Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 1.5 yaşında oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ahah, son fotoğraf clint eastwood. allah sahibine bağışlasın, goçum benim, çok şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ahahaha son fotoğrafa gelene kadar şapşal şapşal bakıyodu, birden gerçek yüzünü gösteriverdi =) Allah sahibine bağışlasın, uzun ömürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 saolun şöyle bi 20-25 sene yaşasa benle fena olmaz =] 1.5 yaşında ama 4 yavru yaptı bile bizim çapkın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 gel pisi pisi pisi... iki seveyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yaw bizim kedi çok azıyo bu aralar çiftleştirsek mi? resim falan yollarım güzel kedidir bizimkide... nerde oturuyosun? :D ciddiyim bu arada ha, kedi lazım erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bizim 4 aylık kedi 7 aylık kediyi düzdü :) övünme 1.5 yaş fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 eskişehirdeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 senin bıyığını yirim, şaşkın. gözlere bak ya tü tü tüü. dinan bunu bana versene :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kedi çöpçatan servisi buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Gözler çok manyak, Allah nazardan saklasın. Benim Van kedimin gözler de masmaviydi, kedimi özledim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hadi ordan, bizim dumanımız ve paşamız dururken hayatta en güzel siyam ünvanını kaptırmayız kimseye ama süfer şirinmiş hakikaten, gözleri neredeyse paşanınkiler kadar güzelmiş ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bende istiom yaa bühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Güzel derken???? Tabiii siyam olması dolayısıyla bir zarafeti var ama.... en güzeller bende olmasa onaylardım... Ayrıca o çocuk niye incecik öyle hmmmm.... sıfır beden olsun dıye doyurmuyo musunuz kedicigi.... Bizimkiler hem güzel hem böyle yaglı, butlu... Okşadın mı böööle sıkasın geliooooo [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:13 tarihinde, PeriTh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Atletik bizim oğlan =] Tahminimce sizinkiler dışarı çıkmıyo o yüzden. Köpük bahçeye çıkıyor, diğer kedileri falan kovalıyor =) Sizinkilerin resimleri yok mu tombiş siyam görelim pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Şeytan girmiş kedinin içine :D Aç bakıyo hayvan vermiyomusun mama falan Dinan kedine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 abi yeminlen benden çok yiyor. ciğer eksik olmuyo buz dolabından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 O vakit hayvan erişemiyor ciğere, yakından dinle bakalım görünce mındar falan diyor mu? :P Bende köpük gibi atletik kedileri seviyorum. Adım başı gövdesi adıma zıt giden hayvan, kendini geçtim, bana bile sıkıntı yaratıyor. Utanmasa yuvarlana yuvarlana ilerliyecek. İş değil catwalk diye birşey var. Her kedi Garfield olamaz, kedilerin bunu anlamaları lazım. Nedir yani rönesansda mıyız da şişman kedi pirim yapsın? Hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hehe yok bizimkiler eskiden erkekti artık değiller, o bakımdan şiştiler baktılar artık atletik olmanın falan faydası yok bünyeye, kız tavlama imkanı da ihtiyacı da yok zaten, yemeğe verdiler kendilerini perith'in annesi bakıyor ikisine de şu anda, antalyada bıraktık onları ev mev ayarlayana kadar, resim falan yok yanımızda pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Şaşkın şapşal :D burnu ısırılmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 üni de bende alcam 1 adet siyam sevicem onu =) ÇooK talığğ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 çok şirinmiş Allah ömür versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar