Arma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Malibu üye § 10 Mayıs 2007, Perşembe - 13:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Arma bırak şimdi ortama cool olarak girip kızı kapmayı düşünüyosan yedirmezler sana :p, Güzel denemeydi ama ne yalan söyleyim (: Ben yazımı yazarken birinin böyle yazacağını önceden tahmin etmiştim bakalım kim yazacak diyordum. Sen çıktın. Seni buradan tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 "ehu ehu" şeklinde okudum tüm topici ehu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arma niye oyunbozanlik yapiyorsun simdi hep birtane cikarmi senin gibilerden.. heralde acil kan var basligi altinda geyik yapilmiyor.. aradaki farki anlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ciddi bi şeyler yazayım ben de bari,terket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 3 gundur aramıyorsa sen neden uc gundur onu aramadın? hep bi bekleyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 fazla ciddi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bıçakla yat,aynı zamanda terle ve üşü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 gellidus üye § 10 Mayıs 2007, Perşembe - 14:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Arma niye oyunbozanlik yapiyorsun simdi hep birtane cikarmi senin gibilerden.. heralde acil kan var basligi altinda geyik yapilmiyor.. aradaki farki anlamak lazim Ya amacım oyunbozanlık değil. Bu topic 14-15 sayfa sürmüş geyiğe dökülse bile bir topic genelde bu kadar uzun olmaz. O yüzden konu dağılmasın dedim. Neyse ya devam topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 POLİSLER ADAMIM KAÇIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu raddeye geldi.. Arayıp ne dicem onu bilmiyorum.. Aramadım tamam, buna rağmen ben kaç gündür MSNdeyim.. 'BEN BURDAYIM' dedim ona.. 14.30 oldu gelmedi hala MSN.e.. Yok bitti bu ilişki bitti.. :''( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Hadi beyler pm'e abanıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 e 15 sayfa önce bunu yapamadın mı,hiç zor değildi. germişsin kendini o kadar,gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 BonePART nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 5 dakikalığına konuyu ciddiye alın lütfen arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sat alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kötü olmuş ayrıldığın üzüldüm..msn veriyim konuşalım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ayh allah belamı vermesin ya....geceki muabbeti kaçırdım =))) dakka başına 10 msj yollanmış =) bu arada 18 m ist yepyeni 0 ford mustang gt aldım hemde turuncu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ilgisizse sende ilgisizleş az akıllanmazsa bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arkadaşlar şakanın dozu kaçtı sanırım Bayan üyemiz zaten az Olanları da kaçırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Öncelikle içinden ne geliyosa onu yap derim. Eger seni aramaması seni rahatsız ediyorsa ara ve bunu ona söyle. Nedenini sor. Bir açıklama gelicektir. Sonuçta sen elinden geleni yap. Ayrılırken ben elimden geleni yaptım dersin ve arkana bakmassın. Ondan sonra uyardığın halde hala düzelmiyorsa dur. Bir düşün yaşamak istediğin ilişki böyle birşey mi ? Bendede aynı durum vardı. Kardeşim telefon açtı dedi ki: "Abi kız arkadaşım var, tam 6.5 saat sahilde sarılıp oturmuşuz. Nasıl oldu da o kadar süre oturduk anlamadım. Heryerimiz agrıdı ama bitmesin diye ayrılmadık" dedi. Sonra dedim ki kendi kendime abi ben yalan yaşıyomuşum :) Sevgi böyle birşey olmalı vs. Ha birde ufacık şeylerden sevgi çıkarmaya çalışma.. aaa msnde selam verdi aa çagrı attı vs. Seven sonuna kadar gösterir derim. Kolay gelsin :) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:20 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: ilgisizse sende ilgisizleş az akıllanmazsa bırak üç gündür onu yapıyor ve 15 sayfa yazdırdı insanlara,biz olmuşuz ilgi haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Derin duygular besliyorum Sana karşı Sevgi değil içimdeki Aşkın alası Konuşarak anlatamam san aşkımı Anlatır sana aşkımı belki bu şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bence bu işi bitirmenin zamanı gelmiş turunc. potansiyeli harcama boşuna zaman kaybediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ne yapim? Arayim mi? Msn.e de gelmedi hazretleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar