Necro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Anneler günü yaklaşıyor ama ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum şimdi mutfak aleti falan gibi şeyler alsam manası ne olacak merak ediyorum hadi bize yemek yap gibin olur mu o yüzden olmaz di mi olmaz galiba her neyse dedim annem yürüyüş yapmaya başlamış bi eşofman alsam olur mu acaba? bütçe kısıtlı napayım. sizler ne alıyorsunuz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Hazır açılmışı vardı keşke orayı takip etseydin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=181129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 iki kere iyice baktım ya açılmamıştır diye ama açılmış doğum günü ama o? sayıyormuyuz? sayalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Olsun canım sonuçta anneye hediye alıyosun. Ne fark eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 o Dinan abinin annesine ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Olsun bütün anneler aynı değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bu sene ne alsak hediye? alan var mı ne almayı düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 mp3 player alcam ben şöyle pembelisinden falan ,kolay kullanışlı ,ekranlı falan ,kullanabilir gerçi inşallah da bilemicem artık mutfak eşyası alsan kenara at çöp kıyafet,ayakkabı,takı tarzı birşey hem alması zor hem zilyon çeşit mevcut zaten eve süs vs eşyası da bir boka yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Şal alacağım ben yakışır bitaneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 çeyrek almaya karar verdim. bayılır çeyreğe annem benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Blender, ayakkabı, parfüm bir de kemer aldım ama hepsini pazardan önce yaptığım için yeni bir şeyler isteyecek sanırım. Neyse ki pazar günü şehir dışındayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 annem o konuda çok sıkıntısız ya dün gitmiş kendine en pahalısından blender almış kendime anneler günü hediyesi aldım diye gelmiş eve :) pazar sabahı açık olursa aşağı taraftaki çiçekçiden 1-2 demet nergis alırım oda anneler günü diye kazıklamaya çalışmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ayın 15 ine denk gelseydi diablo 3 alacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 asus transformer prime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 cicekciden biseyler yaptiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 direk para yollucam. istediğini alsın. hesaba at telefon et oldu bittiye getir. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 fotoğraf bastırıp çerçeveleticem klasik hatta babam ve halam (ikizler)'ın doğumgünü cumartesi de öyle bir dolu çerçeve yaptırıcam dsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 hacular inci kolye küpe vb. nin gerçek inci olduğunu nasıl anlayabiliriz? inci küpe almayı planlıyorum da mezarcı esnafa denk gelmeyelim, burası türkiye vesselam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 http://i.eatliver.com/2012/8845.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar