Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedime uygun erkek eş - ist.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

selamlar,

kedim bu aralar çok azgın(giriş cümlesine bak beee) gece uyutmuyor falan baarınıp duruyo, var mı şöyle işini bilen deneyimli bi erkek kedisi olan? kısır olursa daha iyi olur yavru istemiyoruzda...

istanbul beşiktaş taraflarında oturuyorum, aha buda kedim:

[spo][/spo]

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:45 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
geceleri uyutmuyor şerefsiz bauu bauu bağırıyo çirkin sesiyle, yokmu eli yüzü düzgün istanbulda kedisi olan yav...

dinan eskişehir zor bea :P trende elimde kediyle hayal ettimde bi an kendimi :s

aslında kargoyla yollasam sana kediyi işini görse seninki, geri yollasan?
Mesaj tarihi:
ben aynı anda birkaç bölüm açmıştım, pati pet olduğujnun da farkında olmayarak "kendime" okudum ve aha geyik var die girdim topice

neyse güzelmiş kızımız, hayırlı bir damat çıkar umarım

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 12:44 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
  • Admin
Mesaj tarihi:
londrada kedi alacaz ama millet deli gibi pahalı satıyor
hayır hiç kimse de alın bende 5 kedi var vermem lazım bedava veriyorum alan var mı demiyor yahu

130 pound a kedi mi alınır pff

eş bulduktan sonra yavruların birini yollayın bari hehe pasaport işlemleri yapılır :)
Mesaj tarihi:
said:
sal sokaga, 2-3 gun hevesini alsin gelsin.

kaçar gelmez diye korkuyoruz bi kere olmuştu öyle.

eş bulayım, buraya keyif sigarası içerlerken resimlerini koyacam :P

bu arada topici yanlış okuyanları kınıyorum :(
Mesaj tarihi:
Valla bursada bizim burdaki kediler direk geliyo sokak kediler falan öle bi sokak kedisini kandır al eve ver seninkine :d yok cins olsun terbiyeli olsun istiyosan gazeteye ilan verdir kedi için
:D

'' 2 Yaşında (salladım yasını )siyah bir prenses kediyim kendime uygun iyi huylu mümkünse kısır gücü kuvveti yerinde iyi aile evladı eş arıyorum ''
Mesaj tarihi:
bugün bi bavula koydum hayvanı bahçeye çıkarttım, çok tırstı hayvan, tabi hayatında dışarıyı görmemiş, sindi bi arabanın altına gıyaauw gıyaauw ses yaptı.

zar zor eve geri getirdim, yarın eve erkek kedi atmayı deneyecem :P
  • Yeni Oluştur...