Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben ikinize de hep bone dedim karışması pahasına, zaten sinirine basıyorum yeteri kadar uzaktan/yakından olayıyla. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 olm dayanamadim upladim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ahahah abi niye ya niye upladiniz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Overseer said: Bonek ne zaten ya çok feminen =p. Vakti zamanında bi ankara buluşması olmuştu o zaman yakından gördüğüm anda demiştim; "Taam bu adam olsa olsa bonecrusher olur en vurgulusundan". Öyle yani. İşte. oha ne yazmışım lan öy hadi en sevdiğimiz karakterleri yazalım ibo lan CenoBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yanlız ben onu hep bonec diye bilirdim :/ ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 BO-NEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bazen 2004 sonrası topiclere rastlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar