Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 GERGE - Vivaldi Drops Kayıt değil - midi dosyası (13kb'lık download). Umarım beyenirsiniz. Ve , eleştirin ; yerin dibine indirin ;) [spo]Vivaldi Drops Maestro - with his bow and whip; he sips the wine too slowly. Maestro - I have reshaped my mouth for you. Sung, the screaming in Latin. French. Italian. All to hear the rain's rhythm fall from the sky, to your check. Maestro - I have found your Venice. Sugarized; the gondola floats. Maestro, I sing. Maestro - I have laid upon the earth as a girl vulgarized. Grown into a woman customized to embody your song. Maestro, I fear not. Maestro - the music of a thousand thunderstorms falls around us. Maestro, with his belly made of wine. In the streets, penniless. Maestro, I will sing for you. Maestro - with his bow and whip; no longer equipped to find the strange beauty in me. Maestro, how you have abandoned me. Abandoned me, to the salt-green bays of history. A drenched demon, still singing of you. Maestro... the rain. Maestro, with his fingertips. sinking. smiling. refining the rain with a bow and a whip. I will not sip the wine, Maestro, I will not squander love, like the child-faced woman who brought you to me. Whimsical, and wrapped in mornings haunting glow. I comb my hair with the thickness of your words, Maestro. I cover my breasts with the weight of sound. Maestro - with his bow and whip; will he not touch me? Will he not create the notes from the lip that calls to him. Maestro, will you not watch the rain? [/spo] [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 14:54 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 vyy gayet güzel bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Sağol cenx Bu arada Microsoft'un midisi kullanarak hazırlandı - farklı bir sistem ile dinlenmesi tavsiye edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Sükut-u Hayal le karşılaştırmak çok mantıksız tabi zevk meselesi direk.oda arkadaşım bunu beğenmedi mesela okadar ama bence gayet hoş.yırtsam kendimi yapamam ben hatta nası yapılır bilmiyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ya o deilde gerge bundan 10 yıl once böyle bi müzii bi pc oyununa koysan o oyun kült olurdu sölim. :D midinin doasındanmıdır nedir direk eskilere döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ben müzikte belli bir tarza takılıp , hep heavy metal , hep punk , hep her hangi aynı şeyden yapmanın doğru olduğunu sanmıyorum. Yaratıcılığı öldürüyor. Rutinleştiriyor. Farklı farklı şeyler de yapmak lazım. edit : bitmeye yakın bir heavy metal şarkısı daha var , sonra ne yapacağım bilmiyorum - belki klasiğe dönerim. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 08:24 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Başka dinleyen yok mu :) Çok uğraştım bunla. Download 13kb , kota falan götürecek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 biz de indirek bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 eline sağlık güzel olmuş.Yalnız biri bana midi nedir açıklayabilir mi? [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:18 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 MIDI (Musical Instrument Digital Interface), elektronik müzik aletleri ve bilgisayarlar arasında gerçek zamanlı veri alışverişini sağlayan, endüstri standardı haline gelmiş yaygın bir iletişim protokolü. MIDI protokolünde ses verisi değil, temel bazı değişkenlere ilişkin sayısal bilgiler aktarılır; nota bilgileri, enstrüman atamaları, tempo değeri gibi bilgiler bunlardan bazılarıdır. 1983 yılında temelleri atılan protokol daha sonra önemli derece bir değişikliğe uğramadı. Bu rağmen MIDI, müzik endüstrisinde yaygınlaşarak kullanımına devam edilmiş ve endüstri standardı haline gelmiş bir protokoldür. Günümüzde hemen hemen bütün müzik kayıtları MIDI teknolojisinden yararlanmaktadır. Buna ek olarak MIDI, kayıt cihazların yanında, canlı performanslarda kullanılan sahne ışıkları ve efekt pedalları gibi birimlerin de kontrol edilmesine olanak sağlar. Yeni nesil ses kartları MIDI uyumlu olmasına rağmen, kendi MIDI sentezleyicileri yardımıyla yarattıkları seslerin kalitesizliği, bilgisayarların bir MIDI enstrümanı olarak görülmesine engel oldu. Gerçekte, MIDI protokolü ile yaratılan sesin kalitesi arasında hiç bir bağlantı yoktur; kalite ses kartına, kullanılan ses örneklerine veya sentezleyicilere göre değişmektedir. -vikipedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yani guitar pro'dan finale'den falan çıkan sesler midi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 güzel iş çıkarmışsın o zaman :) thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar