Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 mehter kamera şakası di mi ? 2inci sayfadan sora dayanamadım okumaya biri direk şaka diye özel mesaj atsa içim rahatlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mehter tamamen gerçek(en azından aksini belirtmedi). Ayrıca düşünce özgürlüğü tabii ki var ama insa haklarına aykırı görüşler benim gözümde görüş değildir. Önce insana sonrahak ve hürriyetlerine saygı duyacaksınız. Sonra istediğinizi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tamamına göz atamadım ama okudugum kadarı ile mehteran arkadaşım birazcık laiklikten nasibini al lütfen böyle örümcek kafalı zihniyetle geliceğimiz en ileri nokta iran gibi olur. İran'da tam istedikleri gibi bir toplum yapısı var hoşmu değil, insanlar herşeyi gizli saklı yapıyor halkın üzerinde tamamen bir baskı var bizde bu zihniyetle bu yoldayız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 abi hoşunuza gitmiyorsa sokakta kolunu kız arkadaşının omzuna atan erkekler , sevgililer .. irana taşının? Arabistana taşının. çok mutlu olursunuz orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hepsini okumadım yazılanların birinin soylediklerini tekrarlıosam kusura bakmasın. aenis, mehter siz baskalarının hayatına onların neler yaptıgına karısma hakkını, ya da karısanları destekleme hakkını nerde buluosunuz? kız kardes ornegi bile vermisler. kız kardesin senin malın mı da karısıosun, onun ozgur iradesi yok mu yapmak istediklerini kendisi secemio mu? snn kız kardesin boyle bisi yapsa napıcaksın? erkek arkadasını mı dovceksin, kardesini mi dovceksin? ne hastalıklı bi dusuncedir bu ya, bi de bu zihniyetle gelmis namus bekciligi yapıosunuz. suyu cıktı bu ulkenin artık ya, bu zihniyetle hala avrupa fln filan diorz.. edit: said: irana taşının? Arabistana taşının. çok mutlu olursunuz orada.. eet eet hatta para fln toplar gidis ucretlerinizi karsılarız [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:53 tarihinde, nuwanda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Tamamına göz atmadığın bir tartışma hakkında yorum yapmak. Not: Kaç kere İran a gittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Asıl sizin hoşunuza gitmiyorsa Hollandaya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bilgi almam için irana gitmem mi gerekiyor? yani gereksiz tartışma çıkarmışsınız burada ya? edit: ayrıca teşekkür ederim heteroyum [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:54 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 "öğrenci dediğin öğrenci gibi takılır" hastasıyım bu zihniyetin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Sokakta kız arkadaşının omzuna elini attı diye uyarılması laikliğe aykırı bir düşünceden geliyor. Laik ülke de burası zaten, Hollanda'ya gitmemize gerek yok. Ayrıca severim Amsterdamı, red light district'te çalışan kadınlar Fetullah ve onun gibi örümcek kafalılardan daha namuslu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hollanda'ya gitmeye gerek yok burası yeterince medeni. Sizin gibiler hariç tabi Bunlar böyle namus müsveddesi yaşayıp,sokakta bir kadın görünce öküz gibi bakarlar. Bütün sapıklıklar da bunlardan çıkıyor zaten. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:04 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Roma döneminde, benzer bir duruma düşen Sezar'ın, "Öğrenci dediğin öğrenci gibi takılır" diyen bir başka Romalı'ya "Sana ne lan lavuk?!" dediği rivayet edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ahaha diyorum. Bana göre arkadaşın elini kız arkadaşının omzuna atması sevgi ve samimiyet göstergesi. Ha size ne çağrıştırdı bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 iyi ya çarşambaya kadar penguenin çıkmasını bekleme sıkıyor arada lazım böyle insanlar. nefrin dediğine katıldım buarada ama o durumda da haklısın yine iyi tutmuşun sinirinii başkası olsa kusardı bence kadının üstüne. 1- ayrıca sezar büyük adamdır 2- birde "bir şey de yapmadık ki sadece elimi omzuna koydum, bir şey yapsam neyse diye de savunma" asla. Kız arkadaşın, birbirinizi seviyorsunuz, istersen öpersin istersen sarılırsın ona ne? Bu dünyayı bu hale getiren insanların birbirini sevmesi değil, sevgi gösterisi altında başka niyetler saklaması. Sen niyetinin ve sevginin temiz ve saf olduğuna inanıyorsan buna kızan insanlara acımadan bağıracaksın (tabi bunun gibi durumlarda değil :D) [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bir söylentiye göre de sana ne ile cümle kuranların anne ve babalarıyla ilgili sorunları olduğudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Sevgini yatakdamı mutfakdamı bayodamı yada nerde gösterceksen göster ama bana saygılı ol.Ben sana ne kadar gösteriyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 :D lol Yataktaki sevgi gösterisiyle sokakta kız arkadaşının omzuna elini atmayı ya da sarılıp öpmeyi bir tutuyorsan zaten normal değilsin demektir. Bir daha söylüyorum lol :D [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:19 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Cumhuriyet Başsavcısının Önüne sarmaş dolaş çık bak sana ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 masteisin dediğinde bir anormallik göremedim ben bazı zihniyetler neden sebepsiz yere namus bekçiliğine heves etmişler ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Tut ki biri de senin yüzünü görmekten rahatsız oluyor git o zaman kendini eve kapat. Böyle saçma savunmaların sonu yok değil mi? Senin banyo, mutfak fantazilerin varsa bunu kendin deneyebilirsin başkalarına empoze etme. Rahatsız oluyorsan, bakma. Eğer her tarafda görüyorsan demek ki yaşadığın ortam sana göre değil senin düşüncelerine sahip bir ortama git. Yok türkiyede o ortamı bulamazsan (umarım bir gün o hale gelir) böyle düşüncede olan başka bir ülkeye git. Öyle bir ülke yoksa dünyada, malesef sofistlerin "herşeyin ölçüsü insandır" sözüne kurban gitmişsin demektir. Bence de objektif doğru yoktur ama bir ortamda söylediğin sözleri ve normları kabul ettirerek orda kabul edilmiş şeyleri değiştirebilecek kadar başarılı ya da zeki bir konuşmacı değilsen ya o ortamın fikirlerine saygı duyup ona göre davranırsın ya da ordan gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Cumhuriyet Başsavcısının önüne sarmaş dolaş çıkan kim ya burada sokakta dolaşırken kız arkadışının "omzuna elini attığı" için uyarılan bir arkadaşımızdan ve durumun kötülüğünden bahsediyoruz. Saçma örnekler veriyorsun, bence az dinlen sonra gel tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 cumhuriyet başsavcısının makamına sarmaş dolaş girmelk eşşekliktir; ancak sokakta yürürken kız arkadaşıma sarılmama laf eden zihniyetin barındığı kafa cumhuriyet başsavcısına da ait olsa içine sıçasım gelir, bu değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hay o Namus bekçiliği yapanın ya.Ne takıntılı insanlarsınız Arkadaşım Devlet memurunun heleki senden sorumlu bir memurun seni uyarmasının nesi namus bekçiliği.O kıza bir şey olsa ilk okuldaki öğretmenlerine sorcaklar bu kız niye böle oldu.Konu o.Namus bekçiliği yapmıyorum.Yılışık türk gençliği karşınızdakine saygı duyun Hele sizi adam etmeye çalışanlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Devletin memurunun yaptığı gayet de namus bekçiliğidir. Kız okuldan sonra okul dışında okuldan olmayan sevglilisiyle dolaşıyor. Kıza birşey olsa "neden böyle oldu" diye ailesine sorarlar öğretmenine değil. Ahahha sanki öğretmeni yetiştirdi çocuğu. Ya cidden eğlenişyorum burada haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 I see dayaklık people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar