Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 selamlar, kedim bu aralar çok azgın(giriş cümlesine bak beee) gece uyutmuyor falan baarınıp duruyo, var mı şöyle işini bilen deneyimli bi erkek kedisi olan? kısır olursa daha iyi olur yavru istemiyoruzda... istanbul beşiktaş taraflarında oturuyorum, aha buda kedim: [spo][/spo] [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:45 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 abi hatun süper +rep. eskişehirde olmasam çok güzel yavrular elde edermişiz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kızımız güzelmiş. Valla kedi olsam gözüm kapalı atlardım edik: imla [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:49 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kızımızın gözlerinden belli azdığı erkek verin banaa der gibi bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 prensesime layık kedi arayışlarına devam :) [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arkadaşım getir prensesini eskişehire. Beyaz atı geçtim kendisi beyaz prens var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 5. kez 'kedime'yi 'kendime' diye okudum, acaba bende bir problem mi var? teşekkürler doktor bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 +43 bu saatte böyle galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kedi quel-thulun hesabından mesaj atıyo bence d: eş bulun banaaaa eeeeeeş o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 geceleri uyutmuyor şerefsiz bauu bauu bağırıyo çirkin sesiyle, yokmu eli yüzü düzgün istanbulda kedisi olan yav... dinan eskişehir zor bea :P trende elimde kediyle hayal ettimde bi an kendimi :s aslında kargoyla yollasam sana kediyi işini görse seninki, geri yollasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ahaha. abi aslında öyle değil ama son cümle çirkin oldu biraz :P onların da canı var eheha. www.kedigen.com kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 sal sokaga, 2-3 gun hevesini alsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: 5. kez 'kedime'yi 'kendime' diye okudum, acaba bende bir problem mi var? teşekkürler doktor bey. tek deilsin dünden beri aynı durum bende de var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben aynı anda birkaç bölüm açmıştım, pati pet olduğujnun da farkında olmayarak "kendime" okudum ve aha geyik var die girdim topice neyse güzelmiş kızımız, hayırlı bir damat çıkar umarım [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 12:44 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 londrada kedi alacaz ama millet deli gibi pahalı satıyor hayır hiç kimse de alın bende 5 kedi var vermem lazım bedava veriyorum alan var mı demiyor yahu 130 pound a kedi mi alınır pff eş bulduktan sonra yavruların birini yollayın bari hehe pasaport işlemleri yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: 5. kez 'kedime'yi 'kendime' diye okudum, acaba bende bir problem mi var? aynen. demekki saatle alakası yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: sal sokaga, 2-3 gun hevesini alsin gelsin. kaçar gelmez diye korkuyoruz bi kere olmuştu öyle. eş bulayım, buraya keyif sigarası içerlerken resimlerini koyacam :P bu arada topici yanlış okuyanları kınıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Valla bursada bizim burdaki kediler direk geliyo sokak kediler falan öle bi sokak kedisini kandır al eve ver seninkine :d yok cins olsun terbiyeli olsun istiyosan gazeteye ilan verdir kedi için :D '' 2 Yaşında (salladım yasını )siyah bir prenses kediyim kendime uygun iyi huylu mümkünse kısır gücü kuvveti yerinde iyi aile evladı eş arıyorum '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bugün bi bavula koydum hayvanı bahçeye çıkarttım, çok tırstı hayvan, tabi hayatında dışarıyı görmemiş, sindi bi arabanın altına gıyaauw gıyaauw ses yaptı. zar zor eve geri getirdim, yarın eve erkek kedi atmayı deneyecem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Cinsi ne kedinin Quel-Thul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Korat kedisi http://www.kedigen.com/konu/25/338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Tamam yodayı getiriyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 kargoya verim işini görsün gelsin nedir ya :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar