Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Sizleride baya bi sıktım bu konuda fakat yazamadan edemedim. Kız arkadaşım lise 3'te yani halen öğrenci. Bu akşam eve dönmesini bekledim geldi dedim çıkalım mı tamam dedi çıktık. Okulun önünden geçerken gördüler bizi çağırdılar içeri(benimde okulumdu). Kıza dedikleri ilk şey "tasdiknameni veririz" oldu. Kız korktu bende korktum kıza birşey olcak diye. İçerde 2 saat beklettiler sonra geldiler. Velilerinizi çağırıcam konuşcamda hedehödö başladı bende direk dedim "ne yapcaksınız ki velimi? ne diyebilcek? burası beni ilgilendiriyor mu?" falan dedim hoca anladı o an sadece kızın öğrenci olduğunu döndü ona başlıyor. Ya dedim ne var ki bunda dolaşıyoruz sadece, size ne oluyor karışıyorsunuz dedim baktı suratıma salak salak sonra başladı öğrenci dediğin öğrenci gibi takılır, ne o sarmaş dolaş öyle siz kimsiniz öyle dolaşıyorsunuz ailesini arıcam cartta curtta. Önemli nokta ise elim sadece kızın omzundaydı, onun eli belimde falan değil o sadece yürüyor benim elim omzunda idi. Ben bi an tırstım çünkü kızın ailesini arasa abartarak anlatcak kızda bi daha dışarı çıkamayacak. Dakkada bi kıza dönüp moralini bozma bişi olmaz diyip duruyorum. Bu konu hakkında 5-10 dakka daha dırdır ettikten sonra bıktım ki sinirlenmiştim artık, karının sözünü keserek başka birşey demicekseniz gidiyoruZ dedim sustum bekledim. Mal mal baktı suratıma sen kimsin benle konuşuon böyle falan dırdır etti sonra kıza döndü 1.5 ay bekleyemedin mi mevzun olasın ne yaparsan yaparsın bilmemnede bilmemne(isterdim orda ağır bişi deseydide ağzının payını verseydim) sonra gidin dedi gittik. Ya bunca lafı sadece kolum kızın omzunda diye yedik. Ya sizene dolaşırım dolaşmam. Tamam birşey yapmışsam olsam o an ok dicem. Ama sadece dolaşıyoruz ya. Üzülüyorum gene kıza üzülüyorum. allahtan kızın ailesi beni biliyor benle olduğunu anlatıyormuş ailesine herşeyi fakat birşey demelerinden korkuyorum. Hani senin yüzünden kızım eğitiminden olcak falanda filanda. Ya ne günlere kaldık sokayım böyle eğitim sistemine bune ya. Tepem attı akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 milli eğitimin kadrolarında kadının saç telinin görünmemesi gerektiğini savunan zihniyetlerin varolduğu düşünüldüğünde çok da yadırganmayıp, sadece yazık ülkemize, yazık milletimize şeklinde hayıflanılması gereken bir konu. ps: adamı dövsek ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hepsini alıp şahin k ile buz gibi derin suların ortalarına bırakcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 herkes ahlak bekcisi. hangi okul bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 öncelikle o öğretmenin ellerinden öpüyorum. öğrenci dediğin öğrenci gibi olacak, hanımefendi olsun öyle sarmaş dolaş amerikada olur.işte gençlikleri de ortada zaten... senin elinin ne işi var kızın orasında burasında utanmıyor musun? hem kendinden küçük kızla ne alakan oluyo? efendi efendi dolaş adamı hasta etme topluma fln geri diyemezsin sen. geri olan sensin, bu güzel toplumumuz içinde amerikan işi davranışlarda bulunup da ortamı germe. senin o özendiğin diğer toplumlar seks içki yemek üçgeni içinde kaybolmuş toplumlar. 12 yaşında kürtaj yaptıran insanlar. kız kardeşin olsaydı yada kız kardeşin varsa onun bir erkekle sarmaş dolaş okul sonrası gezmesini ister misin? elini vicdanına koy öyle cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ciddi misin? edit : kız kardeşimin olası erkek arkadaşlarıyla aramda her hangi bir sorun olamaz benim , eğer senin varsa asıl sorun sendedir belki de... [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:13 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ne ciddi misin şaka mısın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 eyi , aferin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 mehteran kafan mı güzel senin? zaten sinirliyim sövmek istemiyorum. Amerikan işi nedir ya gülünç olma. Ayrietten kızı seviyorum ki şu ana kadar kızı öptüğüm bile yok. Amacım seks olsaydı o kadar uğraşcağıma giderdim bi geneleve. İnsanlar işte bu yüzden okuldan nefret ediyor, bu yüzden herşeye tepki veriyor. Böyle düşünen körpe beyinler yüzünden. Sizler sevgiden yoksunsanız birşey diyemem sizin sorununuz. Ben seviyorum ve dolaşırım bunada kimse karışamaz. Ya ne demek dolaşamazsınız onu hiç anlamıyorum. Dolaşırım dolaşmam. Oldu dışarı çıkma yasağıda getirin. saçmalık resmen [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:15 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 efendi ol sen de az oku ders çıkar şunlardan 3 5 bi şey kap. aferinmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hmm... PatiROBOT sinir testi sistemi devreye tekrar girdi. Fazla dayanamam söyliyim yörünge dışında havasız kalmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: mehteran kafan mı güzel senin? zaten sinirliyim sövmek istemiyorum. Amerikan işi nedir ya gülünç olma. Ayrietten kızı seviyorum ki şu ana kadar kızı öptüğüm bile yok. Amacım seks olsaydı o kadar uğraşcağıma giderdim bi geneleve. İnsanlar işte bu yüzden okuldan nefret ediyor, bu yüzden herşeye tepki veriyor. Böyle düşünen körpe beyinler yüzünden. Sizler sevgiden yoksunsanız birşey diyemem sizin sorununuz. Ben seviyorum ve dolaşırım bunada kimse karışamaz. söveceksen söv kimse tutmuyor seni ha dersen forumdan atılmak istemiyorum gel özele anlatim sana detaylı bu durumu. sevgi börtü böcek hikayelerini geçecen yalnız. seviyorsan dolaşıyorsan kimse karışamaz diye bir şey yok senin kız arkadaşın daha lise 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Knight Online'dan gelmiştir ; boşver abi , iyi de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 taam Knight online öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Seni şikayet ederim falan diye tehdit etseydiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 matheis bizim turk toplumumuzda cogu insan diye gecinen kisiler yetersizlikten,kıskanclıktan ve yetersizliğin verdiği abazanlıktan çekemez abi mutlu olanları. mehteran örneğindede görüldüğü gibi ahlak bekcisi moduna girerler,yapamadıklarından ezikliklerinden dolayıda saldırırlar mutluluga. farkındaysan insana degil mutluluga saldırırlar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 asil sen sakamısın? insanlar bulundukları ortamda kimsenin huzurunu,rahatını kacirmadiklari sürece rahatca dolasabilirler bunun sevgi börtü böcük hikayeleriyle alakası yok.Senin gibileri rahatsız etmesi ise zaten onemli degil cunku senin gibi olanlar zaten rahatca dolasan,huzurlu bi sekilde yemek yiyen insanlarda bile kusur bulmaya meyilli. Bari geldigin hangi bölümse veya nereyse o bölüme mehter marsiyla geri dönde bari ülkedeki sacma sapan olaylardan dolayi morali bozulan ve bunları yasayan insanları iyice karamsar hale getirme... [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:31 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 valla bak ordan öyle kıskançlık abazalık fln dion da adam lise 3 kız dio, biz o yaşlardeyken sen daha meme nedir diyodun. bırak şimdi o ayakları ben daha sokakta yada tenefüste '"adam'" gibi dolaşan çiftleri çağıran öğretmen de görmedim. ama yiyişen tiplerin velilerinin çağırıldıklarını ve bunda da %100 haklı olduklarını düşünüyorum. beğenmezsen beğenme bizde böyle, yok öyleeeee not: ağlamak yersiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Lise 3 'de ne var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ilkokul ortaokul özel okulda okudum.liseyi devlet okulunda okumak istedim neden bilmiyorum.hayatımın en kötü 4 senesiydi.ne kadar sapık ogretmen geri kafalı hoca varsa hpesiyle birlikte okudum.ögrencileri ayrı bi geri kafalıydı.ben sevmem özel okul devlet okul ayırmak falan.ama hakkatende bazı devlet okullar bazı demiyim cogunluk insanı katil edicek türden.maddi durumun iyiyse ztn okuma devlet okulunda.okulda 600 kişi varsa hocalar la ogrencilerle.580 i ile kavgalıydım. kız arkadaşım vardı bi tane okulda.müdüre kadar herkes ibliodu yani ilişkimizi kimse bana bişi diyemiodu ama harektler tavırlar herkers karşıydı resmen bana.hayatımın en kötü 4 senesiydi binpişman olmuştum.ayrılıp kaçmak istemedim.ama kavgadan gürültüden lise hayatımdan bşi anlamadım. öyle kız arkadaş mevzularında gözlerini korkutucaksın.tehdit ediceksin.cunku başka türlü altından kalkamıosun.adam gibi konusmayla olmuo bu işler.alttan alırsın kibar konuşursun olmaz. mehterana gelince.şaşırma mehteran.ameriakayla ne alakası var.kadın-erkek ilişkisi önünne geçilemez.o doğal olması gereken birşey.sen ne kadar engellersen engelle herşey gizli de olsa devam eder.sonunda birileri ölür yada dayak yer ama gizlide olsadeva meder. ama emin ol burası dedigin gibi amerika olsaydı.her kız 4-5 erkekle yatıp kalkıo olurdu haftada.14 yaşında cinsellige başlıyan bi ülke.bizim gençlerimiz 20 yaşında hayat kadınına giderek ilişkiye giriolar.türk kızları nerde ne yapması gerektigini biliyo sen kafanı yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Admin gelsin , yörüngemizin dışına füze yollasın istiyorum. Marşlarla göndeririz yolcu isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mehteran'ın profilini çok rahat çıkarabilirim şuan ama yarasının üzerine gidince daha çok bozulacak psikolojisi o yüzden vazgeçtim. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:39 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: Admin gelsin , yörüngemizin dışına füze yollasın istiyorum. Marşlarla göndeririz yolcu isterse. ne o düşüncesini beğenmediğin insanı yörünge dışı ha şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Açıkcası bende mehteranla aynı fikirdiyim.Ankara cumhuriyet lisesinde çok güzel örnekler. bazı Arkadaşlarımın dediği gibi OKUL ÖĞRENCİ işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Düşünce değil ; tavır , aktarma şekli falan yani,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar