dory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 aLman sogani niLLe, multi msn nasil accem diye sordu. bin bir caba ile versiyonu oğrendikten sonra, mess.be den link verdim, sonra: *bi blurlanma olur ve sesler daha uzaktan gelir* dory 2 - nil 0 says (19:38): programa cift tıkla, sonra ses ozelliği gelicek sen konus "patch please" de o yapcak eger bi icon gelmemişse msnin record tusunu da kullanabilrisin LöLö cooL vaniLLe says (19:39): okkkeeyyy o kadar mi =D ahahahaha malsef bi arkadas için soruyomus, yoksa omru boyu bana para odemek zorunda kalicakti :D secese niLLe. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:57 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 vanil'in pc sese duyarlı bi kere sen dalga geçtiğini sanıyosun ama patch yükleniyo bi yandan ah tüh yanlış sallamış oldum ben de o zaman [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:59 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ibne kari, olayi istedigin yere cekme! bursali dop. olayin asli sudur: elaidi sordu ''iki msn nasi ayni anda acilir?'' diye. ben elaidiye c/pliyordum yazdiklarini. ayrica orda dedigini ''Msni kapama, yazmaya devam et...kendiliginden halletcek'' seklinde anladim. (evet bu da isin cabasi ya neyse) ondan sonra asla aptallarla tartisma dedim sonrasini hatirlamiyorum toz bulutu olusmus.ak sakaLLi dede semsiyeyi acmis. aLLah beLani versin. :/ ayrica festivaL gibisin katiLmak istiyorum! LiL dory gg. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:05 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yeah right. assdafdsffegdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ibne karı, iyiymiş iyice ağzınız bozuldu lan sizin biber sürücem az kaldı.(bu iletiyi dori dümbeleğine de yazdım gözümden kaçmadı değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben ibne kari demedim aLman sogani dedim o da domatis dedi, sırf misilleme için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 kiz milletinin yaptigi islere bak, nerde benim islak mesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Loser niL yapıcak bişey yok. konuyu bile okumadım direk post attım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 dünya LaLe olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Windows messenger aç diyecektin, bitecekti :/ Ayrıca EEHAHEHAEHAHHAEHHAE. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 01:05 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 niL istek uzerine bi ses kaydedip koyar mısın buraya peç piliiğz. adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tugba........ bu topikte gereksizsin.............. taqiL....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sana bu noktada katılmıyorum nilleğ. her döte bir şemsiye, her topice bir dürüye sistemiyle uzaya çıkabilirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 your so hot sae-beyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 and nic musik teist 2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: dory 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:11 ben ibne kari demedim aLman sogani dedim o da domatis dedi, sırf misilleme için dedim. kes lan, ehm öhm nerde kalmıştık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ne ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 burdaki herkes alkollüler topiiine lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar