tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya şu 2. mi 3. mü resimde ne o kestikleri şey ne anlamadim damar gibi falan garip bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Dovme degil bu scarification. Ve cok guzelleri var mesela, orn: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Harbi, ne o damar gibi olan şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Tattoo ile uzaktan yakından alakası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 boyundaki fotosap direk.öyle seymi olur hayati bi yer. tükendim ayrıca resimlere bakarken. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:26 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Fistan Hoplayanmanda'da açmıştın 2. Spoiler'ı onlar gene bakılır cinsten ögggg bunlar ne boyle bakmaz olaydim . 2 ci fotografta adamin göbeğinde kestiği damar gibi şey ne ya . Gerçek olamaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mikrop kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 midem bulandı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Çok sağlam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya bu dövme gerçekten böyle "oyma" metoduyla mı yapılıyor, öyle yapılıyorsa cok acımıyor mu, cok acıyorsa bı kadar insan nasıl yaptırıyor. özellikle her sevgili değiştirdiğinde vücununun bir köşesine harf yazdıran tırt mankenler. bir de çok ince ayrıntıya girilen resim kalitesinde dövmeler var renkli, onları insan vücuduna böyle oyarak yapmak pek kolay olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Oha sapık bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ejderha biraz yalan olmus yanlız kafası gryphon gibi, kıçı gryphon gibi, tuyler kabarmıs gibi, ve kuyrugunun kıcna birlestigi yeri yapmamıslar onun dısında insan diil yani bunlar, kızla herifin resimde adam sanki kırlentin üzerine yatmış da iz cıkmıs gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Köle İzahuranın da sırtında vardı böyle kırbaç izleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben gerçekten istiyorum bundan, kesinlikle sağlam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 valla yiyorsa yaptırın güzel bir tane. normal dövme dururken bunlar neden anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 of fazla bakamiyorum ben bunlara icim fena oluyo. Bazilari estetik duruyo, bazilari da bariz abarti ve yara izi gibi. kisacasi döt ister bunlari yaptirmak. ''selam, abi ben bi yardirticaktim....'' [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:27 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: Absolut üye [şikayet et] § 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 12:43 [ özel msj ] Köle İzahuranın da sırtında vardı böyle kırbaç izleri. Kalplerdeki Kaymak haha abso yine yaşını belli eden acıklamayı yaptı com manasızmış bence ada gibi dövme varken bune ne gerek var yanı o bi yana cok daha dandik gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bunun bir de ateşle yapılanı var. Böyle kesip biçmekle kasmıyolar da, ateşle dağlıyolar direkt. Branding deniyo ismine de. Yalnız buna resmen bakarken rahatsız oldum. Hani dağlama inanılmaz acı verir vs.'de, bunun mikrobuydu enfeksiyonuydu milyon tane dezavantajı var. Resmen açık yara yaptırıyosun vücuduna. Uzak dursun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Yanlış gelmiş mesaj, temzilendi. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:00 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yanlış oldu sanırım bölüm =) ama alet sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bende mi bi yamukluk var, Abso mu çok alakasız bi mesaj attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 donanım bölümünde kendi actığı topiğe atmak isterken yanlıslıkla buraa attı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Abovvvvvvvvvvv tamamen yanlış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ahahahaha Hayır muhabbet de dövme, adam görünmez mürekkep falan koyunca, bi an benim devreler yandı, 3-4 kez okudum anlamak için "Ne alaka anasını satayım?" diye =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bende 5 dakkadır refreshliyorum diğer topiği kafam karıştı ya neden çıkmıyor yazdıklarım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar