_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Filistin Kültür Haftası kapsamında düzenlenen defilede mini etekli mankenler podyuma çıkınca, 50ye yakın AKP'li milletvekili, topluca ayağa kalkarak salonu terk etti. Bunun üzerine modacı Abdullah Öztoprak, defilesini yarıda kesti. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 11:31 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Defilede ne bekliyorlardı acaba? Hiç mi konu veya tema hakkında haraştırma yapmamışlar? Biraz göstermelik yapılmış bir program bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bence araştırmadan çok program değiştirilmiş gibi duruyor. Filistin kültür haftası ile mini etekli defile arasında pek bağlantı kuramadım ben. Adamlar sonuçta "Filistin" adı geçen bir programa katılıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 50 tane adam ne arıyor orda önemli olan o gitsinler meclise adamlar yasalarda bu kadar toplanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kaynak bütün gazatelerde var.Konuyla ilgili yorumum sert oldugundan yapmıyorum. Ama şunu ekliyorum 2006 yılında rusyada babamların şirketininde ortak oldugu ve japonlarla beraber yürüttükleri rusyanın en büyük hastane projesi bittiğinde akpli millet vekilleri ve başbakan gelmişti ama akpli millet vekilleri açılışdaki rus show girler ile güzel fotolar çektiriyorlardı dekolte ve minieteği takmadan tamamiyle bir gevşeklik. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 12:38 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Nomak senin bu dediğinin bir kaynağı var mı? Böyle birşey olsa birçok medya organı bunu duyururdu. Arşivleri aramaktansa güncel örnekler vermek daha çarpıcı olur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Analarını da alıp gitsinler bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Medya kaynağı yok malesef hastane açıldığında hürriyet gazatesinde sadece açılışa katıldıklarını yazıyordu.Babam geldiğinde anlatıyordu ki kendiside sisyasi damgası olan bir insandır bundan vesile yurt dışında çalışıyor yıllardır.Olay tamamiyle gerçektir sözümden başka bir kaynağım yoktur. Konuyu siyasi derinlik katmak istemiyorum ama zamanında okutulmuş sakal ile naralar atan bir herifin partisi ülkeyi yönetiyor zannediliyor yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Rusların resimlerini istiyoruz yoksa hayatta inanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Evet evet rusların resimlerini istiyoruz inanmak için. PS: Resimler o gün/ana ait olmak zorunda değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Lütfen ruslara salça olmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Sen adamın gözüne görmek istemediği 50 tane mini etekli sokarsan, o da salonu terk eder. Spekülasyona çok açık bir haber. 28 Şubat öncesi medya yoluyla ortalığı sise boğma çabalarına benzettim. Evet laiklik isteyenin mini etek giyebilme özgürlüğüdür, aynı zamanda mini etek giyenlerle aynı yerde bulunmak istemeyeni rejim düşmanı ilan etmemektir de. Dikkat ederseniz, mini etek giyen hatunlarla aynı mekanda bulunmama isteğinin mantığını tartışmaya açmadım. Ben olsam bir tanesine iş koyar, defile sonrası pompama bakarım. Ve hayır, parası karşılığı mini etek giyip ortalıkta dolananlara şöyledir böyledir demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 adam mini etekle ayni mekanda bulunmama ozgurlugunu seciyorsa abskasida turbandan yana ayni secimi kullandiginda neden ozgurlukler kisitlaniyor diye bas bas bagiriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Daha çok mini etek gelmesi ve hepsinin gitmesi dileklerimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bi daaki mitinge herkes mini etek giyip gitsin :p [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 20:53 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bende mi lan? 150 kiloyum ama... o taraklarda da bezim yoktur ama cumhuriyet icin:) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 20:54 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bence görmek istemeyip çıkmaları o kadar da garip değil. Başkalarına yaptırım uygulamadıkları sürece kendileri bakmamakta serbestler. AKP karşıtı biri olarak söylüyorum bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: adam mini etekle ayni mekanda bulunmama ozgurlugunu seciyorsa abskasida turbandan yana ayni secimi kullandiginda neden ozgurlukler kisitlaniyor diye bas bas bagiriyorlar? viktor sen stand-up falan yapsana... Örneği ele alacaksak türban takanları görmek istemeyenlerin mekanı terk etmesi lazım. Ben karşılıklı saygıdan bahsediyorum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ya of ne saygısı ya mını etek bır gıyım tarzıdır siyasal bır yanı yoktur ama turban sıyasaldır bunları aynı kefeye koymak cahıllıktır ya da dalalettır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 benim takıldığım nokta harbi 50 milletvekilinin defilede işi ne? Harbiden gerçek bu olay çok komik ya...50 milletvekili lan. Toplu organizasyon tapmışlar TBMM defile haftasonu pls gelenler adını yazdırsın. Onlar da insan tamam gidip istedikleri etkinlikte bulunsunlar ama yine de durumda bir komiklik ve gariplik var ben çıkaramadım. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:07 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: Ben olsam bir tanesine iş koyar, defile sonrası pompama bakarım. hoho iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Meclis binasının önüne 1000 tane mini etekle yürüyelim belki giderler ordan da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 1'i gider 1000'i gelir, vatani kurtarcam diye dotten olmayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 :D nedanko lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar