Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben bıraktım 13 gundur ıcmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu aksam küfelik olurum gene saglam depoladım heuhe bırakılır mı yaz gunu alkol .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 apaci bilader demlenmek için havanın sıcak soğuk olması farkedermi para yoq o yüzden içermiorz yaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 para yokken de omer hayyam la gayet guzel kafa yapılabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 apache nıye ömer hayyamı karıstıyorsun sımdı 13 gundur şarap sürmüyorum agzıma bunu yaparak benı alkole teşfik edıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 rakı yeni rakı değil, şalgamın yerine su var ama olsun. annenin aldığı rakı içilir. ayıp. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi burgaz ıcılırmı yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 direk yeni rakıcıyım normalde de. annem almış. yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Alkol severim rakı sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 su evinde olmayıpta icemeyenlere slmlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 [spo=Aç la aç][/spo] karizması yeter... [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 11:43 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 rakım var rakım. akşam olsun hadi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ne işin var birader akşamı bekliyorsun? varsa içeceksin, içmeyeceksen akşam olsun diye beklemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hava kararmadan rakı içmem. şimdi bira falan idare ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 olur mu abi rakı dediğin her zaman her yerde içilimezki... önünde mezen olacak, muhabbet olacak, hava hafif karanlık olcak böyle güneş batarkene fln off bide deniz manzarası çaktın mı oraya tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Tek başına rakı içen bi mercan abi var sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 esasen siz de haklısınız; ama içmek isteyen alır meyvesini, kolay cızbızını, soğutur suyunu vurur rakının dibine. kardeşim madem içmeyeceksin hava kararmadan, ne işin var bu saatte bu başlıkta. rom 1, rakı 2, votka 3 tek başına içmelerde. asıl bira gibi hafifler çoklu ortamda içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 agresif misin ulan? sanane burdayım. anaa adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 açtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evet dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tekirdağ mı, yeni rakı mı? bu sıcakta kırmızı et gitmez ha, tavuk atsaydın mangala, yogurda bulayıp şöyle kırmızı pul bibere bulayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yok yahu beyaz peynir, lahana turşusu, bi de yoğurtla yaptığım garip bişi var. meze bu. iyidir, yeterli. ilerleyen saatlerde köfte atabilirim bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Efes severlere burdan selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 işten geldim koyuyorum smirnof northumu şimdi :=) alkolik ahaliyede selam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bendede olsa bende içedim simdi valla. şimdi dolapta 2 tane vole var onlari içsemmi içmesemmi onu dusunuyorum. deniyelim diye aldik eternalusla içemedik kaldi. gerci alkol alkoldur ama neysseeee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar