ivy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bugün geldi bana kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ege univ kimya muhendisliinde giriorum. ben mini minnacik bi insan olarak anfi denk gelmesinden korkuorum.siralar buyuk olmasin yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben iki girişimde de ilkokul birinci sınıfta girmiştim. girmesi kolay da çıkarken baya uğraşmıştım yahu sınıftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: bugün geldi bana kağıt şu kağıt gelme döneminde paranoyak oluyorum resmen. bi sorun çıkmadan gelse ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 wlla ya...kesin benimkine bişi olur diiip diiip duruorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 al işte kolçaklı sandalyelerde giricem sınava :( cevap anahtarının yarısı büyüklükte bir de üzerinde yazı yazılan zımbırtı. oof off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 dedim ben keşke A-229 olsaydı. neyse kolçak molçak idare edecen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 maltepe ticaret meslek lisesi kazaskerde oturuyorum uzak beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ege Univ./ iletişim fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Kadıköy Anadolu Ticaret vs Meslek Lisesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sınav kağıtları gelenler var mı? "yok" deyin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 12 mayısta geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Fenerbahçe Lisesi.. Eheh şanslımıyım ne.. Geçen sefer ilkokul'da girmiştim rezaletti sıralar.. Ayağımı sıradan kurtarayım derken azıma sokuyodum.. Bu sene ilkokullarda gireceklere duyurulur eki eki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 benim gibi kazık adamları ilkokullara veriyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 banada gelmedi ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yakın zamanda adres değiştirdiyseniz gelmeyebiliyo. İlk olarak önceki adresinize bi bakın, yoksa PTT'ye bakın, orda da yoksa Ankara'ya gitmek mi ne gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bu tarihte kesin gelmiş olmasımı gerekio ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Merkez : ANKARA Bina : 052 - G.Ü.MÜH.-MİM.FAK.(1.KAT) MALTEPE Salon : 116905 - 110 NOLU DERSHANE sıralar ortam hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 internette açıklandı henüz evlere gelmedi boach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 soyadı alfabetik sıralamasına göre geliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kağıt geldi bana. sabıkalı gibi çıkmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Sözde izmir güney yazdım ilk sıraya. Karşıyaka postacılar mahallesine çıktı. bide işin garip tarafı geçen senede aynı okulda girmiştim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Adana Çukurova Üniversitesinde giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ankara Deneme lisesi Bahcelievler büyük bina 3. kat 2 nolu sınıf abooo gecen sene mis gibi beytepe kampusu çıkmıstı yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 gelroth ben de gazi fen edeb de giriyorum ve duyduğuma göre kolçaklı değilmiş sıralar küçük amfimsi bişeymiş ilk sayfaya yazdım bana geldi kağıt diye hala nasıl kağıtlar daha gönderilmiyor diyorsunuz şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar