Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma yaralanmalar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

küçükkene eski evimizde içine ampul(gece lambası) takılan prizlerden vardı.Ampul taktım ama yanmadı tabi ampullerin patlak olabileceğini bilmiyom o yaşta :) çıkartıp direk parmağımı sokmuştum elektirik yok diye tabi malum sonuç...epey sarsılmıştım.Ha bi de orta okulda iskarpile ile gemi gövdesi oyarken beni zorlayan bi yeri fazla zorlamıştım iskarpile kayıp sol baş barmağımı derince keşmişti hala köpekbalığı ısırmış gibi gösteririm herkese :D
Sosyal ağlarda paylaş

sene 97, antalyadayim
aksam 12 mi ne saat havuzda sebelek sebelek yuzuyoruz ark var ablasi var filan
ablasi benle oynuyordu kiz beni suda kaldirip indiriodu filan bendede klor alerjisi var gozumu acamiyorum havuzda filan gozum kapali dedim suya daliyim kurtiliyim bir daldim cotaaaaank
kiz megerse nefes aliyim diye havuzun kenarina getirmis betona daldik kafayla
bi sersemeldim sonra yzumeye devam ettim arkama dogru bi baktim havuzun isiklari acik yanimda su kipkirmizi vuruyor hemen kostular filan dikisti vesaire tatilim heba olmustu

94 yada 95 de denizli orduevindeydik pamukkaleye gecicez sabah cocuk parkinada bole kocaman bi dome yapmislar metalden yeni
cocuklar tirmansin diye yapmislar insaat demirinden direk ama uclarini kesmemisler
biz tabi atladik direk hololo diye ayagim bir kaydi direk 3-4 cm lik demir girdi bacagima
denizliyide bilmiyoruz orduevindede yaptiklari tek mudahale kolonya dokmek olmustu hatirlamak bile korkunc

bide su ilk ciktigi senelerde algidanin amras dondurmasidnan almsitik 2litrelikmi ne misafir geldi cikardik buzluktan kutudan cikmiyor tas gibi annem evdeki yetkili erkek olarak beni gorevlendirdi cikarilamsidna
ugras ugras cikmiyor kasikla denedim sicak suya koydum vs vs en sonunda sinirlendim bicakla giristim ama elim isla WRAAAAAAAAAGHHH modunda bicagi saplarken alim kaydi ve avucumun ici hasiiiiiiirt diye yarildi
kaymakli dondurmamizdi visne kaymak oldu renk yuzunden ehaha
Sosyal ağlarda paylaş

Kayıkta otururken iskeleden bombalama suya atlayıp kayık motor ben ne varsa ıslatan arkadaşa cirit atar gibi kürek atmıştım. Kafasının yanından geçip suya girmişti. İnanılmazdı ama hava gitti böyle zaman yavaşladı çok kızmıştı eheh yuh diyorum ama kendime. (ıslanmayı sevmiyorum)
Haha en çok şeye gülerim. Bi binanın 2. katında bi eleman vardı, boncuk tabancası ile bana ateş ediyordu ben de aynı şekilde karşılık veriyordum. Apartmanın giriş kapısının orada boşluk vardı oraya kaçıyordum o da eğilip ateş ediyordu. İşte baktım yukarı eleman panjuru ileriye doğru itip atmış ateş ediyor, anında geometri, 45 derece açı ile duran panjura 2 el ateş ettim. Anırma ile ağlama karışımı bir ses geldi. Alnında kırmızı bir şişik olan kıpkırmızı bir kafa çıktı, küfretti ve içeri girdi.
Evin içinde boncuk tüfekleri ile savaşırdık. Tabanca demiyorum bakın. 10metre mesafe vardı arada. İki taraf ta boylu boyunca kızarmıştı mermilerden. Nasıl acıyor ama bi gün sızlıyor. Şimdi otomatik AK-47 tüfeğim var boncuk atan. (akıllanmadım)
Sırtıma kolonya dökmüştüm. Yer çekimi etkisi ile çatala girip afedersiniz ama orama kaçmıştı. 15 dakika falan küfretmiştim sanırım (memur hastalığı da var siz düşünün acıyı)
Karşı binaya yumurta atmaya çalışırken kolumu çıkartıyordum. 1 gün ağrımıştı.
Burada bi kapıcı vardı. Kapının dilini ters takmış. Gece gidip kapıyı çekip içeriye bağırdık bi grup çocuk. Herif demir sopa ile çıktı, bayağı bi kovaladı sonra sopayı fırlattı. Arkadaşın kafasının yanından geçip yere düşmüştü sopa yanlış hatırlamıyorsam. 500metre falan depar koşmuştum ya herif kovaladı resmen caddeye kadar.
Camdan vurduğum çocuk kız kaçıran atıcak, hiç unutmam gaza getirdiler bunu bekle havada patlasın, geç at diye. Çocuk bekledi bekledi, at dediler tam atıcak, eli tam kulağının yanında iken "BAAAM" diye bir ses. 3 gün falan görmedik elemanı.
Hatırlamıyorum çok ya eskiden daha iyiydim hikaye anlatma konusunda eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh benim kucuklukden kalan var bi kac tane, izli bi coguda..

Bir keresinde bi yerden bi torba tasiyodum, gomlegimin kolunun dugmesi kopmustu onun yerine bi toplu igne ilistirmistim gecici olarak, sonra atari salonuna girmistim torbayi yere biraktim , oyun oynadiktan sonra torbayi yerden alirken kolumdaki igne dizime girdi, tabii anlamadim once hafif bi sizi oldu, sonra yolda yururken sizlamaya devam etti ama hic bisi anlamadim, diz kapagim agriyo falan zannettim, baktim bi gun iki gun halen hafif bi sizi var, ozellikle comup kalkarken, doktora gittim doktor rontgen cekti, icerde bisi var dedi onu ayakta alamayiz ameliyat olman lazim dedi derin girmis dedi, sonra ameliyat oldum, tamda dogum gunumdu 97 7 mayisi oldum ameliyati..

Baska bir olay, dahada kucukken bisiklet surerken bisikletin gidonu ayrilmisti, bende yakindaki bi demirciye girdim kaynak yaptirmaya, kaynagi yaptirdim, bisikleti merdivenlerden (20-30 merdiven vardi) yukari cikarirken kolum, dirsegimin on tarfi yani, kaynak yapilan yere degdi, yakti tabii cok feci..

Daha daha kucukken sanirim 6-7 yaslarindayken, kuzenimin biberonunu biri atmisti ya da oyle bisi biberon kirildi yuzumde kisacasi, agzimin ustune geldi yara oldu. Tabii teyzem falan cok korkmus agzimdan kan gliyo zannetmis falan, hastaneye gittim dikis atildi..

Daha da varda neyse, yeter bu kadar :P
Sosyal ağlarda paylaş

tusubasanın ekranlarda terör estirdiği zamanlardı,
arkadaşla rövaşata çekmeye çalışıyorduk ben bir kaç başarısız denemenin ardından tam oldu derken kafa üstü yere çakıldım, bayılmışım. Halbuki rövaşatayı insanlar tsubasa gibi çekmiyormuş. O gün bugündür pek bişi hatırlamam geçmişle ilgili :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ozamanlar 6 bilemedeniz 7 yaşındayım iki tekerlekli bisiklet kullanmayı öğreneli 2 gün olmuş.Lojmanda takılıyoruz cocuklarla benimde ozamanların efsanesi bmx plastik jantlım vardı.Neyse efenim çok dik bir yokuş yokuşun en altında 90 dereceye yakın kesinkinlikte bir viraj yolun tam döndüğü yerin altında 3 metreye yakın bir duvar ve altında helikopter pisti vardı.bizde cocuklarla yavaş yavaş ayakları yere sürte sürte yokuştan inme merasimi düzenliyorduk.Şansıma ortalığı temizleyen tiplerden birisi arkamdan yaklaşıp " aaaa yarışmı yapıyonugz" diyerek sırtıma vurdu tabi o ivmeyle ayaklar yerden kesildi frenlerde sert iki elimde bastırsam nafile.Yol kazan ben kepçe öyle bir kaptırıp hızlandımki dönemeyip o 3 metreye yakın duvardan piste uçtum havada baya bir süzüldüm bisiklet bi kenara ben bir kenara şeklinde kalkmakta olan helikoptere doğru uçtum.Yüzümün üstüne yere düştüm 2 metre falan yüzümün üzerinde kaymışımdır tahmini.yüzümün sol yarısı tamamen parçalandı 3 ay sargıyla yaşadım.koskoca beton pistte o hızla düşünce yerde ayak izim cıkmış aaaah ahh nostajik şenpanze oldum...

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:28 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaklaşık 600 metrekarelik bir otluğu yakmıştım misket denen bi aletle. hani torpil ve kız kaçıran satan heryerde satarlar ya çıtır çıtır patlar ama alevlidir. ondan attım bekliyorum biriki çıt pıt etsin maytap efekti versin. küçük bir ot alev aldı derken onun alevi yan ota geçti, bu arada misketin kendisi yeni otlar alevlendiriyor. o kısmı ayakla söndüreyim derken bişey oldu bi ses geldi foşş die bi baktım acayip yanıyo her yer. hemen koştum kaçtım, olayı bile izlemeden eve gittim :D. ertesi gün oraya gittiğimde 600 heryer simsiyahtı :)
Sosyal ağlarda paylaş

bisikletin pedalına ayakkabının bağcığı takılıp yere yapışmıştım komediydi.sonra okuldan kaçıcam diye duvardan düştüm.okulda kendi bağcığıma basıp yine merdivenlerden yuvarlanmıştım.servisin kapısına elimi sıkıstırdım ama incecikti o zaman kırılmadı =) futbol oynarken topa basıp düşmeler komedi zaten.plajlarda gençler kaldırım taşlarından zıplamak için rampalar yaparlar hani.asosyal gibi ordan atlicam diye zıplayıp 1 metre önümdeki kuzenimin kafasına düşmüştüm.çeneme basket topu gelip dilimi ısırmıştım.babamın alnının ortasına doğru şemsiye açmıştım dövüyodu kör olcaktım hemde 2 gözümdende diye

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

BMX bisikletlerin ilk çıktığı seneydi. Çok yakın bi arkımın arkadaşına babası Kıbrıstan mı bi yerden bi tane getirtmişti. Herpimiz sırayla evin yanındaki okulda biniyorduk. İlk başlarda ne kendimizxi ne de bisikleti zorlarken bi zaman sonra ciddi denemelere girişmeye başladık. Okulun arkasında kömür yığmışlar ama zamanla beklemekten ufak bir tepecik halini almıştı. Sıra ile hızlanıp üzerinden uçuyorduk önünü kaldırıp bisikletin ve kim havada en uzağa düşecek yarışı yapıyorduk. Tam sıra bendeyken iyice gerildim ve bu sefer öyle bi uçayım ki yarışma bitsin gibi bi fikire kapıldım. Neyse gayet güzel hızlandım hızlandım ve tam tepeciğin tepesine vardığımda bütün gücümle bisikletin önünü kaldırmak için abandım ama gidon koptu. Bisiklet hiç havalanmadan yola devam ederken ben elimde gidon havada sanki duracakmışm gibi frenleri sıktığımı hatırlıyorum. Sonra tabi kömrlerin üzerine muthiş bir yuvarlanma ile indim. Arkadaşın dediği rekoru kırmışım uçarken hehe.
Birde gene okulun önündeki yokuştan aşağı kaykayla kayma yarışımız vardı. Benim kaykay uyduruktu biraz yani yokuş aşağı bile belli bi hızı geçmezdi. Arkadaşınki ise günümüzdeki kaykaylar gibi estetik güzel bişidi. Neyse kaykayları değiştik ve ben dedimki olm sen hızlan git yanından fırtına gibi geçicem ben. Hakkatende arkasından acaip hızla arayı kapatmaya başladım ama bir yandanda hiç alışık olmadığım akay ve hızdayım. Tam 1-2 metre arkasındayken kaykay micro titreşimlerle sağa sola yalpalamaya başladı ve anladımki iş sakata gidiyor. Hmene kendimi kaykaydan fırlattım ama akıllıyım ya koşarak durucam bişi olmıcak. Ama çarşıdaki hesap uymadı çok hızlıymışım. Bundan sonrasını arkadaşın gözünden anlatayım.
Bi anda arkamdan PATTT PATT PATTt diye 3 adım sesi duydum ve kafamı çevirdim. Senle bi an gözgöze geldik ama senin altında kaykay yoktu. Her adımın dev adımları gibi metrelerceydi beni geçerken sonra bi anda yerde top gibi fırrrrr diye dönmeye başladın ve yolda bilinçsizce yuvanlanmana devam ettin. Sonunda durmayı başardım. Sadece pantalonun kemeri belim hızasında yırtılmıştı başka bişi olmadı Allahtan.
Bir de balayında Lidoya gitmeye kara vermiştik. Neyse ben acaip heyecanlıydım çünkü yıllarca Beta kasetten izlediğim showu gerçekten izlicektim. Metronun çıkışı tam kapısına bağlanıyor Lidonun girişinin. Ben heyecanla eşimi falan geride bırakıp koşamaya başladım merdiven yukarı bi an önce biletleri alayım diye. Sonra ne olduysa ayağım bi takıldı Lidonun merdivenlerinden merdiven yukarı yuvarlanarak bilet satış gişesine ilk varan insan olmuştum :)

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 10:30 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah, ben geçen gün çok salakça bir şey yaptım. Hani böyle elektrik, elektronik falan ilgim olmasa anlarım, ama bayağı da ilgim var yani.

