Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Merhaba Arkadaşlar bi program var bi acc la 2 kisi oynuyo biliyomusunuz biliyosanız linkin i, verebilirmisiniz linkin park gibi oldu :)[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Notepad.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 notepad mı? ne o yenirmi? acıklarmısın pls nerden download edcem fln[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Saka yaptim galiba.. :) Sen neyden bahsediyorsun ki hangi oyuna gireceksin 2 account ile?[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hairband burayı Sadece UO forumu falan sanmış galiba... UO dan bahsediyo da...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 abi tek acc ile 2 insan girebılıo daoc[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hmm, "Donanim & Yazilim" bolumune yazmissin da o yuzden dedim. :) "Dark Age of Camelot" alanina yazarsan cevap alabilirsin sanirim.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 yok baba ne alakası war bütün oyunlar oluyo DAOC AO FALAN filan UO[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Ayni account ile 2 kisinin oyuna girebilmesi programla halledilebilecek bir is degil, onun kontrolunu oyunun serveri yapiyor. Ama ayni anda 2 oyun acmayi saglayan programlar mevcut (UO'da "Nightmare Multiplicity" mesela), belki onu demek istiyorsundur, ya da biri seni kafaya almis afedersin. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 yok la walla 1 acc la iki kisi oynuodu gözlerimle gördüm yalanmı atam ama gördüğüm yerdenn de uzaklastım egheheh[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 var olması lzm ole bı olay ya cunku adamlar tek acc le 2 charıyla bırden oynuolardı dıe hatırlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 eet var abi gercekten war ya VALAK WAR[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 valak var ehue bu legal birşey değildir. bulman zor birşey. hem notepad'ı bilmiyorsan valla bu tür işlere bulaşma derim. windows'un notepadı var ya, arkadaş ondan bahsetmiş. (eh be ben de ne kesin konuştum)[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ya bılıom Notepad ı yazı tyazıon demi?[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar