Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 çoğu kişiler artık baymıştır nerf nerf diye .. http://www.youtube.com/watch?v=4GtWchWeVGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 fire spell abanmış olabilir üstündeki sette fire frost veya shadow dmg up yüksek fakat diğer değerleri düşük olan itemler var oyle şeyler toplamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 adam lvl 70 ve max 8.4k gordumb en klipte. Şimdi tbc yi pek bilmiyorumda, horten - bi ark bu forumda - onun tier 1 dengi eşyalarıyla ben 60 ken, Ap+trinket 6k gordugumu hatırlıyorum. 8k ne ya? 5 dakikada bir 8k dmg oda resistlenmezse ve critlerse. Çok az bence yau tbc ye gore. Geçen bir arkla konuştum, warrior adam 18k canı varmış ki daha karazhan yapıo adamlar. En sağlam crit bu kadar ittirmeyle 8k ise vay magelerin haline =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bazı sınıfların yaptıkları göz ardı edilmez ise bu adamın verdiği dmg birşey değil + bu sadece dmg testi pvp değil.Clearcast yakalayıp atıyor aka imba atıyor :pArcane fire olduğunu, gearının tamamiyle stamina özürlü sadece +dmg ve ortalama cric ustune kuruldugunu farz edersek blablabla. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:15 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 suark o warrior bear formmu takılıyor aheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 18 k hp normal tank warrior icin benim yarı rare yarı epic setle 18 k hp vardı prince kombatında admın vurdugu damage ler cok ta abartı değil bence mage için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 unbuffed anladım ben =p [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:55 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 TBC çıkmadan önce 7222 pyro yemiş biri olarak ezik dmglar diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tabi ya hatta patch 2.0 geldi ben bayrakla koşuoken instant kill yiyodum fireballla. geçen 4k fire blasttan bahsediodu birisi mesela :P ezik dmg bunnar ezik Bizim server forumlarında konusuolardı pve dısındakı en buyuk crıtınız dıe Foster's vardı mage bitane onun screenshotunu bulursam koyayım 30k mıydı neydı tam hatırlamıorum =). - tabi consumable var - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 o 30k 15k vsler scryerlerin bir questinde vuruluyordu yani ciddiye alınacak bir rakam değil 12k evis vurmuştum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 @Suark Konuşmandan bir warrior olduğunu anlamak hiçte zor değil :P Ben videoya hitaben ezik dedim çünkü tbc öncesi warrior'um ile yediğim dmg ile +10lvl/+gear 8k+ çok değil (Kıyas olarak tabi) Birde arcane/fire mage'in arena dışında yalan olduğuda unutulmaması gereken bir gerçektir.(Warrior vs Mage olayını es geçiyorum direk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 isterse on tane flask olsun 30k vuramaz delimisiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 25k crit vurmuş shaman var.Stormstrikelar ile http://www.youtube.com/watch?v=Ny72AvQhyxA&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ya 114k damage da var (x bossu y buff ı atıyomus kendine damage %z artıyomus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 pve de olur öle eyler. Pvp önemli olay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 pvp ne ya sevimsiz baştan sona, gircen instance'a 10 milyon hp'lik kötü canavarın kafasını gözünü kırcan, 40 kişi çığırcak ventrillo dan obareeey diye. forza pve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 zevksiz demedikki hıh anca uzaktan frostbolt at sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya oyle buyuk dmglar ya private server da olur ya da curator, scryer olarak sochetar keserken felan olur (%400 fazla dmg mi ne aliyordu q itemi ile). 30k 25k critler felan olamaz yani. bu da benim en buyuk crit: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 belliki oda atıığın atacağın sok crit olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Aslında heroic mechanardaki bossdada efsane dmglar çıkıyor şanslıysanız %500 dmg ile bişiler yapabilirsiniz :P Max 1700 sw:p tick gördüm fazla şanslı değildim ondandır ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bwl de bir yer vardı eskiden ordada saçma sapan dmglar goruluodu neften once ya da nefteydi sanırım. mesela u var adam lvl 60, üstündekiler ne bilmiyorum ama t3 değil sanırım belli olmuyor pek mageler söylesin =). Birsürü debuffı buffı var tabi, ama bu 12k vuruosa pve de kımbılır neler yapar. http://www.youtube.com/watch?v=d2_0Qe-0Ol4&mode=related&search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 2.boss Vael bilmemne yi diosun sanırım, bomba debuffını alınca enterasan damagelar verilebiliyor. Hunterımla yarı epictim ozamanlar (tey tey), kendisine 4k aimed shot atmıştım. Milyonlarca patchten sonra tabi, hatta ozamanlar AQ 40 fln açıktı birçok guild C'Thun fln kesmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Vaelden sonraki boss neyse bloodlord mu oyle bişi idi onu kesip 3 dragona giderkenki yoldaki addlerde acaip DMGlar vuruyor millet. Ben helaer olduğumdan hayatımda değişen bişi olmuyordu :) [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:55 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 vael deıl ya. moblar var bole atıyorum shadowa immune ama holy ye vulnerable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Aq 20 deki son boss da vardı öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar