Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hakkaten güzel oyunmuş :) lisedr türkiye haritası üzerinde oynardık buna benzer bir oyunu. zar yerine kronometreyi ile 1sn ye en yakın zamanda durdurmaya çalışırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Oyun kitlendi gibi bi bi ileri bi geri kaldık reserve birliklerlde okadar çokki.Barış yapamıyormuyuz :D [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 çok sarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 netten oynama işini çözen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 netten oynaması çok kolay ve daha zevkli bence gerçek insana karşı oynamak şimdi oynamak için kdice.com a gireceksin bir masa seçeceksin sol üsteki select tabledan o masaya girince sit in diyip oyuna gireceksin 7 kişi doldukdan sonra oyun başlıyor anlamadığınız bir yer olursa buraya yazın söylerim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 dur ya buraya yazayım pm attım ama, change table var select table ı bulamadım. haliyle sit fln onları hiç bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tamam işte ordan boş bi masa seç ondan sonra gelicek zaten sit tabi boş yer varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet arkadaş iyi açıklamış ayrıca kendi mapini kurmak diye bir şey mapler hazır zaten 2 gündür fix aynı mapte oynuyorum yani benim bildiğim kadarıyla harita host etmek yok change tabledan bir masa seçecen bazıları minimum 1500 rating istiyor eğer ratingin 1500ten kücükse giremezsin eğer gerekli şartların varsa ve masada yer varsa girince sol üstte sit in var ona basıp oyuna dahil olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 masada iken hangileri sizin nası anlıyosunuz? renklerin kime ait oldugunu felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 isminin üstünde küçük bi şerit war (üstünde derken şu resim mesim koyduun sana ait olan alanin üstünde ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ismimizin altında check koyabildigimiz bi bayrak var. o ne işe yarıo? bir de away flagı ne zaman yenio? yenince kurtulmanın bi yolu var mıdır? neyin nesidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eğer away olursanız yukardan tekrar sit in yapmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bayrak teslim oldum anlamına geliyor. Herkes bayrak isaretlerse oyun biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 oyun manyak kdice.comda iki arkadaş paso oyun atıyoruz yeni eğlencemiz oldu teşekkürler bülent arınç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 7li oyun :) çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 kdice a gel kdice a orda yapay zeka da yok eğlence fırtınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oynuyorum orada bağımlılık yaptı ama türküm diye önce bana dalıyorlar hep sinir oldum :) yediremedikleri bişi var herhalde.. puan daha 1536 gümbür gümbür geliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Oturdum her player sayısıyla bitirdim, güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bu oyun bi beni sarmadı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 doruk kaldır abi ordan bayrağı, geçen bi türkle konuşuyodum o da söyledi abi dalıyolar direk diye. malesef var böyle bişey ama eğlenme bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 biz de Turks and Caicos Islands bayragı koyalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 black merak etme beni de sarmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 tower deffance var bide orda warcraft daki nin aynisi bende ona sardim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 küba bayrağı koydum ben ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yahuu kurtulamıyorum bu oyundan. sinirlendikce bu oyunu oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar