Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Oyundaki ses dosyaları nerde saklanıyor ve formatı nedir bilen var mı? Bir sesi değştirmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 /data icinde yanilmiyorsam common.mpq da duruyor ses dosyalari, tbc ile ilgili ise expansion.mpq da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Peki onları editlemek için hangi editor kulllanmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 mpq. winamp ın içine sürükle sonsuza kadar dinleyebirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 MYwarcraftstudio diye bir programla becerdim. Artık balık yakalayınca BALIIIIKKK diye bagırıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Emin değilim ama uğraşırsam bütün xxx ırkını yyy ırkı gibi görmemi sağlayabilirm galiba. Yani gnomelara kılsanız hepsini human yapabilirsiniz belki dicemde atıyorda olabilirim. Bana en gereken sadece kendimi istediğim bir ırka dönüştürebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 niye ki hangi ırkı seçtin de memnun değilsin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 taurendir kesin bazen bayıyo tauren oynamak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ben de aslında ufak tefek orc dan sıkılıp ara sıra dev gibi bi taurenim olsun istemişimdir. ama yine de kraldır orc vazgeçmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 taurenlerin melee range inin 4 yard olduğunu öğrendiğimden beri tauren oynamak istiyorum ama blood fury ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 taurene set çok yakışıyo fakat harbiden çok irikıyım be abi bende tauren oynuyorum gerçekten orcun yerini tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 abso o olay bayadır var zaten. hatta program var da sen oyundan sıkıldın galiba :) gnomları beğenmiyeni duydum(en başta ben) ama kalkıp bütün oyun dünyasından gnom skinini yoketmek için uğraşanı ilk kez görüorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 critical vurunca bum...headshot diye bağırtabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Evet headshot dedirtebilirsinde MPQ eklemek ile uğraşmaktansa combat logdan crit line okutup ses dosyası çaldırmak daha basit olsa gerek hatta bunu yapan mortal kombat mı ne öyle bir addon vardı sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar