Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Daha önce paticiğe hiç forward mail koymamıştım, ama bu sanki gerekebilir gibime geldi (copy paste yapmayacam harfler falan kaymış baya) Eğer bir gün olur da bir gaspçı ATM den zorla para çektirirse , PIN kodunuzu tersten girmek ( mesela 1234 yerine 4321 gibi) makinanın parayı verirken polis çağırmasınıda sağlıyormuş. Haberiniz olsun Tabi bu sistem Tr de ne hızdadır bilemem de, ben söylemiş olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Çok kolpa geldi bana, ama öyle bir durumda kesin denerim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 acaba çalışıyomu diye denemek için girenleri nasıl ayıklıyor sistem, yoksa çoğu sistemde olduğu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 İnanmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Gerçek mi bu? O_o ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 şifrem 5555 ise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 gec kalmısm :D [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:25 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 dynun öyle bi şifreye hiç bi banka izin vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Anneme sordum üşenmedim, 1 yıl falan oluyor emekli olalı Akbank'tan, ilk kez duyuyorum dedi =) Bence de kolpadır da fikir iyiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 dynun o zaman ekranda pwned yaziyomus oyle duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Arthur 1441'e de izin var mı? [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:28 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 i go pwnd omg lololo sasuke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 nasıl izin vermez, bal gibi de koyarım 5555 kimse bişey diyemez. ayrıca haber kolpanın allahı yani inananlara ben inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bi paylaşım yaptık kolapcıya çıkacak adımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 aket kolpacı değildir yahu kızmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 aket'e bişey diyen yok bilgiye diyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 +rep de vermiyonuz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 terazi olsa tıklarım ama yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 halbuki tersinden tiklasaydin teraziye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 3 kere tersten yazınca hesap bloklanıyor 3131 yazınca da -1000$ lık bir hesaba yönlendiriyor, hırsız sana para veriyor --- aslında güzel fikir belli kod olsa onu girince bankanın alarmı devreye girse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sarışın diye esmer koyanın terazisine testen tıklayıcna admin geliyomuş. aslında iyi fikirmiş sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 e bundan hırsızların da haberi olmayacak mı? bu gaspı yapacak kişi de bu sistemi bilecek. ancak şu şekilde olabilir belki, her kart sahibi için özel güvenlik şifresi olur, tehlike durumunda sifre yerine o kod girilir, ama sanki işlem devam ediyomuş gibi gözükür falan fişman. ama böyle bişeye hiç gerek yok başvurulacagını sanmıyorum. gaspçı önce kurbanının işlemlerine başlamasını bekleyecektir. içimde bir gaspçı ruhu var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 eiggot yetis admin yetiis! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 1984 yazınca "big brother is watching you" yazıyor ekranda. (aha politik bir espri yapmış oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ne yani simdi tum bankalardaki kimse bilmeyecek, bilsede kendi musterilerine haber vermeyecek. ama yillardir saga sola geyik mailar forward adam bunu bilecek? bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar