forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 televizyonu açtığım an karşıma çıktılar, neredeyse bütün reklamlar anneler günüyle alakalı hele pırlantalı var bi tane küçük çocuk bile gıcık etti beni bütün firmalar bizim ürünümüzü hediye etmek zorundasınız havasındalar hanımeller reklamı vardı bir tek o duygusal geldi, belki bisküvi ucuz ondan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Tüketim çılgınlığının kaçınılmaz bir sonucu... Böyle günler kapitalizmin maşası halindeler ne yazıkki... Oysa eskiden öyle miymiş bi çiçek alıp götürüyomuşsun kutluyomuşsun. Şimdi aştılar olayı, o pırlanta reklamı gerçekten de brüsttttt dedirtti yani. Çocuk babasına duygu sömürüsü yaparak annesine pırlanta aldırmaya çalışıyo, saçma bayağı. Birsürü reklam var buna benzer, hepsinden de tiksiniyorum. Hayır bi kere bu günün bir önemi varsa o da çocuğun günü hatırlaması, kendi çapında yapabildiği kadar birşeyler yaparak belli etmesidir. Hatırlanıcak bişey bırakmadılar ama resmen gözümüze sokuyolar gazete sayfasını açsan anneler günü bıdıbıdıbıdı tv de de aynı, dışarı çıksan bütün billboardlar bunlarla kaplı. Şimdi bunu hatırlamanın ne anlamı kaldı ki? Resmen gözümüze sokuyolar anneler günü hıaaaa diye.Feci derecede b.ku çıkmış durumda yani. Reklamlar da çocukların alabileceği bişey olsa bari mutfak robotu, pırlanta yüzük... Olldu. Yani tabii ki çoğu baba hediyeyi alıp çocuğuna verdirir ama pırlanta yüzük reklamı cidden oha dedirtti. Eheh o reklamlar beni de rahatsız etmişti bayağı, hazır bulmuşken içimi döktüm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 reklam sektörü :) ama sakıncası yok bu reklamların pırlanta almadın diye üzülecek degillerya kutlayıp bir çicek alsanız bile yetiyor, senelerce karşılıksız egitip büyütmüşler hediyeyemi bakacaklar :) cennet anneler ayaklarının altındadır. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 19:36 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: hanımeller reklamı vardı bir tek o duygusal geldi, belki bisküvi ucuz ondan da olabilir ahua kesin ucuz olduundan, bnada öle geldi çünkü (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Böyle dakkada bir reklam çıkıyor. Annem resmen gözümün içine bakıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 tayyip'in ananı al git sloganı reklam olsun bence, tayyip- ananı al da git ( ekran donar) fondaki ses- evet..siz de annenizi alıp gidin, onu güzel ortamlara, ferah mekanlara götürün, bu sefer siz onun elinden tutup gezdirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 oha sir müthiş fikir cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 He sonra Tayyip çıkar aslında ben anneler günü için söylemiştim onu diye açıklama yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar