Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 Mayıs İzmir Cumhuriyet Koruma Mitingi

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

Off çok sıcaktı, ayrıca insanlar tıklım tıklımdı. Alsancak kordon başından konak kordona kadar insan dolu, bunun yanında tüm izmir arabalarına otobüslere teknelerine evlerine bayraklar asmış durumda. Tüm izmirde Atatürk ve Türk bayrakları var... Muhteşem birşey bu... Ama sıcaktan kavruluyor izmir. Bende gittim ama çok duramadım geldim. O kadar çok kişi var ki arkadaşları arayacaktın, annem babam da mitinge gitmişti onları da arayacaktım ama avea çekmiyordu. O kadar çok insan vardı ki , o kadar çok telefon görüşmesi yapılıyordu ki o anda şebekeler kaldıramadı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O kadar çok insan vardı ki , o kadar çok telefon görüşmesi yapılıyordu ki o anda şebekeler kaldıramad

İstanbuldaki mitingde baz istasyonları polis kapatmıştı, cep telefonu düzenekli bombaları etkisiz hale getirmek için. Belki yine aynı şeydir

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 15:17 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kapatmışlar diye duydum bende, kulubelerden arayanlar varmış falan. arayınca konuşabılıyorsun ama sen aradıgında cepten çekmiyor. herneyse acaip güzeldi tum izmirde apartmanlar donatılmış, kordondaki apartmanlarda çatı katlarında insanlar, denizde tekneler...bi ucu konak bi ucu alsancak limandı kalabalığın.sıcak bi yandan, ama o kadar insan dayandı helal olsun.bi kaç foto koyim bu arada.
[spo] [/spo]

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 15:40 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Yeni geldim bende

sabah 10dan beri orda idim. Müthişti tek kelimeyle deli dehşet bi kalabalık vardı. Alsancak limandan konağa kadar uzandığı söylenıyor kuyrugun. Ben ınanılmaz derecede yoruldum bi ara yorgunluktan bayılacak gibi olsamda yinede devam ettim. Telefonlar çalısmadıgı ıcın ve muazzam kalabalık yuzunden arkadaşlarımla bulusamadım malesef. Ama olsun hepimiz tek yürek oradaydık o nu bılmek yeterdi. Dev işçi parisi pankartının oradan izledim (gölge diye) tribünden izlermiş gibi oldu yuksekten. Tuncay özkan müthişti yine. Tolga çandar, zülfü livaneli falan. Aşırı sıcak hava çok etkiledi insanları kotu bıcımde. Çok fenalaşanlar bayılanlar falan oldu devamlı saglık ekipleri çalıştı. Onun dışında harika bi mitingdi. Polisin kıbrıs şehitleri çarşısından sahile çıkan yere barikat engelleri koyması yuzunden alman konsoloslugunun oradan miting alanına varabildim. Haliyle adım adım ilerleyen çok sıkışık bi kuyruk vardı. Nefes bıle alınmaz oldu bı ara oyle diyim. Ama değdi herşeye rağmen çok guzeldi

benım kameramdan bir kaç resim:

sahil/liman boyunca kuyruk. [spo][/spo]

platforma dogru bi resim [spo][/spo]

platformun arkası-2. dev ekranın oldugu yer. [spo][/spo]

denizden teknelerle mitinge eşlik edenler.

[spo][/spo]

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:18 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...