circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Arkadaslar bır turlu cozemedım bu sorunu..Bılgısayara kac kez format attım bu sorun gecmedi ..Pc de her 1 dk da bır 2 3 sn aralıklarla takılma var..Neler onerebılırsın? Ayrıca ram sorunu odlugunu sanmıyorum format attıktan sonra bu sorun ortaya cıktı..Onerılerınızı beklıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hdd rpmi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Please More DATA !!! Bilgisayarını özelliklerini yazarsan. Birde bilgisayar teklerken hdd yi okuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Nası başladı sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hdd sorunu oluyo genelde bunlar, iki hdd kullaniyosan tek tek cikararak bi deniyebilirsin, dos'tan calisan bi programla surface scan yapabilirsin, veya bi arkadasindan vs. fazla bi hdd bulup onla deneyebilirsin. Microsoft'un memory diagnostics veya o tur isimli bi programi var, cd'ye yaziliyor ve bootable cd oluyor o, baslangicta acilip ramlerine random data atip okuyor, butun testler successful cikarsa ramler saglamdir, oyle dene bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Valla soyle soyleyım sıze ben daha onceden gene pc ye format attım.Bu sorun oldu..Bılgısayarcı arkadaslar hemen yaptılar..Sımdı gene format atıyım dedım gene aynı sorun oldu..Sebebı sanırsam ramden kaynaklanmıyor sankı bır yerde hata yapıyorum..Bır de hdd olayını anlayamadım..Arkadaslar mazur gorun pc den pek anlamıyorum ..Hdd yı sanırsam bıosta gormustum.Ona mı bırsey yapmam gerekıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tek sorum var circir; pc takılırken hdd den (kasadan da diyelim fazla anlamıyorsan) dıt dıııt dıt bu 3 sesi arka arkaya belirgin bir şekilde duyuyormusun? yoksa oyunda lag varmış gibi mi takılıo pc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hyr hıc duymuorum..Sadece bıldıgınız lag gıbı komple pc takılıyor 2 sn sonra gecıyor...Mesela su an pcye donanım falan da ekleyemıyorum..Donanım ekle dedıgımde yada usb ıle bırsey bagladıgım anda pc tamamıyle kılıtlenıyor reset atmak zorunda kalıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 böyle çözülmez bu sorun , teknik servise ---> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ya onnara para ver ver bıktım ya...:)Babama da yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sorunun ( anladığım kadarıyla ) donanımsal , ama bu söylediklerinle hangi donanımdan olduğunu tam olarak anlamamız pek olası değil. Yani para cebinden çıkacak. Büyük ihtimalle yeni hd ya da ram takarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 valla 3 4 ay once gnee boyle oldu adamlar format attık dedıler o kadar baska da bırsey olmamıstı ya nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar