Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma yaralanmalar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Sağ elimle tuvaletin kapısını örterken yine aynı elin orta parmağını kendi örttüğüm kapıya çok pis sıkıştırıp üstten baya bi parçalamıştım. Biraz daha sert çeksem kopabilirdi Allah göstermesin. O günden beri kapıyı kenarından değil kapı kolundan tutarak örterim :D

Bir de bu var:
Orta 3 sınıfında derste kalemi elimde çevirirken cart diye avcuma saplanmıştı. Uç kalmıştı elimde hala duruyo siyah siyah

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 17:05 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Otoparkta mac yaparken kacan topun arkasindan duvardan atladim, kafa ustu cakildim on dislerim kirildi dudagim ikiye yarildi, o sekilde anadolu liseleri sinavina girdim. Ertesi yaz ayni otoparkta top oynarken yine top kacti duvardan atladim topu aldim geri getirrken duvardaki parmakliklar koluma saplandi. Ben salak deyilsem kim salak? Ayrica nedir bu futbol aski?
Sosyal ağlarda paylaş

8 yaşındayken falan radyolardaki motoru bir kabloya bağlayıp fişe taktım akım fazla olduğundan çalışmadı elime alma gafletinde bulundum neyse ki elimden düştü hep merak ederdim telefon kablolarında elektrik var mı diye varmış kabloyu dilime değdirince yüzüm epey kasılmıştı sonra bir keresinde yüzümü sobaya yapıştırdım güzeldi böyle bi dudak izi olmuştu buda merakdan oldu 5 yaşında falandım yolda oynarken taş savaşı yapıyorlarmış kafamı yardım dikiş falan atıldı ve o dikişler gün içinde 3 kere patladı :) güzel bir delik var kafamda :P sonra dağ bayır bir yerde bisiklet sürerken köpek geldi korkarım ben köpekden bayırdan aşağı kaptırıyorum kontrolu kaybettim efenim sonra direksiyon kırıldı kaldırma çarptım bayılmışım ha birde kücükken 4 yaşındayım babaannem tülbent işliyordu sanırım o boncuklardan birini burnuma sokmuştum delikliydi bir problem yaratmadı bana :P doktor cımbızla aldı gerçe. sonra bir gün kuzenimle duvarların üzerinde koşuyoruz sarmaşık varmış benim ayağım takıldı sonuç mermerin üstüne alnımın üstüne düştüm neyse ki düştüğüm yerde toprak vardı sadece yüzümü yaraladım epey ilkokulda bir gün iddaa yüzünden merdivenden 12 adım falan atladım ayağım şişti farketmedim o yüzden 1 ay yattım daha çok şey var bende bu merak varken bende daha da olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ofiste sarhoş halde baseball oynarken kaçan topun peşinden daha önce kardeşimin tenis raketi ile çatlattığı burnumu sandalyeye kafa atarak kırmıştım. Ama çok çok sarhoştum pek hissetmedim, yıkayıp oyuna devam etmiştik, 3 gün sonra doktor sen kırmışsın buna ya farketmedinmi diye kızmıştı :)
Sosyal ağlarda paylaş

anaokulunda uyku saati vardı, uykum da yoktu. başımızda duran eleman çay içmeye çıktı bizde kalktık geziyoz falan naapılırsa o yaşta artık onlardan yapıyoruz heralde, pek hatırlamıyorum detayları, sora hoca bi girdi içeri, benimde yatak hemen kaloriferin yanında, bi zıpladım yatağa alnıma saplandı kaloriferin çıkıntı kısmı, dikiş mikiş atıldı, hala izi var alnımda fekat yıldırım şeklinde deil :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bak simdi hatirladim,patlayicilarla ilgili ben de birkaç olay yasadim.Bunlardan biri ;bos raki sisesinin agzina sikistirdigimiz torpilin patladiktan sonra aval aval bakan bizlerin gözü önünde ,bir cam parçasinin tam o sira ayakkabisini baglamak için egilen arkadasin kafa hizasindan geçmesi.Bir digeri ise arkadasin torpili atesleyip havada patlatmak istemesi.Ne var ki fitili uzun gelen patlayici yükseldi yükseldi,ardindan inise geçti ve biz altta bu sefer dehsetle bakan gözlerin 1 metre üstündeki dal hizasinda patladi.Sonuç neredeyse altina etmis çocuklar ve üstlerine yagan agaç yapraklari...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tatilde arkadaşlarıma kalmaya gitmiştim. Adamlar uykumun hayvan gibi ağır olduğunu biliyorlar. Uyanma vaktime doğru elime kolonya dökmüşler böle güzel bi sıcaklıkta. Hemen ardından da huylandırıp uyandırmışlardı. Gülüştüler filan ardından başucumda duran çakmağı istediler. Benim de çakmak kullanmayı sevdiğimi biliyorlar. Uyku sersemliği elimdeki ıslaklığı farkettim ama ne olduğunu filan hiç sorgulamamıştım. Arkadaşın sigarasını yaktım çakmakla. Eh tabi alev aldı elim. Aptal aptal baktım bir süre. Kahkaha patladı orda. Sonradan iş ciddiye bindi ama. Bi acı geldi elime. Söndü sonradan. Nasıl kolonya dökmüşlerse artık veya ne kadar. Elim kanamıştı sonra. Epey uzun bir süre cillop gibi tüysüz, yaralı ve kokan bir elle dolaşmıştım ortalıkta. Ama öcümü almıştım =P

Bide küçükken benim elimde saç fırçası kardeşimin elinde makas birbirimizi kovalıyoruz. Benim ani duraksamam sonucu kardeşimin elindeki -açık haldeki- makas çat diye koluma saplanmıştı. Çocukcağız ne biçim üzülmüştü ama =)

Bir de çok daha küçükken -muhtemelen 2-3 yaşında filanken- salonda emekler posizyonda olduğum yerde dönüyormuşum salak salak. Sora olan olmuş. Çat diye sehpaya çarmışım ve burnumun üst tarafı, gözüme yakın bir yerleri yarmışım. Hala izi var böle =)

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 18:09 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

quel-thul ayni salakligi ben agzima yaptim, boyle fos fos hava veriyodu hemde o zamanlar bol ek$in filmelrinde milletin agzina tabancayi sokuyolardi, iki uc el bosa ates ettim gelmedi, daha sonrasi malum tabi damakta patladi mermi, hala izi var dilimle hissedebiliyorum eheh
simdi aklima geldi bi gun kapidan inerken hani on kapiyla arka kapi arasinda cita olur ya demir, boyle transporter gibi bi araba arkadan cikiyorum o citaya dokundum ondeki ablamizda inmis kapiyi lak diye kapadi elim orda kaldi ama ben 4 5 saniye olayi anlayamadim boyle bakiyorum parmaklarim kipirdiyo aa ama gelmiyo falan diye eheh neyseki bisi olmamisti, herhalde en ciddi olayim kafama araba carpmasidir, caddedeki topu egilip alirken dank diye tampon kafama vurmustu bi kac saniye kendime gelememistim bide ustne adamlar hastaneye goturelim demeisne ragmen yok yok iyiyim demistim.

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 18:33 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 araba arasından fırlamıştım, ford taunus 10cm kala durmuştu. ben daha şoktayken söför amca arabadan cıkıp bi tane patlatmıştı sonrada karşı eczaneden teyzeye teslim etmişti beni, su ver çok korktu diye. hehe o gün bugündür dikkatli geçerim yolları. O tokat işe yaramış :)
Sosyal ağlarda paylaş

6. sınıfın yazında bisikletle geziniyordum yol kenarında iki elimi bırakmış hızlıca gidiyordum cocugun teki artiz artiz gitme lem düşeceksin dedi.. bende arkamı döndüm has... cocuk dedim önümü döndükten sonrasını hatırlamıyorum bisikletin tekeri dönmüş yerde hafif toprakmış 3-4 takla attım en sonunda kendimi evde buldum.. tanıdık görmüş benim düştüğümü atmış arabaya direk eve.. zor ayıltmışlar Allah'tan birşey olmamış bir yerime :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genelde yaralayan taraftım. Bir keresinde benden iki yaş küçük bi akrabamla arka koltukta oturuyorduk. Araba durdu, pikniğe gelmiştik. İndim ben, sonra onu unutup kapıyı hızla kapattım, tam da inmeye çalışıyormuş çocuğun kafaya sağlam çarptı arabanın kapısı. Ama bişey olmadı neyse ki :)

Bir de yine aynı yaşlarda ilk sevgilim :) danimarkalı anemone adında bir kızdı. Buraya tatile geldiklerinde tanışmıştık sonra bikaç ay sonra yeniden geldiler misafirliğe, ailelerimiz anlaşmıştı falan. Biz benim odamda yatağa zıplamaca oynuyoruz. Ben de küçük ve salağımya karşılıklı zıplarken bilerek kafamı çarptım güleriz "ahaha nasıl çarpıştık ama" diyerekten, ancak sert çarptım. Ben gülüyodum bi baktım kız ağlıyo. "Eyvah dedim kız benden nefret edecek, ailesi kızacak" falan derken biraz ağladıktan sonra gülmeye başladı, sonra devam ettik oynamaya :)

Sonra hani yapraklar yumruğun üzerine koyup, diğerelin avuç içiyle vurarak patlatılır ya, onu yaparken ben mal gibi ısırgan otunu almıştım. İki elim de bütün ısırgan otuna maruz kalmıştı, inanılmaz canım yanmıştı

Yine bir başka malca serüvenimde ben bir kaldırım taşında oturuyordum. Yazlıktaydık ve daha inşaatlar vardı, kaldırımın arkası direk bi metre falan çukurdu. Küçük bi çocuk vardı, geldi benim alnımdan itti tek parmağıyla, nasıl dengesiz oturmuşsam kafa üstü aşağıya düştüm geriye doğru. Ama birşey olmadı.

:ok zayıfımdır ben, fazlasıyla. Bu sebeple 3 yaşındayken ben teyzemle yürüyormuşuz. Elimi bırakmış bi an, o an da rüzgar esmiş ben düşmüşüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...