Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini etek geldi,50 Akpli gitti

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

Filistin Kültür Haftası kapsamında düzenlenen defilede mini etekli mankenler podyuma çıkınca, 50ye yakın AKP'li milletvekili, topluca ayağa kalkarak salonu terk etti. Bunun üzerine modacı Abdullah Öztoprak, defilesini yarıda kesti.

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 11:31 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynak bütün gazatelerde var.Konuyla ilgili yorumum sert oldugundan yapmıyorum.

Ama şunu ekliyorum 2006 yılında rusyada babamların şirketininde ortak oldugu ve japonlarla beraber yürüttükleri rusyanın en büyük hastane projesi bittiğinde akpli millet vekilleri ve başbakan gelmişti ama akpli millet vekilleri açılışdaki rus show girler ile güzel fotolar çektiriyorlardı dekolte ve minieteği takmadan tamamiyle bir gevşeklik.

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 12:38 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Medya kaynağı yok malesef hastane açıldığında hürriyet gazatesinde sadece açılışa katıldıklarını yazıyordu.Babam geldiğinde anlatıyordu ki kendiside sisyasi damgası olan bir insandır bundan vesile yurt dışında çalışıyor yıllardır.Olay tamamiyle gerçektir sözümden başka bir kaynağım yoktur.

Konuyu siyasi derinlik katmak istemiyorum ama zamanında okutulmuş sakal ile naralar atan bir herifin partisi ülkeyi yönetiyor zannediliyor yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen adamın gözüne görmek istemediği 50 tane mini etekli sokarsan, o da salonu terk eder.

Spekülasyona çok açık bir haber. 28 Şubat öncesi medya yoluyla ortalığı sise boğma çabalarına benzettim.

Evet laiklik isteyenin mini etek giyebilme özgürlüğüdür, aynı zamanda mini etek giyenlerle aynı yerde bulunmak istemeyeni rejim düşmanı ilan etmemektir de.

Dikkat ederseniz, mini etek giyen hatunlarla aynı mekanda bulunmama isteğinin mantığını tartışmaya açmadım. Ben olsam bir tanesine iş koyar, defile sonrası pompama bakarım. Ve hayır, parası karşılığı mini etek giyip ortalıkta dolananlara şöyledir böyledir demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adam mini etekle ayni mekanda bulunmama ozgurlugunu seciyorsa abskasida turbandan yana ayni secimi kullandiginda neden ozgurlukler kisitlaniyor diye bas bas bagiriyorlar?

viktor sen stand-up falan yapsana... Örneği ele alacaksak türban takanları görmek istemeyenlerin mekanı terk etmesi lazım. Ben karşılıklı saygıdan bahsediyorum halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

benim takıldığım nokta harbi 50 milletvekilinin defilede işi ne? Harbiden gerçek bu olay çok komik ya...50 milletvekili lan. Toplu organizasyon tapmışlar TBMM defile haftasonu pls gelenler adını yazdırsın. Onlar da insan tamam gidip istedikleri etkinlikte bulunsunlar ama yine de durumda bir komiklik ve gariplik var ben çıkaramadım.

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:07 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...