Tost yapıcaktım, tost makinasının indirmeye üşendim. Ekmek kızartma makinasnda ekmek kızarttım, sonra salamı da yere paralel olarak koydum makinaya, hemen alınıyo tabi oradan. Bi tanesini aldım, diğeri içine, kenarlara paralel olarak düştü. İnce bir şey de sonuçta.

Ben de soktum çatalı almaya çalışıyorum (gerçekten aptallık, doğal seçilim bu oluyor bence) , tabi kenarlara değice çat diye kapandı her şey. Bi baktım Siemens'in güvenlik sigortası atmış, o olmasa mesajı yazamıyodum size büyük ihtimalle, neyse Allah korumuş.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet izli bir insna olarak ben de yazayım bir kaç tane..

Öncelikle hala bazen ağrıyan ayak kırılma olaylarımı anlatayım..

İlkokul ikinci sınıftayız.Hani okulların bahçesindeki basket potaları full demir olur falan ya koparsa yamulursa yenisi gelir direk tamir yapılmaz, aynen o durum olmuş eskisini gövdesinin üzerine yatırmışlar yenisi takılı..Eskisi daha kaldırılmamış biz de tenefüslerde panyanın üstünde oynuyuoruz , o günlük eğlencemiz o.Zil çaldı ama biz hâlâ devam ben de iniyim herkes gelsin diyorum kendi kendime ben atladım meğer herkes de atlamak üzereymiş 1-2sn ile son atlayan ben oldum ve pota benle birlikte geldi ben "annee" efektiyle uzandım yere pota da ayağıma düştü,kaval kemiğim kırıldı.
Ayak alçıdan çıktıktan 1 hafta sonra pikniğe gittik malum 1,5 ay alçıda kaldı..piknikte abimle top oynarken topa bastım su bardağından daha ufak bi taşa bileğim çarptı ve evet kırıldı..aynı ayak 1 hafta arayla 2 farklı yerden kırılmış oldu..3 ay iyi yatmıştım..

abimle ön koltuğu kapma yarışı yapıyoruz..abim benden 3 sn önce oturdu ve kapıyı çekti..ama ben de elimi uzatmıştım..kapıyı aççççç diye bağırdığımda o da beni sinirlendirdiğini sanıp dilini falan çıkartıyordu annem açtırmıştı..serçe parmağım rotten.com'dan çıkma gibiydi..

Bisikletle minibüs yolunda gidiyorum..tam rahmanlar istasyonun oradayım..üst geçitin altında bir cam şişe kumbarası var, daha doğrusu varmış..Orta dişliden acayip sesler gelmeye başladı ben de kaldırımda dişliye bakarak vites arttırıp azaltıyorum ses neden geliyor anlamaya kasıyorum..birden bişey oldu ben yerde oturuyordum şöyle bakındım bisiklet yanımda bi de bi eleman var yanımda eli omzumda kalkabilcen mi diyor..kafa atmışım kumbaraya..
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken demirden (dökme) su tabancalarımız vardı. Kardeşimle beraber ceviz ağaçlarından ceviz düşürmek için bunları atardık havaya. Kardeşim uzaklaştı benden trajedi olmasın diye. Sonra var gücümle havaya salladım ama nereye gittiğini göremedim. Sonra kardeşimi çağırdım gelmedi. Niye diye bakayım dedim, kardeşim kan revan içinde pekmezi akmış bir şekilde yerdeydi ehhehe :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bir de balayında Lidoya gitmeye kara vermiştik. Neyse ben acaip heyecanlıydım çünkü yıllarca Beta kasetten izlediğim showu gerçekten izlicektim. Metronun çıkışı tam kapısına bağlanıyor Lidonun girişinin. Ben heyecanla eşimi falan geride bırakıp koşamaya başladım merdiven yukarı bi an önce biletleri alayım diye. Sonra ne olduysa ayağım bi takıldı Lidonun merdivenlerinden merdiven yukarı yuvarlanarak bilet satış gişesine ilk varan insan olmuştum :)

Absodan bir efsane daha :D valla korkmaya başladım ben bu adamdan
Sosyal ağlarda paylaş

pazardan alınan köpikten olan terliklerden vardı ayağımda...

yazlıkta bütün agaçları budamışlar
ben de koşturuyorum etrafta
bir tane dikenli ağaç vardı (evet ağaç)
onun yanından koşarak geçerken
yaklaşık 15 cm uzunluğunda bir diken terliği delip ayağıma girmişti......

fazla acımamıştı topuk olduğu için ama çok çirkin bir görüntüydü =)))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...