Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bence ablanın sırtındaki güzeldi ya :D o fotoğrafı çekende kamerayı nasıl tutması gerektiğini bilmiyo..öylesi fotolarda bütün omurga görülmelidir...valla...sadece omurga
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya bence normal dövme yine güzel duruo da bu o kdr güzel diil ya. bi tek en son ablamızın ki süper olmus =) ama onuda renkli dövmeyle yaptırabilirsin ztn ..
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bu dövme değil ki ? kesip biçmek olmuş resmen, afedersin chem ama kesinlikle dövme daha sağlıklı :) [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:13 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ilmaterci lan bunlar d: helm belanızı vermesin ehe
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 [spo][/spo] digerlerine kiyasla bi bu abininkini estetik ve normal buldum. o da acik yaraya dair bir iz olmadigindan ve ince cizgiler icerdiginden. Digerleri bildigin felaket.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ha bu abınınkı normalmış mesela ama abla sacmalamış kaşıya kaşıya şişirmiş
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben de dna tattoo çıkarcam d: derinin belirli bölgelerine "site directed mutagenesis" yapıp orda ki pigmentlerin vurgulanışı değiştirip falan o_O neyse site directecd mutagesis ne bilmeyen herkes yemiştir zaten yeter bu kadar d:
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 oha etik metik olmasa 50 yil sonra olur sana soyliyim, 50 bile cok fazla yani.. dna yi degistirecekler diretk dogarken boyle dogacan.. ahaha, yaptiran cok manyak cikar kesin.. edit: seninkiyle alakasi var mi bilmiyorum aklima geldi oyle.. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:00 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bizim zamanımızda sakızdan çıkan dövmeler çok modaydı, bu ne allah aşkına. :p
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 /ögh. aksam aksam. annem normaline izin vermio bunu gostersem kalp krizi gecirir. /evilgrin =)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 güzel de bunun ismi scarification.
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yanlız herifinki iyiymiş ya şekil duruyo gibi. ben yaptırmam asla da
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 elim ayağım kesildi beee kan görmeye dayanamıyorum ben. uyuşuyo parmaklarım. allah cezanızı. kalpten gidecem bu olaylar yüzünden. git de şimdi kan kartı için kan ver yarın ulan tam cesaretimi toplamıştım. korkunç, iğrenç, işkence yöntemi bildiğin be.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Canlı canlı kesmiyolar heralde, basıyolar narkozu..
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ufak biseyler yapılabilir böyle,eglenceli gibi.
Öne çıkan mesajlar