k+ çok değil (Kıyas olarak tabi)

Birde arcane/fire mage'in arena dışında yalan olduğuda unutulmaması gereken bir gerçektir.(Warrior vs Mage olayını es geçiyorum direk)
Sosyal ağlarda paylaş

bwl de bir yer vardı eskiden ordada saçma sapan dmglar goruluodu neften once ya da nefteydi sanırım.

mesela u var adam lvl 60, üstündekiler ne bilmiyorum ama t3 değil sanırım belli olmuyor pek mageler söylesin =).
Birsürü debuffı buffı var tabi,
ama bu 12k vuruosa pve de kımbılır neler yapar.

http://www.youtube.com/watch?v=d2_0Qe-0Ol4&mode=related&search
Sosyal ağlarda paylaş

2.boss Vael bilmemne yi diosun sanırım, bomba debuffını alınca enterasan damagelar verilebiliyor. Hunterımla yarı epictim ozamanlar (tey tey), kendisine 4k aimed shot atmıştım. Milyonlarca patchten sonra tabi, hatta ozamanlar AQ 40 fln açıktı birçok guild C'Thun fln kesmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...