Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 İşte en sonunda sağlam kanıt verildi. resmi Atatürkçü Düşünce Derneği sitesinde Ana Sayfada belirtildi. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 katilim caglayan i gecmis gibi denisde bile insanalr var teknelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 satılmış medya yine kendini gösterdi trt bile göstermiyor mitingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ntv gösteriyodu bi ara :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Durun bakalim nufus sayimindan sorumlu bakanimiz bi gelsin,forgiver simdi sayimi yapar kendi aklinca bi kac yuz kisi saydim der,rte den mi ogrenmis saymayi nedir? not:bgn kutsal bi gun , forgiver annenin anneler gununu en icten dileklerimle kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 deniz baykal halk arasında alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet bir sürü siyaset adamı var o meydanda şu an =( uff gitmek istiyorum ben deeeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 şimdi geldim mitingten imkanım olsaydı daa da kalıcaktım ama sıcak hava insanı boğuyor ama kesinlikle her şeye değerdi o atmosferi yaşamaya özellikle. şu an habertürk canlı olarak gösteriyor mitingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bende yeni geldim.fenerliler kavga çıkardı orda baya bi g.t oldular birden herkes sövmeye başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Off çok sıcaktı, ayrıca insanlar tıklım tıklımdı. Alsancak kordon başından konak kordona kadar insan dolu, bunun yanında tüm izmir arabalarına otobüslere teknelerine evlerine bayraklar asmış durumda. Tüm izmirde Atatürk ve Türk bayrakları var... Muhteşem birşey bu... Ama sıcaktan kavruluyor izmir. Bende gittim ama çok duramadım geldim. O kadar çok kişi var ki arkadaşları arayacaktın, annem babam da mitinge gitmişti onları da arayacaktım ama avea çekmiyordu. O kadar çok insan vardı ki , o kadar çok telefon görüşmesi yapılıyordu ki o anda şebekeler kaldıramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bende az once geldim 10:30 dan beri ordaydım ama arkadaslar sıcaktan fenalasınca donmek zorunda kaldım.gercekten inanılmaz bi sıcak var herseyiyle super bi miting oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: O kadar çok insan vardı ki , o kadar çok telefon görüşmesi yapılıyordu ki o anda şebekeler kaldıramad İstanbuldaki mitingde baz istasyonları polis kapatmıştı, cep telefonu düzenekli bombaları etkisiz hale getirmek için. Belki yine aynı şeydir [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 15:17 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yok görüşebilenler vardı yine ama çok zordu. Hattı düşürmek baya zordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kapatmışlar diye duydum bende, kulubelerden arayanlar varmış falan. arayınca konuşabılıyorsun ama sen aradıgında cepten çekmiyor. herneyse acaip güzeldi tum izmirde apartmanlar donatılmış, kordondaki apartmanlarda çatı katlarında insanlar, denizde tekneler...bi ucu konak bi ucu alsancak limandı kalabalığın.sıcak bi yandan, ama o kadar insan dayandı helal olsun.bi kaç foto koyim bu arada. [spo] [/spo] [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 15:40 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 harikaydı, eve zor attım kendimi, mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 samsundakini iptal etti add insallah samsundada olur babam ankarayada izmirede gitti öss yüzünden ben gidemedim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Göztepeliler olarak ordaydık.. Göztepe Yalısı Cumhuriyet yanlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 26 yerde elektrik kesmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 karşıyaka çarşısıda cumhuriyet yanlısı... böyle bi günde hep beraber aynı amaç için toplandık. ii oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Oy ayaklarımı hissetmiyorum birazdan foto ve haberlerle döner gerekli bilgilendirmeleri yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sabah 9 da oradaydık... yeni geldim. ama yaşadığım heyecan ve mutluluk inanılmaz güzeldi. tadı damağımda kaldı. sırf şu mitingler uğruna akp yi seçsinler be. biraz daha bağıralım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 cumhuriyet meydanından gündogduya uzandık.3 milyonu astık diyorlardı en son,simdi geldim cok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yeni geldim bende sabah 10dan beri orda idim. Müthişti tek kelimeyle deli dehşet bi kalabalık vardı. Alsancak limandan konağa kadar uzandığı söylenıyor kuyrugun. Ben ınanılmaz derecede yoruldum bi ara yorgunluktan bayılacak gibi olsamda yinede devam ettim. Telefonlar çalısmadıgı ıcın ve muazzam kalabalık yuzunden arkadaşlarımla bulusamadım malesef. Ama olsun hepimiz tek yürek oradaydık o nu bılmek yeterdi. Dev işçi parisi pankartının oradan izledim (gölge diye) tribünden izlermiş gibi oldu yuksekten. Tuncay özkan müthişti yine. Tolga çandar, zülfü livaneli falan. Aşırı sıcak hava çok etkiledi insanları kotu bıcımde. Çok fenalaşanlar bayılanlar falan oldu devamlı saglık ekipleri çalıştı. Onun dışında harika bi mitingdi. Polisin kıbrıs şehitleri çarşısından sahile çıkan yere barikat engelleri koyması yuzunden alman konsoloslugunun oradan miting alanına varabildim. Haliyle adım adım ilerleyen çok sıkışık bi kuyruk vardı. Nefes bıle alınmaz oldu bı ara oyle diyim. Ama değdi herşeye rağmen çok guzeldi benım kameramdan bir kaç resim: sahil/liman boyunca kuyruk. [spo][/spo] platforma dogru bi resim [spo][/spo] platformun arkası-2. dev ekranın oldugu yer. [spo][/spo] denizden teknelerle mitinge eşlik edenler. [spo][/spo] [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:18 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 feci kalabalıktı ben katılamadım baydım sıcaktan açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bunlarıda koymak lazım. yukarıdan çekimler [spo][/spo] [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:26 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar